Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carpi

22 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így jártam apáddal! 8 hónap 2011.12.08 20:40:00
Most születtél, de már el is telt nyolc hónap, repül az idő.Szépen beállt a napirend, rutin szerűen megy minden, mint a karikacsapás.A babakocsi vadászat után etetőszék vadász következett, maradtunk a bevált márkánál, és a szék is ABC Design lett, használtan, szereted.Van két…..
Apa és anya elmentek, hogy neked olyat vegyenek, amitől előre tudják, hogy idegbajt fognak kapni. A lényeg, hogy csörögjön, zörögjön, lehetőség szerint zenéljen. Nem vagyunk rutinosak a játékboltokban, ezért az első benyomásaimat osztom meg veled. Voltunk a Gulliverben…..
Carpi 2011.12.08 20:15:37
@IrishOak:
Vettük volna, de egy vagyonba kerül... :(
A súlyoddal, már több esetben is foglalkoztunk, a téma még most sem mellőzhető.A legutóbbi oltás alakalmával közölte a körzeti orvos, hogy kórosan alultáplált vagy. (Nem vagy az, minden létező grafikon, ami az interneten fellelhető, cáfolja ezt a kijelentést, valamint a SOTE I.…..
Így jártam apáddal! Új élet 2011.08.17 13:29:00
Megszületett az unokaöcséd.Mindenképp megér egy rövid bejegyzést, hiszen rokonod. Vártuk már nagyon őt is, jó nagy baba lett, kisfiú.A kórházban 5 másik anyukával van együtt a húgom, természetesen ősanyák: "nem adjuk le éjjelre a gyereket a csúnya, gonosz…..
Az a normális, ha a gyerek kisbuddha, vagy ha arányos, és kiegyensúlyozott?Megfogadtam, hogy nem leszek ősanya, és nem leszek túlparázó idióta sem, de többen mondták, hogy nem vagy elég nagy a korodhoz képest.Sokáig nem érdekelt, de ha sokan mondják, hogy hülye vagy, egy idő után…..
Megvolt az első családi nyaralás, és még én is tudtam pihenni kicsit.Hazajöttünk, két és fél hét telt el, ez alatt 100 grammot híztál (szerintem ez elég jó). Két autóval jöttünk, és az utolsó nap már csak a pakolásról szólt. A nyaralóban a nappali tele volt a cuccainkkal,…..
Így jártam apáddal! Bogárfóbia 2011.07.18 14:59:04
Eljöttünk nyaralni, lent vagyunk, süt a nap, nyakig ér a hálidéj, de...Minden szép és jó, belerázódtunk az ismeretlen környezetbe, szépen alszol éjjel mint mindig, megfordultál minden oldalról, ezerrel nyomod a gőgicsélést.Utálom a bogarakat, nem vagyok természetbarát, betonon…..
Két hétig lesztek anyával a Balaton partján, ebből egy hétig én is ott leszek, a második héten már dolgozni fogok, és egyedül tartom a frontot itthon - van egy sejtésem, hogy kevesebbet fogok aludni, mintha veletek lennék.  Olyan nincs, hogy ingyen nyaralás. Hiába olyan…..
Carpi 2011.07.10 11:06:12
@IrishOak: Köszi, tettem el, mi BABÉ-t vettünk 50+. :)
Mint arról apád beszámolt, nyaralni megyünk. Szerinte a világ összes pénzét el tudnám költeni, de ki nem?! A pénz költése a nememből adódik. Ennek fényében azt is tudni kell, hogy az indulás menedzselése az én feladatom, megfűszerezve azzal a nem kis logisztikai feladattal,…..
Ezt mondják az öregek.Valahol tudtam, hogy igazuk van, csak nem hittem el, hogy tényleg egyenes arányban van a növekedés a gondokkal.Amikor a hasamban voltál, tudtam,hogy valóban az lesz a legkönnyebb időszak, hiszem oda mentem ahova akartam, akkor amikor akartam, és azt ettem amit…..
Borzalmasan fáradt, táskás a szeme, kialvatlan, arra vágyik, hogy elmehessen valahová nélküled úgy, hogy ne kelljen hazajönnie szoptatni, hogy felelősség nélkül csinálhasson valamit, ami megnyugtatja.  Gondolj bele, tizenegy hónapja étkezik felelősen, nem iszik alkoholt,…..
Carpi 2011.06.17 12:39:27
@kakaosbogre: Köszi, a csípőm is összemegy, mert az összes gatyám és szoknyám csípő fazon? :)
Carpi 2011.06.17 14:54:47
@VaTi: Köszi a biztatást. :) A kölcsönkérést megfontolom, a turiban pedig mindig benne vagyok, csak most Lilitől nem szabadulok. :))
Carpi 2011.06.18 21:47:22
@IrishOak: Köszi, igyekszem kitartani.
Apád a szokásos éves talin van, így 3 napig csak ketten vagyunk.Volt már csajos esténk, de most az egész hétvége kettesben telt. A péntekünk elég nyugodt volt, nem sokat sírtál, viszont a fürdést végigordítottad. Szombaton a mamánál voltunk, csak evés előtt sírtál, és a…..
