Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaaen

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kevéssé ismert, lebilincselő történet, amit a podcastban storytelling formában bontok ki. A fotókon érdemes lesz a rajtszám nélküli futót keresni - róla szól a történet. Most lenne 91 éves. Nagyon igaz rá (is) Lázár Ervin Négyszögletű kerekerdőből ismert tanmeséje. Amikor a kövér urak meg…..
Valaki megrágalmazhatta Josef K.-t, mert noha semmi rosszat sem tett, egy reggel letartóztatták. Remélem, ismerős. Innen indulunk. Hogy hosszú szöveg? Pont erről is szól a bejegyzés, hogy ne cselekedjünk, mielőtt nem ismerjük alaposan, amibe beleártjuk magunkat. Az erőfeszítés hiányáról, az…..
Fuss_b@szod! Lobbanáspont 2022.07.28 16:18:03
    Nem hiábavaló a gondos munka. Amennyiben a megosztás, a gyűlölet és a kirekesztés magvait elhinted a hülyék kertjében, nagyon hamar szárba szökken az idiotizmus és termőre fordul! Pedig aszály van. Ellenben a mi tekintetes köztársasági elnökünk egy posztjában megerősítette, hogy Isten felé…..
Hatvanhat, seggem a szádba pattanhat. Tökéletes mottó ehhez az Izzósztár-adáshoz és poszthoz. Ma, 2022 február 13-án 66 éves Jánisz Kúrosz / Yiannis Kouros / Γιάννης Κούρος - kinek, hogy tetszik. (Kúrós János nem ér.) Ez a mondat első fele. És kábé a mondat második felét még hozzágondolhatta…..
Folyamatos vis maior van a Covid miatt. Amíg évekig, évtizedekig egy szervezésben legfeljebb az időjárás vagy egy szponzor visszalépése jelentette a gondot, pl. útvonalmódosítást, vagy amíg a létszámkorlátozást, versenykorlátozást leginkább akadékoskodó bürokraták, nem éppen sportszerető…..
kaaen 2020.11.15 11:56:31
@őze bálint: Köszönöm kedves Bálint!
Minden tekintetben. Pláne, hogy még fut is, mint egy pásztorkutya. Hűvös tájak forró napokra és egy hangulatos, 8 perces portré. Még akkor is, ha a Feröer szótól egy magyar futballdrukkernak (is there anybody out there yet?) a gyomra is összerándul. ..
kaaen 2019.08.24 09:25:47
2018. Május 18-19. Olympian Race 180km, Görögország, terep-aszfalt), 4500m szint, 26h 50m A cím kattintékony, bár index címoldalra sosem kerül ez a blog, lévén nincs rajta engedélyezve a reklám, és ez így is marad, ahogy a szponzoroktól is tartózkodom.  A kedvenc versenyemmel zárom az évi…..
Tudtátok, hogy hogyan hangzik a futó haiku? Hogy miért jó a termőtalaj a bogyiszlói paprikaföldeken? Hogy lényegesen megemelkedett az ultraelitben az esztéták száma? Hogy mi az hogy futó-levonulás? Hogy feltűnő gatyában könnyebben levadásznak egy versenyen? Hogy az ókori görögök mit tartottak a…..
kaaen 2018.10.02 20:50:01
(Bár a blogot már rég nem írtam, a téma örökérvényűnek tűnik. Sok megkeresést, kommentet kapok új áldozatoktól, akik átestek azon amin én is. Azt gondoltam mégiscsak érdemes folytatni és leírni 1-2 jótanácsot a felépülőknek...) Szóval elszakadta az achillesed... először…..
kaaen 2014.03.18 21:07:12
@banánfalevél: Szia!
Egy év után mindent meg tudok csinálni, viszont az időjárásra marha érzékeny a lábam. Ha visszaolvasol láthatod, hogy nem igazán kaptam gyógytornászt a műtétem után, de önerőből rengeteg mindent megcsináltam. Nagyon sok múlik a hozzáálláson!!!
Ezen kívül szerezz be egy nagyon könnyű futócipőt. Miután leveszik a gipszedet nagyon sokat segít egy jó cipő.
