Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andreia

60 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mosolyogj Elköltöztem 2008.07.02 10:11:00
keepsmiling.blog.hu..
Remélem, nem vagyok egyedül a mocskos fantáziámmal. A képet elküldtem a Subbáéknak is, hátha értékelik a helyi szórólap szemléltető ábráit. :-)..
life in pink & red Szilveszter 2008.06.18 16:04:00
Igen, ő az kérem, a kis béna macska,alias Duisburgi Szilveszter, akit tavaly nyáron szedtünk össze egy faluszélen. Már azon kívül, hogy nem béna, a környék legjóképűbb kandúrja vált belőle, sőt, modellnek is felcsapott! :-)..
life in pink & red Privát eső 2008.06.17 11:52:00
Előfordul, hogy az embernek rossz napja van. Nem történik semmi különös, csak éppen semmi sem jó. Legszívesebben egy lakatlan szigetre menekülnél, de nem teheted, mert dolgoznod kell, mosolyogni, megtenni mindazt, amit mások elvárnak tőled. Ez van. Biztosan láttatok már olyan filmet,…..
autózz! Kifogyott a benzinem! 2008.06.11 10:14:00
Ahhoz már a nagyvárosban élők hozzászokhattak, hogy forgalmasabb kereszteződésekben szinte mindig van egy kéregető, kezében egy gyűrött Fedél nélküllel, ha esetleg a ruházata és ápoltsági szintje alapján nem jönnénk rá, hogy miért járkál az autók közt műanyag pohárral a…..
Andreia 2008.06.11 14:38:12
jodolgok.blog.hu/2008/05/16/napi_hamis_arany
Bocsi, hogy magamat reklámozom, de nemrég hasonló trükkökről írtam. Ajánlom figyelmetekbe a 4. pontot. Szomorú.
Andreia 2008.06.11 14:56:31
life in pink & red Isten szeme 2008.06.10 09:14:00
Esős, borongós nyári vasárnap délután. Csendben figyeljük a mellettünk elsuhanó természetet, a színes kis házakat az út mentén. Lassan elénk tárul a fűszagú hegyecske, rajta meredek aszfalt jelzi az helyes irányt. Aztán gyalog tovább. Lépcső, lépcsők, mohafedte, gazövezte…..
Végre megvan a kis masina, amire olyan régóta vágytam. Jó volt a telefonom is, de most aztán reszkess világ, mindent és mindenkit lefotózok! :-) ..
life in pink & red Ez mi ez? 2008.06.09 09:53:00
Épp a Született feleségeket néztem, mikor hatalmas üvöltözésre lettem figyelmes a házunk előtt. Nem sok dolog van, ami miatt otthagynám a kedvenc sorozatmat, de ez az volt. Kíváncsian odasomfordáltam az ablakhoz, és be kell vallanom, leesett az állam. Ilyet még életemben nem…..
Ez volt az a nap, ami nem hagyott bennem mély nyomot. Nem igazán tudom feleleveníteni, hogy milyen volt a Honeyball, vagy a Singas Project. Az Irie Maffiáról úgy, ahogy volt, lemaradtam, Dj Infragandhit pedig esélyem sem volt meghallgatni. Nem azért, mert nem figyeltem eléggé, (nem is…..
Eddig érleltem magamban, most jött el a pillanat, mikor is leülök a billentyűzet elé, és megírom, milyen volt az első, csornai Park Fesztivál. Április 30-án, szerdán este nagy reményekkel indultunk el kettesben a premontrei park és a művelődési központ felé. Mesziről látszott,…..
life in pink & red Új kedvenc 2008.05.20 14:32:00
Hála az MR2-Petőfi Rádiónak, sok új, (és jó) zenét hallhatok mostanában. Hála az internetnek, azt is meg tudom nézni, mi szól éppen, ha nem mondják be. Így fedeztem fel egy nagyon szimpatikus muzsikát játszó együttest, a Shivaree-t. A csajnak kellemes, bizsergető a hangja,…..
...annyi szép dolgot lefotóznék. Ma ezt a képet sikerült készítenem a  szeretett Sony Ericsson w800i-s  telefonommal. A képen egy 14 karátos arany ékszer látható, ami állítható méretű - lehet gyűrű, és karkötő is. Anyukám kezeit hívtam segítségül.  Gondolom,…..
life in pink & red No comment 2008.05.17 08:50:00
..
life in pink & red Napi hamis arany 2008.05.16 09:57:00
Na ez megint csúfítja a blog mosolygós arculatát, de mindegy, szerintem nem szabad szó nélkül elhaladni bizonyos dolgok mellett. Nem tudom, hogy a közöny, az emberek ostobasága, a rendőrök tehetetlensége, vagy nemtörődömsége az ok, amiért egyesek nyíltan és büntetlenül verik…..
Sajnos, nem tartozom azok közé a nők közé, akik gondolnak egyet, kapják a bikinit, és már indulnak is a strandra. Legalább félórás művelet egy alapos végigláb-borotválkozás (aminek eredménye max. 1-2 napig tart), a gyantázásról nem is beszélve. Ragadós, macerás, bár 2-3…..
life in pink & red Park Fesztivál 2008.04.03 14:49:00
Reggel Erkó hívta fel a figyelmem a hónap végén megrendezésre kerülő csornai eseményre. Mondja, hogy az iwiw-en kapta meg a körlevelet, amiben már tudatják a kedves Műkő-programszervezők a fellépők listáját. Gyorsan fel is ugrottam a közösségi portálra, hogy saját szememmel…..
Szégyellem magam, amiért most tudtam csak meg, hogy Horváth Elemér, a világhírű, sokszorosan elismert költő csornai származású. Meg is fogadtam, hogy megveszem egy könyvét, mihelyst könyvesbolt-közelbe kerülök. Az elhatározás még erősebbé vált bennem, mikor nagymamámtól…..
Kezdek azon gondolkodni, hogy átnevezem a blogot "nemjódolgok" blogra, mert mostanában valahogy csak ilyen hervasztó témák jutnak eszembe. Amit alább írok, kötelességemnek érzem mindenkivel tudatni. Mivel számomra is új volt az infó, bizonyára nem vagyok vele egyedül.…..
Ma Szombathelyen voltam. Hogy miért, arról egy másik bejegyzés fog szólni. Lényeg, hogy elég hosszú az út, bőven van időm a buszon mindenféle ostobságon elmélkedni. Láttam két fiút találkozni, és már jó előre kezet nyújtottak egymásnak. Aranyos baráti üdvözlés volt,…..
Ma délután döbbenten olvastam a Quart-on, hogy egyik kedvenc énekesnőm, akit szende, visszafogott, selymeshangú királylányként ismert meg a világ (többek között én is), egy El Madmo nevű formációban működik közre "titkos" bandatagként. Kicsit lemaradtunk, mert…..
life in pink & red Életmentők 2008.04.04 15:04:00
Tegnap megint a Győri Nemzetiben voltunk. Csodálatos előadás volt a Parasztbecsület, csillogó szemekkel néztem végig a darabot. Teljesen elvarázsolt a szereplők játéka, hangja, és maga a történet is. Azt hiszem, ez volt életem első opera előadása, és nagyon élveztem. A Bajazzók…..
Tegnap, mikor hazamentem a munkából, és letudtam a napi korrepetálás-adagot is, Erikkel elhatároztuk, hogy "semmitsecsinálunk". Gyorsan rendet raktunk, megvacsoráztunk, és begyújtottunk a kandallóba. Leugrottam a boltba egy-két üveg sörért, majd előkerültek a hét elején…..
Andreia 2008.03.29 08:30:08