Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balfék

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..