Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jóstikácska

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kaptuk, döbbenetes. A hírek szerint májusban jön a folytatás, természetesen nagyon várjuk...
Jóstikácska 2013.02.28 14:18:55
Gábor rövid története a mindenkori hadseregek regionális közgazdasági szerepének egyik jelentős vetületére világít rá; mindannyian tudjuk ugyanis, hogy katonai létesítmények környékén polgári üzemanyagtöltő-állomást üzemeltetni nem kifejezetten nyereséges…..
Jóstikácska 2011.04.29 08:18:59
@gabo74: Akkor stimmel.Én maradtam Kecskemétena FRISZ-en. Egészen a tizedességig vittem és szolgálatvezető helyettes lettem (Mügyihá) mivel a szolgálatvezető "beceneve" Mügyike volt. Ritka szerencsétlen ember volt.Csak azért nem vittem szakaszvezetőségig mert a századpéká szerint "lekvár" voltam mert nem vontam meg senkinek az eltávozását.
Kiképzés alatt volt ami ha jól emlékszem 3 hónapig tartott. Hogy valami téves parancs miatt átvezényeltek a telefonosokhoz (a FRISZ felett voltak az 1. emeleten). Többiek mikor mentek kajálni szépen sorban, menetoszlopban Én pedig lazán zsebredugott kézzel a sapka az övembe begyűrve :) Sajnos csak pár napig tartott azután visszavezényeltek a kiképzésre. Sajnos a kiképzők ezt nem felejtették el, volt aztán szívatás bőven. Emlékszem a takarítást úgy úsztuk meg hogy aki este vett kávét az egyik kiképzőtől (nevek már nem ugranak be)az kimaradt, csak úgy tolongtunk este kávét inni. Az egyik kiképző százados (nem ő volt a századpéka hanem egy hadnagy ha minden igaz)a rendőrségtől jött át az asztalán az üveglap alatt rendőrségi fotók voltak. Felakaszto, halott emberek.
Üdv:
Dancza József (Danci)
Jóstikácska 2011.04.29 10:30:44
@ZöPö (inda): Nagyon rendes tiszt volt, de mivel nem "katona" volt a többi tiszt lenézte. Mi arra gondoltunk azért tette ki hogy ne felejtse el miért jött át katonának.