Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.Beam

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tízezrek vettek részt a "Székelyek nagy menetelése" elnevezésű rendezvényen Romániában.  A békés tüntetésen egy 53 kilométer hosszú felvonulással tiltakoztak Kökös és Bereck között a román közigazgatás átszervezése ellen, valamint a székely autonómia mellett.   A…..
J.Beam 2013.10.27 20:02:54
@vuvuzela importőr: természetesen, és írtam is,hogy nem százas a hasonlat. De miből gondolod,hogy a mindenkori román kormány nem lehetetlenítené el minden erejével az autonóm Székelyföldet? Mert mondjuk nekik tökéletesín megfelel/t a sárban dagonyázni,és nem nagyon karmolják a teremtett értékeket? Mekkora lenne az esély ellenük??
J.Beam 2013.10.27 19:55:30
@Ad Dio: igen,és pont ettől félek én is. Hogy ez történne velük. Teljesen érthető a törekvésük, és ez sántít a párhuzamban, ugyanis Székelyföld az ő ősi földjük. De belegondolva,nem biztos,hogy jobban járnának...
Ki gondolta volna hogy az évtized slágere a légterápia lesz? Naiv ügyfél édesanyját az ismert módszerrel meggyőzték, hogy rögtön 2 darab eszközt vásároljon, majd amikor a kiszállítás előtt visszamonta a rendelést, elmentek szabadságra. Naiv ügyfél kicsit ideges levelet írt a…..
  Hogy mit húzzak a testemre, nekem is nagy dilemmát okozott a kezdetekkor. Kérdezgettem mindenkit, hogy milyen sisakot, milyen kabátot, kesztyűt vegyek. De nagyon megoszlanak a vélemények, mindenki másra esküszik. A szerkesztőségen belül is szenvedélyes viták alakultak ki:…..
J.Beam 2012.04.16 10:57:58
@zako1: Teljes mértékeben veled értek egyet, nem hiszem el, hogy minderre a sok szirszarra elengedhetetlen kidobni a rengeteg lóvét. 12 éve nyomom én is, előbb Simsonnal, pár éve robogóval.
"Téli motorozáshoz mindenképp egy speckó motoros csizma kell. " MIÉRT???? Nekem simán elég egy sima sportcipő, kesztyűt meg lehet kapni 1200-ért a Dechatlon-ban.... Bélelt nadrág... 50-esre városba????? Basszus, ennyire kényesek lettek az emberek a hidegre?? NEM értek egyet ezeknek az (újabban a Totalcar által is legalább hetente egy cikkben) agyonreklámozott cuccoknak a létjogosultságával 50-esekre. Tévedés ne essék, nagyobb kategóriára KELLENEK a felsorolt cuccok, sima segédmotorra teljesen feleslegesek. Vagy ha nem, ugyanez kell minden kerékpárosnak is.
J.Beam 2012.04.24 08:15:23
@Laciii: Az 50-es robogók megengedett legnagyobb sebessége 40 km/h. Te miről beszélsz??????
Gépjárművezetői oktatásban és vizsgáztatásban kereshetnénk bőven hibát. Sokszor látok olyan tanulóautókat a forgalomban, akik nem mennek a megengedett sebességgel sem. Ehhez még hozzájön, hogy sajnos vannak kötekedő vizsgabiztosok, akik abba is beleszólnak, aminek nincsen…..
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..