Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okuliar

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
Miután végre nyomdába került az ígért két pofonból az első, a milicistakérdés le is van tudva, így most megint arról lesz szó hetekig, hogy náci gárdát alakítani sem szép dolog, de talán ha a cigányok abbahagynák a cigánykodást, akkor eleve nem lennének gárdisták se. Ezt…..
Ismét szomorú feladat előtt állunk - de hát már csak ilyen ez a posztkommunista valóság, a győzelem, az önfeledt ünneplés napjainak az ellenzéki káoszbrigádok soros ármánya és aknamunkája vet véget. Ha valaki azt hitte, hogy az új Alaptörvény elfogadásával azonnal más…..
okuliar 2011.04.28 23:49:34
@tcom: A retkes kurva anyádat te magyargyűlölő kommunista féreg. Hogy rothadna le a rühös tetves beled te szarcsimbók. A magyar címert életedben láttad már te szerencsétlen balfasz? láttad benne az árpád sávokat? Elmész te a nyilas kurva anyádba.
okuliar 2011.04.29 00:52:10
@tcom: "Szálasi egy nagyon okos ember volt, elképzelésekkel, tervekkel."

Bújj Szálasi seggébe ha akarsz te műveletlen tirpák paraszt. Csak Magyarországról húznál el te magyargyűlölő toprongy szenny.

Vajon rádjönnek az idegrángások amikor meglátod a magyar címert? Benne az árpád-sávval, összehányod magad, lefosod a bokád? Iskolába jártál? Remélem a bizonyítványaidat összetépted, remélem középületekben sosem jársz (ott van rajtuk az árpád sáv). Nyugodtan költözz Észak-koreába te ostoba bolsevik fasz, ott találsz elég vörös csillagot az való neked. A magadfajták kártékonyabbak az ország számára mint egy millió cigány valaha is lesz.
Kettős Mérce Gyöngyöspata után 2011.04.28 19:36:00
  Gyöngyöspatán megtörtént az, amitől féltünk. A cigányság és a szélsőségesek összecsaptak. Ide vezetett a cigány-magyar együttélés helyenkénti ellenségeskedésé fajulása, a szélsőjobboldal gonosz terve, a közbiztonság, a gazdaság és a munkahelyek eltűnése. A…..
Gyöngyöspata az egész beteg magyar nagypolitika puskaporos hordójává vált. A Jobbik által feldobott labdára az összes létező oldalról beindult a politikai katasztrófaturizmus. Az annyi mindenre kapóra jövő konfliktus következményeit pedig továbbra is azok szenvedik meg, akik…..
okuliar 2011.04.28 02:55:28
@pg2: Baszod te magyargyűlölő szar, tudod miért háborognak egyesek amikor az áldozat magyar? Hát azért mert ez magyarország baszdmeg. Szerinted Izraelben örülnek amikor kinyírnak a palesztinok pár zsidót? Hát szerintem kurvára "háborognak" te szavaiddal, esetleg meg is torolják, ahogy egy normális identitású nép teszi ezt. Ráadásul nem szabadcsapatokkal hanem állami eszközökkel a törvények útján torolják meg, civilizáltan. Itt is ezt kellene tenni, csak előbb megszabadulni a magadfajta magyargyűlölő szarcsimbókoktól. Mi a faszért nem húzol el a halál faszára Magyarországból? Annyi ország van még nem kell neked az általad gyűlölt magyarokkal egy levegőt szívnod.
No, az álomfő ellopta a Húsvétot, a kölnit alig találtam meg a reggeli gyomorgörcs közepette, a mondókák kihullottak a fejemből, állandóan az órára sandítottam, hogy mikor írja már alá ... és minden feles után felnéztem az ég felé, hogy "add Uram, hogy ne bakizzon már…..