Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akiraj

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rég nem látott Patrick Batemanünk egy óriáskommentje ugrott be meccsnézés közben - itt az ideje, hogy elővegyük, leporoljuk és megköszönjük neki. Gyűlölöm a sportot.Gyűlölöm a koránkelést, a medence hideg vizét, a kiázott bőr délutáni klórszagát, a…..
akiraj 2012.01.19 15:12:30
@Brother Love: @Modor Tibi: @mrbateman:
Már az ókori bolgárok is megmondták, hogy a sportsiker minimum 80%-a az elődök edzéstervének a másolásából áll.
"amikor anyuka meghalt, megfogadtam, hogy doktori címet szerzek. »Minden szép, minden jó körülötted – mondta egyszer –, de úgy szeretném, ha dr. lennél.« Egyik fülemen bement, a másikon kijött. Gondoltam, ez úgyis lehetetlen, nekem sohasem lesz rá…..
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: A FORMÁTUM A MODOROS BLOG SILÁNY KOPPINTÁSA. KÜLÖNÖS TEKINTETTEL A "KÖVETKEZETES" JANCSI BÁCSIRA. TROLLOK, IDE LŐJETEK! :-) (Kissé komolyabbra fordítva: külön köszönet pl. Walter77-nek és még néhány olvasónak, akik igényesen érvelnek,…..
akiraj 2011.05.04 19:46:00
@zavisa:
Ez a "nincs állampolgárság light", amit először látványosan Kuncze Gábor dobott be még annó kettős állampolgárság ellen a "népszavazás korában", egy elég ordas csúsztatás, avagy nettó felkészületlenség, ami egy akkoriban "piacvezető" országos politikus részéről szintén nem egy elegáncsos dolog.
Például az Egyesült Királyságban tucatnyi különféle jogosultságokat (és kötelezettségeket) biztosító állampolgárság van.
Amit te írsz: "allampolgarsag igen-szavazojog csak azon esetben ha az allampolgar tartozkodohelye Magyarorszag hatarain belul van."
az a jogalkotás "megerőszakolása" nélkül is megvalósítható.
Az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet alapítóját és vezetőjét, Oszama bin Ladent, ma hajnalban amerikai katonák ölték meg Pakisztánban. A titkos küldetést, amelyet az Egyesült Államok tengerészgyalogságának elit egysége hajtott végre, Barack Obama elnök rendelte el. A világ…..
1.)Egyszer volt, hol nem volt, hogy hetedhét országon túlra, de még az Üveghegyen is túlra utazott II. Václav kiráj, Bohémia álamfője. Még az Óperenciás-tengeren is átkelt.  2.)Ahol találkozott az őt vendégül látó ország kirájával. Ez az ország a világ másik végén…..
1.)Hajdanában, danában, a Sándor-palotában 2.)a takarítónő azt a helyiséget takarította éppen, ahová a kiráj is gyalog jár. Amikor is egy darabka használt WC-papírt felkapott egy kósza szellő. A papír kiröppent a szellőzőablakon és egyenest a  3.)kiráji…..
1.)Pali! Mitől barna a nyelved már megint? 2.)Viktornál voltam. 3.)Ja tényleg! El is felejtettem.______________Vége..
1.)Újra írok a zEmbereknek nyelművelő bölcsességet! De vajon hány ellel írják az álamfőt? Felhívom tanácsért az elődöm! 2.)Zzzrrrrrrrr! Zzzzrrrrrrrrrrrrrrrr! Zzzrrrrrrrrrrrrrr! Zzzzrrrrr... 3.)Jaj ne! Mit akarhat ez az írástudatlan seggnyaló?_____________Vége..