Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dda

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
Nu, ez is eljött, a 120., egyben utolsó hogyvót. Nem semmi menet volt, Géza kartáccs nevében is köszönöm a megtisztelő és kitüntető figyelmet, az irdatlan mennyiségű kommentet (posztonként átlagosan 400 körül járunk), és remélem, hogy nemcsak a VV, hanem a hogyvolt többi…..
hogyvolt Éden hotel - 2x46 2012.05.23 05:00:00
Ott hagytuk abba tegnap, hogy bejöttek a régiek és máris tartották a markukat, pénzért lehet tőlük szavazatot venni, broáf. Hiper kivetkőzött önmagából, Nyóvötvenes Alexa meg beleült Dávid farkába, és ha kizsarol egymiskát a döntősökből, simán ő jár legjobban a bulival.…..
Parafíliák (18+) Angel Buck 2011.05.30 14:28:00
A most 41 éves Buck Angel (született: Susan Butch)  "Female to Male" (FTM) pornószár. Amikor még Zsuzska kislány volt, a világ plasztikai sebészete még nem tartott ott, hogy hipp-hopp péniszt varázsoljon azokra, akik úgy érezték, hogy nekik az dukál. De még ez se vette…..
Az illetőt az hozza lázba, ha a másikat könnyezni, sírni vagy zokogni látja.A BDSM világában gyakran előkerül. A megalázáshoz tartozik a fájdalom/korlátozás/szolgaság/alázás széles spektruma. A domináns fél ezt fizikailag, kínzással is kicsikarhatja a másikból, hogy az már…..
Dobozba zárt szerelem (Boxing Helena, 1993) előzetes Nick elismert orvos, és már igazi szaktekintélynek számit, fiatal kora ellenére. Azonban amennyire sikeres a szakmájában, annyira járatlan a szerelemben. Beleszeret egy gyönyörű nőbe, Helénába, az viszont ügyet sem vet rá.…..