Regisztráció Blogot indítok
Adatok
·

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy simán csak jött a jó idő és a legtöbben inkább mentek ki a szabadba D vitamint gyűjteni, ahelyett, hogy ipari mennyiségben küldenétek be a jobbnál-jobb sztorikat. Esetleg lehet szó a kettő kombinációjáról. Mindenesetre szeretnénk nagyobb merítési lehetőséget, ha már itt…..
· 2011.05.31 14:33:01
A hegyvidéki önkormányzat múlt csütörtökön a saját gyakorlatához képest meglehetősen hosszú, majdnem három és fél órás ülést tartott. Nem volt unalmas. Remélem, az alábbi beszámolón nem fognak elaludni. Szokás szerint zárt üléssel, személyi ügyekkel kezdtünk. A…..
· 2011.05.31 12:14:41
V. Naszályi Márta Elmaradt 2011.05.06 13:25:00
 Ma délelőtt lett volna a Mikó utcai "Szitakötő játszótér" megnyitója a Vérmezőn. De elmaradt. Először csak a táblát nézegettük tanácstalanul a kisgyerekekkel érkező anyukákkal együtt a bejáratnál.Felhívtam a tábla alján olvasható zöld számot. A…..
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..
 A TV2 celeb vonyíttató produkciója péntek esténként képes legyőzni a konkurens RTL Klub csatornát, de a műsor producere szerint nem ez a cél, hanem az, hogy hétről hétre egy szuper tévé showt tárjanak a nézők elé. Ehhez talán Hajdú Péter a legmegfelelőbb figura. Vagy…..
Bár a médiahatóság már március elején azt mondta, hogy két-három héten belül megszülethetnek az első döntések, sőt az NMHH szóvivője két hete kérdésünkre még úgy nyilatkozott, hogy a VV4 vége előtt biztosan döntenek a valóságshow elleni panaszokról, a comment:com…..
Közhely, hogy útjaink katasztrofális állapotban vannak elég sok helyen. Ráadásul az útjavítás sokszor nagyon lassan történik, például nálunk a közelben 5 hétig állt a főútvonal egyik felét lezárva a gödörben egy lámpa, majd egyik nap megcsinálták (néhány órás munka).…..
Az április 4-26. közti 3 hétben tartott fokozott közúti ellenőrzések végrehajtásában 11 878 rendőr és 617 polgárőr vett részt, ők összesen 26 142 biciklist ellenőriztek. A rendőrök feladata volt a közlekedési szabályok betartásának, a láthatóságnak és a kötelező…..
8ker Mentés 2011.05.01 22:03:00
 Mivel átnevezték a Köztársaság teret a könnyen kimondható és megjegyezhető második János Pál pápa térre - kíváncsi vagyok, hogyan fogja a pesti szleng rövidíteni - a 4!K leszerelte a mostani táblák egy részét, elmentve arra az időre, amikor nem ciki a köztársaság.…..
Senki nem mondhatja, hogy nem lelkesedtem a budai Vár lejtőjére telepített szőlők iránt. Már az első pillanattól kezdve remek ötletnek tartottam, a megvalósítás hírének is örültem, sőt a - szerintem nem túl szerencsés - tabáni pincékkel szemben pozitív példának állítottam…..
· 2011.05.03 10:51:43
Nem szeretnénk ünneprontóak lenni, de ma van a napja annak, hogy szóljunk azokról, akiknek ez a nap is egyszerű hétköznap, vagy talán még rosszabb is annál. Itt vannak például a velencei gyermekotthonban lakó fogadott gyermekeink, akiket rendszeresen látogatunk, és ha tehetjük, segítünk. Festettünk…..
· 2011.05.01 16:23:34
"Miénk itt a tér, mert mi nőttünk itt fel, A ház is a miénk, mert mi viseljük el..." (Nagyobb képhez kattints a képre!) Jobboldali vitázók arra hivatkoznak, hogy az átnevezés alatt álló Moszkva tér eredeti neve Széll Kálmán volt. Miért baj tehát, ha visszanevezik?!…..
· 2011.05.01 12:10:19
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..
Azt már megszokhattuk, hogy minden évben a Föld napján vagy valamikor annak környékén Critical mass kerékpáros vonulás van, amit lehet támogatni, lehet szidni, de mindenképpen érdemes figyelembe vennie annak, aki ma autóval tervezi, hogy Budapest belső kerületeiben közlekedik. Erre…..
  Eltelt néhány év, s Budapesten, Magyarország és a változatlanság fővárosában valami végleg megváltozott. „Mostanában feltűnt, hogy egyre több a biciklista” - mondják családomban azok, akik évente néhányszor járnak a fővárosban. Emlékeik szerint…..
· 2011.04.30 10:54:10
A minap korán reggel kiautóztunk pár kollégával a Hungaroringre, egyszerűen csak azért, hogy dumáljunk egy jót Michelisz Norbival és Walter Csabával, valamint megnézzük, mit terelnek az idei szezonban. Kötetlenül, lazán, egyszerűen csak témáztunk egy jót. Norbiról mindenki…..