Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irnik2009

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Begyúrtam a kovászt, holnap megsütöm a babgulyáshoz a kenyeret. Nagyon ajánlom neki, hogy "beszélgessen" :D. Azt mondják a jó kenyérhez lassú kelés kel. Na ezt megkapja holnap. Reggel rögtön bedagasztom, aztán kelhet délig.Folyt.  köv.: Nem beszélgettek, de most legalább jó…..
Irka édes volt reggel:))) jött, bújt, puszilgatott:D. Bemászott a takaróm alá, és mondogatta, hogy "bujik" :D. Összefontuk a kezünket és aludtunk tovább:). Szeretek vele aludni, bár néha az agyamra megy a sok tapizásával:D. Az a szokása, hogy elalváskor simogatja az arcomat. A déli…..
 Tegnap csináltunk ajándékot a mamáknak. Befestettem Irka kezét pirosra, lábait zöldre és nyomdáztunk vele. A kezei voltak a virák szirmai a lábai pedig a levelei. Középre húztam a virágnak szárat. Irkának nagyon tetszett :D. Csikis a talpa így azt kicsit nehéz volt…..
Már hetek óta tervezem, hogy újból elkezdem írni a blogot, de valahogy mindig volt valami ami meggátolt. Sipos Réka Nikoletta megszületett 2012.01.03-án 08:03 perckor:). Este elfolyt a magzatvizem, 22:00 órára bent is voltunk a kórházban. Mivel nem voltak fájásaim, így Ati hazament…..
 Egyik hétköznap délelőtt elmentünk játszóházba, de Ati nélkül nem volt az igazi :(. Vasárnap viszont együtt megyünk:D. Gyereknap lesz a Camponában, így a játszóházban kupon fejében 20 percre ingyen játszahatnak a gyerekek. Azt beszéltük Atival, hogy kb 45-50 percet…..
 Nemrég elindultunk, hogy megnézzük a budapesti állatkertet. Sajnos Százhalombattától ömlött az eső, így már a buszon tanakodtunk, hogy mit csináljunk ha egész nap így fog szakadni. Végül arra jutottunk, hogy csak eláll, majd addig a benti állatokat nézegetjük.Állatkertig…..
 Hétfőn eltávozott az élők sorából a laptopom:(((. No comment. Hálátlan egy gép:/.Kedden Érden voltunk, benéztünk Barbiékhoz. Nagyon örültek nekünk, illetve Irkának:). Rögtön tartottak is egy fél órás szünetet:). Lekuporodtak a pénztárnál lévő polcokhoz, és…..
 Tegnap Tomiékkal voltunk az érdi tűzoltó napon. Jó volt, elég sokáig ott voltunk. Irka megsimogatta a mentő kutyákat:D nagyon oda volt értük:D. Volt egy yorkshire kiskutya, akire azt hitte, hogy cica:D. Ott ciccegett neki:)))). A szumo és karate bemutatót átaludta.…..
  Ma voltunk babatornán. Nagyon jó volt, tök sokat nevettünk:D. Irka tiszta bolondos volt:).Ancsa a tölcséres játéknál tartott, aminél beledugja a fejét a nagy tölcsérbe, és belehorkol. Irka imádja mikor ezt csinálja:D. Ilyenkor a gyerekek a körben állnak, és fogják a…..
 Reggel voltunk vásárolni. Kicsit későn indultunk, de még így is sokat vártunk a buszra. Aranyos volt a buszon, kukuccsosat játszott egy nénivel:D. Nagyon szeret buszozni, jól érzi magát közben, csak legyen elég hallgatóaság:D. Hamar végeztem a főzéssel, úgyhogy…..
 Reggel felhívtam tesómat, hogy eljön-e velünk vásárolni. Megbeszéltük, elköszöntem, mondtam, hogy "csőcső", erre hallom, hogy valaki :D mellőlem mondogatja, hogy cőcő :D. Tökfejke volt:). Vásárlás után mindenkit leintett az utcán, és köszöngetett…..
 Már Irka megszületésekor is gondolkodtam a blogírásban, de úgy gondoltam nem lenne rá időm (az elején nem is lett volna). Nem mintha most lenne, de szeretném egyszer visszaolvasni Irka csínytevéseit:), úgyhogy remélem leszek olyan kitartó, és nem hagyom abba :D...