Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duvall

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a Dacia standja az egyik legüdébb színfolt a Párizsi Autószalonon. Semmi elektromos vacak, nem hirdetik, hány grammot sikerült lefaragniuk a blue-efficient-űrtechnológiával - egyszerűen és őszintén odateszik, amijük van. Logan, Sandero, Stepway,…..
Duvall 2010.10.01 21:40:09
@johannes7: Az általad említett követelményeknek, például megbízhatóság, elfogadható menettulajdonságok, takarékosság stb. ezek az újkori Daciák többé kevésbé megfelelnek. Egy dologban nem sikerült előrelépni, éspedig az a fránya rozsdásodás. Sajnos ez saját tapasztalat. Én senkinek sem ajánlom a típus megvételét mindaddig, amíg nem galvanizálják a karosszériát. Ja, és a 6 év rozsdagaranciában ne bízzon senki, mert a szervizek mondvacsinált indokokkal elhárítják a felelősséget. Szóval csak óvatosan!
Belsőség Loganok összefutása 2007.10.07 07:26:00
Szeptemberben múlt két éves a magyar Logan-klub, isten éltesse! Ennek örömére a klubtagok össze is gyűltek Csatkán bográcsozni, beszélgetni, Bakonyt nézni. Mivel a klubelnök tiszteletre méltó elhivatottsággal követi a Loganok nemzetközi és magyar sajtóját, én is meghívást…..