Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pici79

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZogaBlog 2011.11.26 09:54:00
 Sziasztok!Áttettük a székhelyünket Hamburgba,sikeresen megérkeztünk tegnap este. Az elmúlt 5 napban volt minden,ami egy bokszolónak kell:)) Fritz-el iskolázás, sparring, lépcsőzés és erősítés. Szóval kerekedik a dolog, nem szeretnék semmilyen akadályt, ilyen…..
ZogaBlog 2011.05.22 23:41:00
 Az internet csodás dolog, főleg, ha működik. Elnézést az egy hetes pihenőért, nem rajtam múlt, hanem a technikán…Minden jó,ha a vége jó,innentől fogva lesz kapcsolat,tehát lesz blog is. New Yorkból még küldök egy-két képet és videot ami lemaradt. A mostani…..
ZogaBlog 2011.05.06 22:30:00
Kíváncsi leszek,milyen lesz a végén,ha már most is szuperlatívuszokban beszélek róla.Nem lehet másképp..A mai délelőtt kesztyűs edzése volt,amit délután sparring követett. Végig néztem a szemét,ahogyan vadászott a srácra.Fritznek 3* meg kellett álítani a harcot,hogy…..
Pici79 2011.05.08 21:43:52
Pici79 2011.05.08 21:50:08
@zoga: Persze, megertjuk, semmi gond. A Profiboksz.hu oldalan azt irjak, hogy Alexeevvel keszul Zsolti. Azt megmondhatod, hogy vannak e mas kesztyu partnerei is?
Alexeev nem eppen egy Mitchell alkatu, tipusu bunyos, de szerintem ez most lenyegtelen lesz.
Irj ha lesz ra idod, mindig izgatottan olvasom, az uj belso infokat... :)

Pici
Pici79 2011.05.08 23:01:36
@zoga: Koszi Zoli, jo lesz ennyi ido utan ujra beszelni vele... :) Egyetertek veled a kesztyupartnerekkel kapcsolatban, most inkabb a munkan es nem a taktikan van a hangsuly. Gondolkodom, hogy kimegyek az USA-ba, eloben szoritani a mi Madarunknak.
Ha esetleg kellene Zsoltinak egy tolmacs, aki anyanyelvi szinten beszeli az angolt, es kepben van a profi bokszban is, akkor szoljatok! :)

Jo munkat kivanok nektek Zoli, es koszi a segitseget.

Pici
ZogaBlog 2011.04.26 19:43:53
A Vasasban volt egy szenzációs képességű edzőm,Kiss László. Öntörvényű,csak a maga igazát mondogató, látszólag mogorva ember. A szakmai tudása viszont magasan állt mindenki felett.Ezért lehetett öntörvényű és makacs. Addíg a pontig,míg valakinek nem szúrta ez a…..
Pici79 2011.04.27 13:30:32
Kedves Zoli,

En nagyon orulok neki, hogy te foglalkozol Zsoltival. Bevallom amikor eloszor hallottam a hirt, kisse szkeptikusan allatam hozza mivel, hogy tudomasom szerint eddig bokszolot meg nem keszitettel fel. Olvasva Madar nyilatkozatait es ezt a Blogot, kezdtek szetoszlani a ketejeim.
Tegnap lattam eloszor Zsoltirol ezt a fotot, es mit mondjak, leesett az allam kisse... Ilyen szalkasan meg soha senki sem latta Ot szerintem meg amator koraban sem. Megemelem a kalapom elotted Zoli.
Ha belegondolok, hogy meg van hat het a merkozesig, akkor nem tudom Madar, hogy fog kinezni...
Azt mindig is tudtuk, hogy Zsolti teknikailag a vilag egyik legjobb bokszoloja, viszont a kondival mindig gond volt, es en ugy erzem, hogy a mentalis felkeszitessel is.
Kicsit meglopva erzem magamat, amiert Sdunek nem volt kepes ilyen eredmenyeket elerni vele fizikailag amit te par honap alatt kihoztal belole.
Ha Zsolti valamelyik komoly edzovel keszulhetett volna karrierje elejetol fogva, en ugy gondolom, hogy most a p4p lista top 10-es tagja lenne. Tudom, hogy Zsolt nagyon szoros kapcsolatban van Fritzel, de en mint edzot, sajnom nem tudom nagyra ertekelni, mint embert, ugy igen.
Remelem Zsolti tudja, hogy milyen nagy jelentosege lesz ennek az ujabb felhozomerkozesnek. Ha most ugy all hozza a bunyohoz, hogy agressziv, kombinativ es megalkuvast nem turo bokszot mutat a kozonsegnek (Ok CSAK erre vevok) egy szep KO-val a vegen, akkor nagyban megkonyiti DiBella dolgat egy nagy mecs leszervezeseben.
Nagyon fontos lenne a kello mentalis felkeszules, legalabb annyira mint a fizikalis. Zsoltinak elokell szednie a gyilkos osztoneit, eroszakos, gyors agressziv boksz kell az amerikai piacnak, nem gyozom hangsulyozni. Csak azert mondogatom ezt neked Zoli, mert tudom, hogy Sdunek mar nem valtozik, ra ilyen teren nem lehet szamitani.
Egy szo mint szaz, orulok, hogy Te vegzed a felkeszitest, rengeteg sikert kivanok nektek es nagyon, nagyon szurkolok.

U.i.: Balzsay Karesz felkeszitesen nem gondolkodtal meg el? Sajnos Kareszra is raferne...