Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kugila58

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011.05.17.Az utolsó nagyon nehéz terepet tettük meg a mai nap. Borzasztóan elfáradtunk. Galíciában jártunk, 142 km a hátralévő táv. Csak menni kellett rendületlenül. Már úgy néztem ki, mint egy aratómunkás.Az éjszaka most sem volt eseménytelen. Sokan voltunk egy szobában,…..
2011. 05.07.Ma reggel égdörgésre, villámlásra és szakadó esőre ébredtünk az apácák által működtetett szálláson. Mire elindultunk (negyed 8) kicsit csillapodott az eső, pár km után aztán teljesen el is állt. 17 km hosszan nem volt egy település sem, ez eléggé megviselte az…..
2011. 04. 30. (szombat) Beneveztünk a jótékonysági ebédre, bár nem tudtuk, kit támogattunk azzal, hogy egy jót ettünk. Lelkesen tapsoltuk a szónokokat, pedig egy kukkot sem értettünk a beszédükből. Az ebéd finom és kiadós volt, de így Ernő cipelheti tovább a vacsorának…..
2011.04.29.(péntek)Ezen a napon nagyon meleg volt, szinte szó nélkül ballagtunk órákon keresztül. Hulla fáradtan vonszoltuk be magunkat a szállásra. Hatalmas hodály, sűrűn tele emeletes ágyakkal, alig lehetett közlekedni. De semmi nem számított, fő, hogy odaértünk.  Az…..
 2011.04.25. (hétfő)Mire felértünk az Alto del Pedronhoz, a sajátos zarándokkaravánt ábrázoló pléh szoboregyütteshez, már csak sírtam- sírtam. A cipőimen több kilós sarat cipeltem, folyott az orrom, szakadt rólam a veríték, mindez keveredett a könnyeimmel. Csak pár percre…..