Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.bubocska

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vidám hangulatú, popfesztivállal egybekötött adakozással zárult a Liga-szakszervezetek közös rendezvénye, a Társadalmi Szolidaritás Napja. Az érdekképviseletek közös nyilatkozatukban kijelentik: támogatják a Magyarország fenntartható fejlődéséért folytatott közös harcot.…..
w A hiéna enni kér 2007.09.24 05:30:00
Szlovákiában ma nem jó magyarnak lenni. A Malina Hedvig-ügy (ld 1., 2., 3.) politikai manőver. Azt üzeni, ma Szlovákiában megúszható a magyarverés. És mi nem tettünk semmit. Nemcsak a külügy mulasztott. Nem volt tüntetés, nem voltak fáklyák, nem volt értelmiségi hüledezés.…..
dr.bubocska 2007.09.24 16:24:28
Hat, az a helyzet, hogy szerintem (sajnos) arrol, hogy ezt a debil torvenyt a szlovak parlament elfogadta, nagyreszben a szlovakiai Magyar Koalicio Partja is tehet. Ok jottek elo par honappal ezelott kizarolag populista szandekkal a Szlovak-Magyar megbekelesrol, meg, hogy a szlovakok kerjenek bocsanatot a Benes-dekretumok miatt... Az a helyzet, hogy a II. VH utan MO a vesztes orszagok koze tartozott, es, hat, ugye "Jaj, a legyozotteknek!" elve alapjan oda is baszarintottak a magyaroknak ugy kollektive, pl. a benesi dekretumokkal is a felvidekieknek. Ez szomoru, nagyon, sokan megszivtak akkor, de a helyzet az, hogy megha ervenyben is vannak ezek a dekretumok meg a mai napig is, a szlovak torvenyhozasban mar reg nem hasznaljak oket, sot, ki is lehet oket jatszani. Mert azt ugye senki nem varhatja, hogy az attelepitetteket vissza telepitsek, vagy, hogy az 50 ve elkobzott vagyont visszaszolgaltassak. Termeszetesen, manapsag egy "bocsit" el lehet varni akar a szlovak, akar a magyar feltol (mert ugye, ezek az attelepitesek oda-vissza alapon mukodtek, de igy, ahogy ezzel eloallt az MKP ellenzeki part letere meg csak a szovetsegeseivel sem egyeztetett, aztan meg amikor eloterjesztettek a "bocsanatkeresi" dokumentumot, Csaky, az elnok azt nyilatkozta, hogy ok lobbizni a sikerert nem fognak, ezzel az o munkajuk veget ert - erre a szlovakok kidolgoztak az ominozus benesi-dekretumokat megerosito torvenyt, es el is fogadtak. Aztan most lehet nyavajogni. Amugy azt olvastam, meg a szlovak TV-k is bemondtak, hogy magyar kulugyi tarca magahoz rendelte a szlovak nagykovetet.(www.parameter.sk/kulfold-belfold/raportra-hivtak-szlovakia-budapesti-nagykovetet)
Remelem nem serti a hozzaszolas etikajat, ha belinkelek meg ide egy kommentart, mert a temaba vag (a nemregiben elfogadott hatarozatbol egy magyar kivonat):
www.parameter.sk/paravelemeny/hogyan-lehet-szarbol-aranyat-csinalni
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..