Regisztráció Blogot indítok
Adatok
james 007

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Gondolom sok mindenki megkapta már a motor első elemét a forgattyúsházat, innentől elég sok lapon keresztül a motort fogjuk építeni! Már ránézésre is sok erő rejlik a motorban, és látszik, hogy nem egy amatőr darab.További sok sikert mindenkinek az építéshez!..
james 007 2011.04.27 20:25:19
@Nr01: Szia!
Arról a résről van szó amire az újság azt írja, hogy 2-3mm legyen amire Domilaci azt írta 2mm legyen? ma mindent úgy csináltam ahogy elvileg kell tolómérőztem odafigyeltem és szerintem harmincezret biztos pörgött amikor beindult elvileg alapjáraton! Tehát 0,5mm a rés a másik két csavart az újságban leírtak alapján.
Köszönöm, hogy próbáltok segíteni nagyon rendesek vagytok! Ha így sem fog menni akkor valamelyiktekkel találkozni leszek kénytelen persze csak ha nektek is jó, én egyébként pesti vagyok de Pest környékére is elviszem ha ott tudja valaki életre kelteni! Szeretnék már én is úgy játszani vele ahogy ti,és rengeteg yuetube-s filmet néztem és csak fájdítom a szívem.
Előre is köszönök mindent!
Üdv mindenkinek.
james 007 2011.05.04 16:41:49
@Nr01: Szega!
Kösz az infót! Elvittem a Sylka modellhez, az lett a vége hogy ott kellet hagynom mert sűrűn lefullad és ugye nem szabadna! Amúgy azt mondták ne izguljak megcsinálják.
Még egyszer Kösz a segítséget,ha már mentem vele jelentkezem.