Regisztráció Blogot indítok
Adatok
castorxl

0 bejegyzést írt és 667 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Mindig a normál megérzések felett kell gondolkozni, a realitások mezején nem lehet állandóan evickélni " (tibák)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! " (Tippguru)..
castorxl 2015.02.19 18:13:32
castorxl 2015.02.19 18:27:50
@gyurmamix: Sok szerencsét oda is fater !
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
castorxl 2012.11.06 12:34:48
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / RED OR DEAD /: Olyan találkozóra várnék pirosat ahol nagy a tét és feszültek lesznek az idegek..

PL: City vs ajax, real dortmund, milan malaga ezekre éreznék piros lapot
castorxl 2012.11.06 12:41:33
@feri0915: Cityt és milant énis adom de hogy az arsenal nem kap ki azt már nemtudom..

Én valszeg city félidőt rakok meg milant..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "felelősek vagyunk tetteinkért, bármennyire is nehezünkre esik ezt bevallanunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül, akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
castorxl 2012.10.26 15:33:57
@Buldozer99: meg is rakom egyébként de én Hazaira rakom lehet..
castorxl 2012.10.26 15:41:45
@akosh79: lehetséges egyébként de pl a Cottbus vs 1860 munich nem lesz donci..

Ezt is statisztika alapján jóslom.. Az 1860 munich sorozatában vereséget csak kicsi eséllyel követ döntetlen..

Többnyire a VEreséget idegenben az 1860 munhen csapata győzelemmel vagy vereséggel folytatta..

2 évre visszamenőleges statisztika
castorxl 2012.10.26 15:46:16
@akosh79: Véleményem szerint nyer az Energie Cottbus. De ez nem szentírás sajna :P
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
castorxl 2012.10.17 15:41:07
@^Kriszi^: szép fogadás csak egy a baj vele.

Túl sok a kötésben szereplő fogadások száma már most megmondom hogy kicsi az esélyed a nyerésre de azért drukkolok :D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
castorxl 2012.10.16 14:20:27
@Vangelisz: Na csá tesa!

Tegnap szét elemezgettem és arra jutottam énis hogy USA t és Koreát rakom.. Ezek nem 3 esélyes meccsek. Tét mérkőzés egyenlőtlen esélyek mellett .:D

USA
Korea
Atlanta Hawks
Brooklyn Nets
castorxl 2012.10.16 14:35:50
@ÁCSI MILÁNY (72): Az lehet ,De szerinted mennyi az esély arra hogy a saját stadionjában guatemalával leixel az amerikai válogatott?:D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A szerencse érdekes dolog. Könnyű elfogadni, mikor neked kedvez. De mikor nem ... igazságtalanságnak hívjuk és árulásnak." (VörösÖrdög)..
castorxl 2012.09.25 13:47:13
@Walter Sobchek: Jah és a másik..AZ a köln akire te gondolsz már nincs..Eladtak szinte mindenkit..

A köln B maradt kb :DDDD
castorxl 2012.09.25 14:16:16
@Walter Sobchek: Nos ez igaz.. AZ egész csak esélylatolgatás.. De mindenki a saját megérzéseit veti ide.Ezért nem vethet meg senki :D

Amúgy meg kajak felrakok 1 ezrest a Köln ellen..

Köln vs FSV Frankfurt VENdég csakazértis..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
castorxl 2012.09.20 14:18:42
castorxl 2012.09.20 14:22:57
@TeGGer: Hogy ma nemnyer a lazio az fix :D....

Tottenham bedúrja őket otthon de legrosszabb esetben is döntetlen..
castorxl 2012.09.20 17:44:18
@eisbaren: Meglátjuk mennyire lesz gyengélkedő a Tottenham... A lazio iszonyat kerettel áll ki de a remélem szétbombázzák őket:D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
castorxl 2012.09.18 15:33:49
@Vörös Ördög. [10]: Szép szelvény öreg..Mi a véleményed ma a dortmundról?
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
castorxl 2012.09.16 12:47:07
TEgnapi vesztes szeló:
kepfeltoltes.hu/120916/IMG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

TEgnapi nyertes szeló:
Lokomotiv moscow és a Fortuna Düsseldorf X V. X lett.. úgyhogy a főszelvény jött.

Mai tippem amit már meg is raktam:

CSKA moscow hazai,döntetlen
Tottenham Hotspur..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY (72) )..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a…..
castorxl 2012.09.12 13:57:32
@Hibachi:

Énis szemezgettem az Elche vel.. Szerintem meg is rakom. 3.25? ezek barmok :DD
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii") ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől.…..
castorxl 2012.09.07 18:37:31
castorxl 2012.09.07 18:38:18
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..