Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frede

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki szeretett volna mostanában bármilyen szakmunkát elvégeztetni a ház körül, az biztosan tele van ilyen történettel. Aki meg nem, az sok ilyet hallott. Szobafestő ígérgetés lvl egymillió, hónapok óta a kanapén alvó, mégis igen kitartó lakástulajdonossal. Történetem egy budapesti, mindössze 42…..
Hosszú az út az első tünetektől a diagnózisig   Sokat gondolkodtam azon, megosszam-e ezt a történetet a blogon, mert nagyon személyes és még most sem értem az út végére, de aztán arra gondoltam, hátha tudok segíteni másnak, hogy kevesebb kerülőutat kelljen megtennie, mint nekem. Íme, a történetem.…..
frede 2019.08.07 09:14:34
A hímek szerepe egyes állati közösségekben már, úgy tűnik, nem fontos. Vannak olyanok, amelyikben csak nőstények élnek és a reprodukció mégis folytatódik. A sydney egyetem kutatói a termeszeket vizsgálták és glyptomtermes nakajimai Japánban élő fajta 10 közösségéből 6-ban…..
Két részes cikksorozatunk második ópuszában arra keressük a választ, hogy az értékesítési struktúrán, a sajátos kommunikáción és a kockázatos, ámbár sikeres termelési stratégián túl minek köszönhető, hogy a kínai készülékek lassan, de biztosan letarolják az európai…..
frede 2014.05.21 20:41:53
@inebhedj - szerintem: volt alkalmam kipróbálni iphone 4 , samsung s3,s4 tip mobilokat ezután próbaképpen vettem cubot gt99 et mivel bevált ezért rendeltem most egy kicsit komolyabbat ZOPO ZP980+ Smartphone 2GB 16GB MTK6592 Octa Core 5.0 Inch FHD Screen GPS Black vám nélkül 55000 ha bekapom a vámot akkor 70.000 ft(remélem nem :)) nézd meg mit kapsz 70000 ft ért ja és dupla simes ami ismeretlen itthon a szolgáltatóknál.