Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lacimariorsitibitamiborijózsikatimaribercimikisaci

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vártuk ezt a napot, hiszen napjainkra már csak kevés klasszikus budapesti kávézó maradt fent, ami korhűségével kecsegtet. Fogtuk a bringát, és eltekertünk a Móricz Zsigmond körtértől 2 percre lévő Hadik Kávéházba. Mindig is hajtott a kíváncsiság, hogy a forradalmi ifjak…..
lacimariorsitibitamiborijózsikatimaribercimikisaci 2011.04.26 06:05:05
Szervusz Márk, és mivel ez egy blog, ezért szervusz mindenki, aki ezt olvassa!

Marci vagyok!

Először is, remélem okulsz abból, amit most leírok.
Nem tudom. Szoktad olvasni ezt a blogot amúgy? Vagy mielőtt ide nem kerültél sajnos, olvastad? Igényes, lényegretörő, és mintha ott lennék blog ez. Többet nem akarok írni erről. A lényeg.

1.: Ez kit érdekel? "Miután lekötöttük a hely előtt álló tér biciklitárolójához a kerékpárjainkat, körbe néztünk."
Most már mindenki tudja, hogy te is trendi biciklis fiúcska vagy ebben a gyönyörű városban, de szólok, hogy ez a blog nem erről szól, hanem az ízekről. Ismerek sok kerékpáros oldalt, ha érdekel, akkor majd priviben kérdezz, és válaszolok.
2. "A WC tiszta és kisgyerek kompatibilis, ahogy azt elvárnánk."
Te ezt elvárod egy helytől? Hemzsegnek a kis lurkók otthon? Vagy mi? Hány éves is vagy? Ki gondol erre? Amikor meg akarok inni egy kávét, ez az utolsó, sőt bevallom, soha életemben nem gondoltam még erre. De te erre buzdítasz minket királyi többesben. Aham.
3. Ha valaki a forradalmi ifjakról fantáziál, majd séket rendel, az kérem szépen, inkább ne írjon ide, de ha lehet sehová.
4. A képek. Ki fotózta? A felolvasóest, mint egy pártgyűlés, a tortás kép berázva. Mi ez????

Márk, kérlek, gondod át őszintén magadban, amennyiben ez lehetséges, hogy mennyire van neked szükséged erre az egészre, mert úgy gondolom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki erre nem kíváncsi.

Remélem hogy ha nem is hagysz fel ezzel a rossz szokásoddal, hogy megosztod velünk a gondolataidat, akkor talán kicsit többet gondolkodsz, vagy olvasol (nem tudom melyik segítene) előtte.

Még egy ötlet. Olvasgass az oldalon! Sok értékes bejegyzést találhatsz.