Kitartást! Ha bármi konkrét kérdésed van nyugodtan tedd fel. Nekem is rengeteget segített ez a fórum :)
kaaen 2014.03.19 21:49:28
@banánfalevél: Szia! A futócipők nagyon könnyűek, ezért nem terhelik plusz súllyal a lábat. Ezen kívül én olyat vettem aminek a sarka magasabban van mint az orra. Hátul az ínszalagnál pedig nem nyomja friss műtéti sebet. Én még viszonylag fiatalon estem át ezen az egészen (33 év) nem tudom idősebb korban hogy működik. Egyébként nekem is vágtak ki darabot a szalagból, mert rojtosan szakadt. Nyújtás kérdése és nem is lesz gond :)
Apa születik Pisilni kell! 2013.10.14 22:22:53
Drága gyermekem, apád végtelenül örül annak, hogy lassan szobatiszta leszel, de annak már jóval kevésbé, hogy lefekvés után hatszor hallatszik fel a szobád csendjében a címben említett mondat. Különösen azért, mert (már megint) fogalmunk sincs, mit kellene tenni.…..
Apa születik Hank Moody megmondta 2012.09.30 10:52:54
Lányom, néztük a Californication negyedik szezonját, ahol a főszereplő azt hiszem, megmondta a frankót.  Negyedik szezon, második rész: Nem emlékszem, mikor változott meg minden, csak éreztem, hogy megtörtént. Egy nap még legyőzhetetlen voltam, érinthetetlen. A következőben…..
Apa születik Hogyan tanítgatlak? 2012.08.23 14:09:44
Nagyon kicsi vagy még lányom, de napról napra okosabb. Leírom neked, hogy életed korai szakaszában apa hogyan próbál tanítgatni. Soha nem olvastam könyvet arról, hogyan kell tanítani egy kisgyereket, és lényegében senki sem mutatta ezt meg, szóval lehet, hogy baromi rosszul…..
Két hetet töltöttünk el egy szép tó partján igazán jó helyen a 16 hónapos gyerekemmel. Fárasztó volt, de most megyek vissza szabadságról először úgy, hogy azért még szívesen maradnék itthon is kicsit.  Nem nagyon volt kedve a szabadság alatt blogot írni, bocsánat attól…..
Apa születik Elraboltak egy lányt 2012.07.12 14:31:00
Lányom, nyár van és uborkaszezon, így a hírek tele vannak egy lány elrablásával. Szegényt már nem találták meg élve, 25 évesen hiába várták haza. A hír borzasztó, ha az apa szemszögéből nézzük akkor is: nevelt valakit, akit elvettek tőle. Nem hiszem, hogy agresszió nélkül…..
Vannak érzések, amiket szerintem minden apának, minden férfinek meg kell élnie, aki gyerekvállalásra adja a fejét - összegyűjtöttem néhányat, olyat is, ami a nők szerint eretnekség.Baromi kemény volt átállni arra, hogy van egy gyerekem. Szabadidő nincs, a munka után azonnal…..
Apa és anya elmentek, hogy neked olyat vegyenek, amitől előre tudják, hogy idegbajt fognak kapni. A lényeg, hogy csörögjön, zörögjön, lehetőség szerint zenéljen. Nem vagyunk rutinosak a játékboltokban, ezért az első benyomásaimat osztom meg veled. Voltunk a Gulliverben…..
kaaen 2011.12.11 21:55:29
Hogy őszinte legyek, mindezt csak a történeti hűség kedvéért írom le, olyan nagyon nem hatott meg a dolog.Anya napok óta mondja, hogy alig van már teje, és úgy érzi, tápanyag sincs benne, olyan, mint a víz. Te ettől függetlenül tök jókat alszol éjszaka, már amikor nem érzed…..
Új fejezet kezdődött az életünkben. Fél évesen, és pár naposan felültél. Feküdtél a járókádban, ami a nappalink jelentős részét elfoglalja - lassan nem lakásban, raktárban érzem magam, nincs annyi helyem az egész kecóban, hogy valahová letegyem a laptop táskáját, és…..