Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L3G4T0

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MÖGÖTT Tehetségkutatás?! 2011.05.30 18:26:00
Egyszer volt, hol nem, egy lelkes leány, aki mindenképpen segíteni szeretett volna azokon a zenészeken, akiknek a mindennapi hallgatnivalóját köszönheti. Úgy érezte, hogy az írás ehhez nem elég, ezért elment vadászni, tehetségvadászni. Úgy gondolta, meg is találta az egyetlen,…..
Legjobb jelenet 1:55-nél  ..
L3G4T0 2009.03.19 19:27:41
Hja, Brazíliában nem hinném, hogy vásárolt lenne a közönség, max a hamis ének miatt nem tudják mi a f@sz van, meg lehet azt se tudják kik ezek, csak egyesek.

Am meg ti is ilyenek lennétek, ha bemennétek vmi műsorba, és akk azt mondanák, hogy tessék itt az XYZ nevű banda, melyet ismernek vagy 10-en 50 emberből, nem?
ROFL-net Kultúr-sokk 2 2009.01.29 06:57:00
Ma átmegyünk egy durvább fokozatba. Én sosem tettem volna ezt nagymamámmal, szegény szerintem soha többé nem beszélt volna velem.Szóval valaki megnézette nagyijával az internet egyik elhíresült nagyon, de nagyon olcsmány videóját és felvette a reakcióját. ..
ROFL-net Vicc 2009.01.25 05:32:00
Az olimpián az orosz és az amerikai birkózó mérkőzése következik. Az edző okítja az oroszt: - Nagyon vigyázz, nehogy azt a híres fogását bevesse, mert abból még senki nem tudott kijönni. Elkezdődik a menet, az amerikai az első pillanatban beveti a rettegett fogást, az orosz meg…..
L3G4T0 2009.01.26 13:34:36
@balukaaaa the master:

Shop Stop mikor menek a temetésre talán. Asszem akkor beszélnek a kocsiban erről XD
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..
ROFL-net Nem imó 2009.01.10 06:00:00
Lehet, hogy én rohadt műveletlen vagyok, de én eddig azt hittem itthon simán emónak hívják őket. Na mindegy. Vicces videó, egész talpraesett a szóvivőjük és a riporternél kicsit bizonytalan vagyok, hogy tulajdonképpen milyen témával ment oda, mert elég széles volt a…..
Gondolom itt még sokan emlékeznek arra a projektre, ahol amatőrök már 4 éve teljes odaadással készítik a Doom 3 magyar szinkronját. Ugyebár ebben kaptam egy kis mellékszerepet.Videóm persze törölődött youtube-nak hála, de a srácok honlapján is megtekinthető kiemelkedő…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Budapest Tv-s hét után új témába fogok belekezdeni egy héten át. Legbénább zeneklipek! De itt nem csak maga a videók lesznek rosszak, a dalok is. Kezdésnek egy videó, amit "KisZöld" küldött. Könnyen lehet, hogy az egész egy paródia valamire, de akkor is kaki. ..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Ezt a megdöbbentő videót emberterver küldte. Engem nagyon ledöbbentett. ..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..