Itt a jó idő, még két napig itthon vagyok, már autónk is van, és nagyon unjuk már a ház melletti parkot. Programot terveznék, de eléggé tanácstalan vagyok.  Lili nem szeret itthon lenni, ebédig elvan a szőnyegen, de utána szórakozásra vágyik. Általában betesszük a…..
Ma Dobogókőn kirándultunk, egy rémálom volt.Apa megkérdezte a törzsolvasóit, hogy hova menjünk egy két hónapos gyerekkel, ha már unja a fagyizó-park-lakás sínbabakocsizást.Kaptunk, tök sok tippet, persze ez nem volt közte. Lényeg, hogy elmentünk, odaértünk, és egy nagy szar…..
Megvan az új babakocsi.Megkaptad az új járgányt, mindenki meg van vele elégedve, láthatóan te is, szóval örülök. ABC Design a legjobb, kaptál rá egy kis csörgős csacsit is, amit most már nagy erőkkel szemlélsz.Egyre többet gügyögsz, egész nap mosolyogsz, főleg reggel amikor…..
Lányom, hat hetes lettél, amit édesanyáddal egy közös mozizással terveztünk megünnepelni. A szomszéd rosszallásától kísérve elmentünk, de a stáblista alatt már hiába kerestek volna minket a teremben. Az elmúlt néhány napban kifejezetten jól viselkedsz esténként. Az első…..
Carpi 2011.05.22 18:39:10
@IrishOak:
Kérdeztem tőle, hogy miért keltett fel, és miért nem nézte végig. :)
Így jártam apáddal! Megy a harc 2011.05.22 18:30:43
Mint már arról korábban említést tettem, új babakocsira lesz szükség.Anya harcol apával, hogy meglegyen az új kocsi, apa harcol az Elefánival, hogy elégtételt kapjon.Abban mindeketten egyet értünk, hogy szükség van az új babakocsira, hiszen a mózsesben nem férsz el, a hordozó…..
Így jártam apáddal! Új mederben 2011.05.16 11:38:43
Újabb hitel, még nagyobb felelősség, hogyan nő fel az ember egyik pillanatról a másikra.Itt fekszel mellettem békésen a pihenőszékben, és én azon gondolkodom, hogy próbáltam rávenni apádat arra, hogy végre megcsináljunk. Nem gondolkodtam azon, hogy miből fogjuk mindezt…..
Anya.Bár simogathattad volna a hasamban, és vártad volna, hogy érezd mikor mozog.Bár ott lehettél volna az esküvőnkön.Bár bejöhettél volna fehér köpenyben a kórházba meleg levessel a látogatási tilalom alatt.Bár hívhattalak volna, hogy Lili nemsokára érkezik, és azért is,…..
Így jártam apáddal! Csajos este 2011.05.09 20:59:52
Ma csajos este van Lili, apa nincs itthon, szóval csak ketten vagyunk.Ilyen még nem volt, este ketten még sosem voltunk, amikor még nem voltál akkor is utáltam, ha apa nem volt itthon vidéki munka miatt, de most hogy már vagy, még jobban nem szeretem ha nincs férfi a háznál.Napközben…..
Tízezer forint öt alkalom, egy foglalkozás fél óra, és a nő közli: a második kurzusban apukákra igazából már nincs is szükség. Anyádat. Barátaink szerint időben jelentkezni kell, megtettük. Három hetes a gyerek, de mi már telefonáltunk. A nő kérdi, hány kilós a…..
Carpi 2011.05.03 21:33:12
@kakaosbogre:
Szia, igazad lehet, át is gondoljuk apával ezt az egész babaúszás dolgot.
Köszi, C
Ma reggel mikor felkeltem, éreztem a vihar előtti csendet nálad, ültél a pihenőszékben, nyitva volt a szemed, és érdeklődve nézelődtél, tudtam,hogy ez az idilli pillanat nem fog sokáig tartani.Meg is kaptam a jelzőt apádtól, mondtam neki, hogy:"olyan vagyok mint egy…..
Így jártam apáddal! Napi rutin 2011.05.03 11:18:50
Avagy, hogy néz ki egy átlagos nap.Kicsiszentem, a napjaink úgy néznek ki mostanában, hogy reggel 8 körül kelünk, etetés, majd anya gyorsan összerántja magát, meg néhány dolgot a lakásban, ha nincs ebéd, akkor főzők, ezen idő alatt te hisztizel a pihenőszékben ( világbajnok…..
Tegnap este a konyhában beszélgettünk apával (régi szép idők...), kb. 1 óra alatt sikerült elaltatnom téged. Szóval visszatérve beszélgettünk, és említettem neki néhány dolgot a terhességgel, és a szüléssel kapcsolatban, apa azt mondta, hogy ezeket a dolgokat írjam le, mert…..
Így jártam apáddal! Séta 2011.04.28 19:11:16
Ma megvolt az első családi sétánk hármasban a parkban.Apa tolta a kocsit végig, szerinte én még úgyis tolhatom eleget.A babakocsiban a levegőn mindig jókat alszol, így mi tudunk beszélgetni kicsit apával, aminek örülünk, mert sokat beszélünk mindketten.A séta programja a…..