Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fspzotosz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis blog! Pozitív történeteimet osztom meg veletek a Péterfy Sándor utcai szakrendelésekről. Imádom őket. Különösen a neurológiát és a szemészetet (mivel eddig azokat ismerem :) )  Az alapadatok: 29 éves nő vagyok. A neurológiára kb. egy hónapja utalt be a…..
fspzotosz 2011.06.08 14:24:23
Üdv

Személyes tapasztalat a péterfy neurológiáról:

Anyámnak 1 vasárnap reggel ( 3 hete) iszonyatosan elkezdett zsibbadni, meg fájni a jobb lába, rá se bírt állni, mégcsak sántítani se (8 éve gerincsérvvel műtötték).

vasárnap délután elmentünk 1 ügyeletes házi orvoshoz adott, neki injekciót és 1 beutalót a SÜRGŐS felirattal a neurológiára, mondta, h valszeg ideggyulladás.

Hétfőn délután irány a péterfy vártunk kb 35 percet (még nem is sok), jött az asszisztens és odaadtuk a beutalót. Az alapból elég antipatikus középkorú szőkésbarna nő erre csak vállat vont és mondta, h hosszú az előjegyzés és h menjünk a baleseti sürgősségiére (ahonnan valszeg visszautalnak ugyanide).

Szó-szót követett és nagy nehezen bejutott anyám az orvoshoz, aki mégcsak meg se nézte adott neki fájdalomcsillapítót és mondta h ez ortopédiai gond, menjünk oda. (ember gerincműtét nem számít???)

Ezek után felkerestünk a kispesti Ady Endre úti szakrendelőt,(házi orvos a 7 kerben van, lakóhely a 19.ker) ahol kicsit szívóztak mivel itt is előjegyzés alapján dolognak, de mindezt sokkal kedvesebben tálalták.

Végül fogadta a doktornő anyámat és megerősítette, h ideggyulladás, kapott azonnal injekciót és mondta, h a Péterfyben felírt gyógyszert esze ágában se legyen bevenni, mivel nem erre a problémára való...

Felírt anyámnak 1 doboz injekciót amit 6 napon keresztül kellett mennie beadatni, és vmilyen elektromos kezelést, meg masszázst.

(az h a felírt injekció gyakorlatilag beszerezhetetlen, és az összes patikában azt mondták h ez már 3 hónapja hiánycikk, egy külön posztot megérne..., végül patikus ismerősön keresztül sikerült kiváltani)

Hát ennyit a Péterfyről, az orvos és a kőbunkó asszisztens nevére már nem emlékszem, de ez az eset május 30.-án hétfőn kb 17 órakor történt

Üdv: FSP