Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyhatunderke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most már könyörtelen vagyok. Amikor az első őszi levelek lepotyognak, a gazdaboltban már az egérméreg után tekergetem a nyakam.Még régen történt, amikor egy reggel a konyhában, a kenyereskosár szélén egy meglepődött egér nézett szembe velem. Azóta tudom, ahogy hidegebbre fordul…..
Amikor a reggeli kávéval indítja az ember a napját, akkor jogosan vetődik fel a kérdés a vegán életmódra váltásnál, hogy létezik e a tehéntejnek alternatívája és ha igen, akkor mi az és mennyibe kerül. Ma már több márka rengeteg féle növényi teje kapható nálunk is a bio…..
konyhatunderke 2016.02.12 12:32:02
@konyhatunderke: amugy ezeknek a magyarorszagi verziojahoz (ami foto alapjan sztem detto ugyanez) adnak szurokancsot is. A pearl-on nincs ez benne a csomagban?
konyhatunderke 2016.02.12 14:58:01
@Mák Piroska: ez oke, de negyven-x ezer forintert szerintem is irrealisan (hogynemondjam pofatlanul) sok. Most kideritem, hogy a szurke verziohoz van-e szuro, es megrendelem en is kulfoldrol.
Anyamenedzsment Szeretet-fürdő 2013.11.04 17:03:31
Tegnap este azt mondtam apának, nem tudom, honnét van benned ennyi rengeteg szeretet. Soha életemben nem éreztem még a szeretetnek ilyen tömény dózisban felém való áramlását, mint az utóbbi hetekben, hónapokban. Friss szerelmespárként vagy házasként sem vallottak annyiszor…..
konyhatunderke 2014.06.25 15:56:47
Ezt a címet azért érdemelte ki, mert egy héten belül kétszer is elkészítettem, és összesen kb. 10 különböző ember állította egybehangzóan, hogy állati finom. :-) Úgyhogy nem is késlekedem vele többet, hanem közkincsé teszem. (Ja, és mint azt tőlem megszokhattátok, ez is 30…..