Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Károgi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vadasparkok kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy a turisták az állatokat természetes környezetükben ismerjék meg. Ám egy csoport turista olyan tapasztalattal lett gazdagabb, amilyenre egyáltalán nem számított.A Kína északkeleti részén, Harbinnál fekvő Szibériai Tigris…..
No, a következő számmal már régóta szemezgetek, hogy le kellene fordítani, de igazából elriasztott! A szövege az átlagosnál jóval nehezebb. Még egy kicsit googleztam is segitsegert, talaltam is pár rövidebb forditást, de nem igazán tetszettek. Bevallom az enyém se, az egész nem…..
Éjszaka minden váróterem zárva van. Lun Istar is szembesült ezzel, csak a vicc az volt, hogy azok, akik lekésték a vonatot bezzeg bent lehettek a váróteremben.   Szia GeorgeJR! Ismét van egy sztorim a számodra! (én írtam a bicilis utazást 1 hónapja kb) Most nem küldöm el a…..
Én álltam már a barrikád mind a két oldalán. Voltam megcsalva és én is csaltam meg már a párom. Egyikre sem vagyok büszke. Az aki engem csalt meg az Szilveszterkor tette. Az egész Karácsonyt együtt töltöttük a gyerekekkel. Mármint az Ő gyermekével és az én gyermekemmel.…..
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
Gyurcsány Gergő a hibás, hogy ez a kép most mindannyiunk agyába beleégett. A Homár már boldog (hogy túlélte a sokkot), ki hitte volna, hogy ennyire egyszerű? Az ismeretlen szerző minden bizonnyal sosem hallott még a Fotosopról, mintha más újságokból ollózta volna össze. A…..
Végre nem csak a királyi postát lehet szapulni, arra már úgyis van egy zsírúj blog. Úgy tűnik a UPS magyar végén is előfordulnak komolyabb koordinációs kihívások. Például, hogy a német címzésű misztikus "Kocskemét" nevű város telefonos segítség nélkül is…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..