Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lexi*

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén gyors segítségre volt szükségem. Egy régi nagyon jó barátomhoz fordultam, akivel az utóbbi időben csak nagyon ritkán beszéltem. Hihetetlenül gyorsan válaszolt a kérésemre, és azóta is segít nekem.Köszönetképp készítettem egy kis karkötőt…..
Egy barátnőm születésnapjára készült ez a nyaklánc és fülbevaló. Sokáig nem tudtam eldönteni mit is ajándékozzak neki, semmi sem tűnt elég jónak. Plusz még az s korlátozott, hogy a barátnőm külföldön él, és nem biztos, hogy örülne valami nagy és törékeny dolognak a…..
Egy barátnőm esküvőjére készültem. Már kitaláltam miben fogok menni, de semmi hozzá illő ékszerem nem volt. Illetve volt, de egyik se passzolt a barátnőm esküvőjéhez :) Mindezt az esküvőt megelőző este fedeztem fel természetesen :DElőszedtem az összes alapanyagomat, hogy…..
Anyukám névnapja volt a héten. Már egy ideje gondolkoztam azon vajon mivel lepjem meg. Volt néhány ötletem, de most fontos volt, hogy ne legyen túl drága és ne kelljen sokat utánajárni, mert azt most nehezen tudom megoldani.Így végül ez a képkeret készült. Az alapja egy ilyen…..
Ezúttal Apák Napjára készítettem készített a 6 hónapos fiam képeslapot :) Sajnos most nem volt túl sok időm arra, hogy boltba menjek alapanyagért, ezért azzal kellett gazdálkodnom, amit otthon találtam. Ami nem volt sok, épp eléggé ki vannak fogyva a készleteim, de van…..
Végre elkészült. Kicsit sokáig tartott, mert közbejött egy kis családi betegség, de itt van. Egy igazán vagány kis baba szandi.Sokáig gondolkoztam azon, hogy vajon minek kell egy ilyen csöppségnek cipő. És rájöttem, hogy nem is kell. De annyira kis cukik ezek a cipőcskék, hogy…..
Egy újabb fehér babarucit dekoráltam ki. Van egy kis babasapink, aminek a mintájába azonnal beleszerettem. Ezt használtam fel. Most egy kicsit több időm volt, így a nagyon gyors pólófilc helyett a hímzés mellett döntöttem. Persze ezt is csak egyszerűen, mert minél hamarabb…..
Pici fiunknál néha előfordulnak balesetek. Már többször is előfordult, hogy naponta többször cserélni kellett a teljes ruhatárát, mert nyakig pisis-kakis volt. És persze ilyenkor fogynak el a tartalék rucik: a fele mosásban van a másik fele épp szárad. Eddig mindig a nővérem…..
Végre jobb idő volt pár napig és nekem igazi nyári hangulatom lett. Rájöttem, hogy ideje előszedni a szekrény mélyéről a lenge nyári ruhadarabokat. Egyik kedvencem (sok ilyen van :) ) egy narancssárga bordás felső. Mindig problémám volt, hogy milyen ékszert vegyek fel hozzá,…..
Ha formás masnit akarsz készíteni, akkor végy egy villát. :) Ugyanis a villa segítségével tudsz szép masnikat alkotni. Sokaknak gondot jelent formás és egyforma szárú masni készítése. De nem utolsó szempont a gyorsaság sem. Ezzel a módszerrel biztos, hogy szép és egyenletes…..
Készítsd magad! Játék! 2011.05.11 18:45:00
Egy játékra invitálok mindenkit: A szabályok:1.Bárki játszhat, akinek van blogja.2. Az első három ember, aki megjegyzést ír erre a bejegyzésre, olyan ajándékot fog kapni tőlem, amelyet saját magam készítek.3. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom…..
A boltban vett felső mellé gondoltam jó volna még egy (kettő) másik is. A tanárnőnkön láttam olyat, ami nagyon megtetszett. Olyan, amit elöl meg lehet kötni, ami szerintem nagyon praktikus, mert nem kell átbújni rajta, így nem kenődik el a smink, nem megy szét a frizura és…..
Már több, mint 2 éve járok hastáncolni... Hihetetlenül gyorsan szalad az idő, olyan mintha tegnap lett volna. Én egy edzőteremben kezdtem, ahol az egyik aerobik teremben voltak hastánc órák. Teljesen véletlenül mentem be: aznap elég későn értem az edzőterembe és az az aerobik…..
Már egy ideje szerettem volna egy vidám fülbevalót. Elővettem hát a gyöngyeimet és leltárt tartottam. Volt két bontott vegyes gyöngy csomagom kék és fehér színben. Ezen kívül volt néhány rózsaszín gyöngyöm is, ami egy ajándék készítése után maradt. Szükségem volt még…..
Nemrég eszembe jutottak a gyerekkoromból a 3 dimenziós mesekönyvek. Nekem sajnos sose volt ilyenem, mindig irigykedve néztem más gyerekek könyveit :) Annyira lenyűgöztek akkoriban a lapokon megelevenedő jelenetek, hogy úgy gondoltam kiderítem hogyan lehet ilyet készíteni és készítek…..
Még Karácsonyra kaptunk egy készlet kávés csészét. Semmi extra, 4 darab tiszta fehér csésze és alátét. Nem mutatott sehogyse, csak beraktuk a polcra, azóta ott porosodott. Mellette porosodott még régebbről 2 fehér bögre is. Ezeket is ajándékba kaptuk, valami idétlen mina volt…..
Természetesen nem lehet Húsvét tojásdíszítés nélkül. Most a lényeg az volt, hogy lefoglaljam vele egy időre nővérem 2,5 éves kislányát, ezért olyan technikát kellett választani, amiben ő is részt tud venni és leköti. Miután kizártuk a viaszolást, karcolást és a…..
Húsvét előtti hétre ideutaztott a nővérem a családjával, és a nagymamám. Szép sokan lettünk. Együtt voltunk: a nagymamám, anyukám, apukám, a nővérem, a férje, a 2,5 éves kislánya, a férjem, a 4,5 hónapos kisfiam és én. Most nem dolgoztam, mivel otthon vagyok a fiammal, így…..