Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pingalo

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az utóbbi egy hétben két kérdés foglalkoztatott a leginkább. Az egyik, hogy a nők tényleg azt hiszik, hogy nem másik csajra gondolnak a srácok szex közben amikor becsukják a szemüket ? És a másik, hogy vajon egy alacsony növésű négernek vagy egy magas kínainak van-e nagyobb…..
Nahát, a Borsnak sikerült egy mínuszos hírből kvázi fontos eseményt kreálni, hiszen az nem nagy hír, hogy bebörtönzés(?) előtt álló kollégájuk mellett kiállnak a munkatársak, előfordul ez a kohászok és az ápolónők körében is, most éppen a színészek gyűjtenek…..
Kiszel Tünde egy büdös geci! Fluor TomiSzegény Tomi, Vagány You are doing it wrong. Mit szólnak majd a kislánykáák?! Via Napiszar..
pingalo 2011.05.25 12:13:18
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
pingalo 2011.05.12 20:14:21
Ki gondolta volna, hogy egyszer még a fizikatanárokra is szükség lehet ezen a világon? A kamuti Index park avatóünnepségének legjobb nevű fellépője a mezőberényi Petőfi gimnázium diákjaiból szerveződött Sit Down Tragedy - bocs, Kula, bocs, Praktikers, és FŐLEG bocs, Attis és…..
A Biotech hirdetésében korrekt módon nem csak a szuper alak, hanem a nem várt mellékhatásokra is felhívja a figyelmet...
A neves műsorvezető társa láthatóan erőszakos fazon aki nem veti meg az asszonyverést. A kislány vonásait megfigyelve két tippünk van: Kovács Lázár, vagy Rákóczi Feri...  ..
Első paparazzi fotónk szerint Stahl Judit jamaikai utazásáról hazatérve maradandó élményeket szerzett. Erről árulkodik a jellegzetes csíkszem, a spangli és a hetes borosta az arcán...