Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jess.Mesii

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlin Merlin 5x11 promóképek 2012.12.15 14:36:27
Julian Jones író a nagy finálé előzményének nevezte a Merlin ma esti epizódját egy interjúban, amelyről még olvashattok az este folyamán. Láthattuk az előzetest, egy rövid részletet, most pedig az epizódhoz kapcsolódó promóciós képek következnek. Mordred és Kara Eljött…..
Bradley Jamest már sokat láthattuk sporteseményen - olykor a pályán, máskor a lelátón -, Colin Morgant azonban még sosem. Ám ennek pillanata is eljött. A Merlin címszereplője tegnap első sorból nézte a világ két legjobb teniszezője, Roger Federer és Novak Djokovics játékát a…..
Mivel hétvégén elkezdődik Angliában a Merlin ötödik évada, a brit műsorújságok mindegyike foglalkozik a BBC-re visszatérő fantasy sorozattal. A TV Choice, a TV Times, a TV & Satellite Week, a What's on TV, a TV Easy és a Total TV Guide is közöl beharangozót. Ám a…..
Jane Thorne színésznő vendégszereplőként lesz látható az ötödik évad harmadik epizódjában, amelynek rendezője Justin Molotnikov. Mindezt elárulja a színésznő életrajza, amelyből az is kiderül, egy Valdis nevű karaktert fog alakítani a Merlinben. A Valdis név norvég…..
Bár a producerektől az utolsó (júliusi) információnk az, hogy tárgyalás folyik a hatodik évadról, úgy tűnik, a stáb lélekben arra készül, hogy az ötödik évaddal lezárul a tévésorozat. Andy Adam, a harmadik és negyedik évad egyik trükktechnikusa, aki a jövő heti forgatást…..
Merlin Hány évadot láttál? 2012.08.05 02:39:38
Miközben a BBC nézői már az 5. évadot várják, mi a 4. évad magyarországi premierjére készülhetünk. Magyar szinkronnal eddig a Merlin első három évada volt látható, országos csatornán pedig csak az első. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, ti, a blog olvasói eddig hány évadot…..
Tudom, hogy mind az ötödik évad trailerét várjátok, az egész rajongótábor azt várja, ám az idei Comic-Con Merlin-paneljén kivételes szigorral ügyeltek, hogy mindenki kapcsolja ki kameráját a bejátszások alatt. A biztonságiak és a makacs rajongók mérkőzését egyelőre…..
Merlin Viszlát, Pierrefonds! 2012.06.28 02:03:00
A hétfői nyüzsgést követően viszonylag csöndesen telt a forgatás utolsó két napja Pierrefondsban. Csütörtökön csomagol a stáb, majd ismét Walesben folytatódik a munka. Ahogy azt már olvashattátok, a keddi nap érdekessége John Bradley felbukkanása volt az ötödik évad…..
Merlin Lovak, lovagok, Pierrefonds 2012.06.26 06:22:00
A hétvégi pihenő után hétfőn teljes gőzzel folytatódott a Merlin forgatása a franciaországi Pierrefondsban.Reggel Ashley Way rendező forgatott a várban a lóra pattanó Colin Morgannel (Merlin) és Bradley Jamesszel (Artúr), valamint a Mordredet alakító Alex Vlahosszal. Később…..
Jess.Mesii 2012.06.26 20:47:43
@Merry: kösz, a helyesbítést, már régen olvastam.:)
Már nagyon kíváncsi lennék, hogy teszik bele a Mordredes eseményeket a sorozatba. Bár így is van egy kis ellenérzésem A. Vlahossal, mert nagyon szerettem Asát. De szemmel láthatóan nagyon beillik a csapatban. :)
Merlin A hercegnő és az anyóka 2012.06.22 03:13:00
Operatőri szemszögből kész rémálom volt a Merlin idei ötödik forgatási napja Pierrefondsban. Ezúttal azonban nem a bámészkodó tömeg okozott fejfájást a filmeseknek, hanem az időjárás. Beborult, kisütött, beborult, megint kisütött... kétszer pedig leszakadt az ég. Akkor…..
Jess.Mesii 2012.06.22 22:47:02
@Merry:@NapShe: azért valami kis költségen egyszer vicces lenne találkozni a magyar merlinesekkel:)
Merlin Tömeg, sajtó és forgatás 2012.06.21 00:13:00
Franciaországot is utolérte a kánikula, így állítólag némi átszervezéssel folytatódott ma az ötödik évad forgatása Pierrefondsban. A hőség ellenére - vagy épp azért - körülbelül száz rajongó gyűlt össze a franciaországi várban, hogy figyelemmel kövesse a stáb…..
Merlin Merlin - a Facebook-játék 2012.06.18 13:23:00
Megérkezett az előre beígért nagy hír: ősztől vége a virtuális kecskefejésnek, Merlin the Game címmel jön egy Facebook-játék, amely egyenesen a Merlin világában kínál kalandokat! És akár az ismerőseinkkel együtt is játszhatjuk. "Valós idejű, kooperatív fantasy-kaland…..
