Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nackó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Buktuk a B125-kampányt 2011.03.04 15:44:22
A lényeg, hogy egy kevés embert érintő, keveset érdeklő részletkérdés ügyében mozdult meg az ország, gyűjtött a kürtőskalácssütő, a fogászat és a horgászbolt, az olvasók meg a parlamenti képviselőiket szpemmelték - őrületes buli volt. Nekünk nagyon jól esett…..
Nackó 2011.04.25 22:29:43
@op tomi: Helyes! Van aki értékeli a munkát.
Én is köszönöm a kezdeményezést! Bizonyára előbb, utóbb sikerülni fog.
Az "elbuktuk" kifejezést remélem mielőbb használaton kívülre helyezük. Az ilyen véleményhalmaz, ami a 125-ös témára generálódott kemény olvasmány. Láthatjuk, hogy mi minden jó piszkálódásra, politizálásra. Tapasztaltam külföldön több elutasítást, amikor robogót szerettünk volna bérelni.
Na igen, nem mindenben vagyunk más európai népekkel azonos szinten. Nem is mindenki akarja, ez kicst meglepett. Én örömmel vettem volna, ha a "B" jogsim többet érhetett volna. Vannak itthoni hangok, hogy a korlátolt magyaroknak nem jár! A 125-ös témától a fegyverviselésig hosszú a lista. Elnézést, se a "hülye", se a fegyverviselés nem szándékos provokáció a részemről. Mondjuk a két véglet, úgy mint a legegyszerűbb és legnehezebb. Gondolom a parlamentben ülők is előbb, utóbb több olyan témában, mint a 125-ös kezdeményezés, kedvező módon fognak állást folalni. Addig is üdv mindenkinek!
Magánvélemény: több domb-és hegyvidékünk van. A napi tevékenységem egyszerűbb és olcsóbbá tételéhez az 50-esek kicsik.
Testsúly (nem háj): 120 kg. Felszerelésem: 40 kg. Összesen 160 kg terheléssel kell durva hegyi utakon mozognom. Nem tuningolok, a trv.-t betartom.