Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teyee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..
Teyee 2011.04.27 16:14:16
@felucca: Tőlem hiába kérded, kérdezd őket, mitől lettek ilyenek.
Teyee 2011.04.27 16:16:28
@beemtee:

:)

Még, még, méééég! Szeretnék még röhögni, kérlek ne hagyd abba! :)
Teyee 2011.04.27 16:10:45
@pg2:

Az eszedbe ne jusson, hogy a hangnemet maga a cikk lőtte be, az első hozzászólás (és az összes többi) is erre adott reakció. Aki pedig eszement baromságokat próbál tényként eladni, az ne csodálkozzon, ha erős nemtetszést vált ki.

Vagy te komolyan elhiszed, hogy pl ha majd nem lesznek autók akkor a metró gyártók simán átveszik az autógyártók helyét és ugyanannyi (vagy még több) embert fognak foglalkoztatni? Csak az Audi győri gyára közvetlenül több mint 5000 embert foglalkoztat, hamarosan több mint 7000-et fog, közvetve pedig tízezreket. És ez csak egyetlen autógyár, itt Magyarországon!
Vagy szerinted majd a bringaboltok meg a bringaszerelők felszívják az összes benzinkutast, autószerelőt, autómentőst, autómosóst, lakatost, kereskedőt?

Ez a cikk nem több mint egy ostoba, semmihez sem értő firkász, gyermeteg álomvilágának leirata. Szégyen, hogy ilyen emberek újságírónak nevezhetik magukat.