Merlin Övék a vár 2012.06.14 23:58:00
A mai nap a költözésé volt a Merlin idei forgatási menetrendjében. A stáb és a szereplők ma utaztak Franciaországba, hogy 2012-ben újra birtokba vegyék Pierrefonds várát. Eoin Macken ugyan majdnem lekéste az Eurostar indulását - máskülönben nem is ő lenne Gwaine -, ám mostanra…..
Tegnap a walesi Castell Coch (jelentése vörös vár) környékén forgatott az ötödik évad stábja. Ott készítette egy apuka ezeket a fotókat a gyerkőceiről és persze a Merlin szereplőiről. Helló, Merlin! Merlin (Colin Morgan) a kedvenc Castell Coch vára egyébként fiatalnak…..
Merlin Szereplők Puzzlewoodban 2012.06.11 06:39:00
Tudom, hogy titeket (is) minden apró hír érdekel, úgyhogy csokorba gyűjtöttem néhány "egymondatost". Több mondatban... Csütörtökön volt Bradley James (Artúr) Fast Girls című filmjének londoni díszbemutatója. A vörösszőnyeges eseményen megjelent Regan Hall rendező és a film…..
Futótűzként terjedt ma a pletyka twitteren, miszerint Alexander Vlahos 23 esztendős dél-walesi születésű színész szerepet kapott a Merlin ötödik évadjában. Az információt tulajdonképpen ő maga is megerősítette. Néhány bejegyzés az elmúlt hetekből a színész twitter…..
Merlin Gwaine az ötödikről 2012.03.19 22:48:00
Egy hete forognak a Merlin kamerái, és ahogy reggel már megírtam, lassan mind visszatérnek Camelot lovagjai. Az ötödik évad első forgatási fotóját maga Eoin Macken tette közzé twitteren. Sir Gwaine a walesi hegyek között... Háború van? Úgy tűnik, a szokásosnál több páncél…..
Merlin Egy éves a blog 2012.03.14 22:10:00
Bizony, pont egy éve, hogy elindítottam a blogot - épp aznap, amikor elkezdődött a negyedik évad forgatása. Ez a fejezet mostanra lezárult, de már el is kezdődött egy újabb, hiszen - mint olvashattátok - a héten újra forogni kezdtek a Merlin kamerái. Szerintem remek esztendő áll…..
Ma eldördült a startpisztoly, vagyis csattant a csapó; elkezdődött Walesben a Merlin ötödik évdjának forgatása. A hírt másodkézből tudjuk, ugyanis Alice Troughton árulta el twitteren, aki bár egyelőre nem dolgozik az új évadon, gondolatban a stábbal volt ma: thinking of everyone…..
Eoin Macken, aki Albion legszínesebb egyéniséggel megáldott lovagját, Sir Gwaine-t alakítja a Merlinben, a való életben sem tűnik unalmas figurának. Ennek bizonyítéka nem csupán az, hogy a színészet mellett rendez és operatőrködik, hanem az is, ahogy megválaszolja a twitteren…..
A Merlin ír származású címszereplője, Colin Morgan vendég volt tegnap az ír RTE televízió The Daily Show című műsorában. A beszélgetést a Merlin Network jóvoltából megnézhetitek az alábbiakban. Kedves emberek, botrányos akcentussal... Ám a lényeget összefoglalom a videó…..
Anglia után Amerikában most látható a Merlin negyedik évadja, amelynek egyik újdonsága a kerekasztal lovagjainak jelenléte volt. Velük, vagyis az őket megformáló színészekkel közöl fergeteges interjút a CliqueClack.com, amelyből kiderül, hogy nem csupán a képernyőn, hanem a…..
Kiegészítésképp: videó az este valamennyi Merlin vonatkozású pillanatával.Lezajlott szerda este Londonban a 2012-es National Television Awards díjkiosztó, és bár a Merlin nem vitte haza a legjobb dráma közönségdíját - pedig, mint kiderült, még a hostess hölgy is Merlin-rajongó…..
Jess.Mesii 2012.01.28 13:19:26
@Balinor: Colin nyert BAFTÁt??:OO dekiráály!!!
Amúgy mit tudsz arról, hogy hétfőn kezdődik a munka az ötödik évadon? Sara Hamill írta twitteren kb. 2 napja! :)
Merlin Merlin 4x12 előzetes 2011.12.11 01:28:00
Íme a negyedik évad kétrészes fináléjának első előzetese. The Sword in the Stone - 1. rész jövő szombaton a BBC One műsorán. A videó után olvashatjátok a BBC-től származó rövid epizód ismertetőt is. "Most, hogy Morgana a déli harcosok hatalmas seregének élére állt,…..