Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Este Ráérek

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Mizu Lakatos Márknál? 2011.06.03 08:42:00
   A kreativitás nem ismer határokat. Lakatos Márk igazán vicceset alkotott csapatával néhány nap leforgása alatt - Fluor Tomi sikeres Mizu nótáján gondolkodva kicsinyt. Mi ezzel zártuk és kezdtük is napot, kutyául bejött nekünk. Aztán ma azon ötletünk támadt,…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
Két lényeges pontra hívnánk fel a figyelmet: 1. 19:15-kor fellép Ats és Renkó, a méltán népszerű békési banda, amelyet hamarosan mély-, illetve életútinterjúban mutatunk be. 2. A műsorváltoztatás jogát a szervezők továbbra is fenntartják.  INDEX.HU PARK…..
Az RTL Klub nagylelkű, ezért a Csillag születik szombaton elhátrál az Eurovíziós dalfesztivál elől, ahol ugye Wolf Kati, az X-Factor hatodik helyezettje egészen a döntőig jutott. Éppen ezért szombaton elmarad a Fókusz Plusz, és a Csillag születik este hétkor kezdődik majd fél…..
Este Ráérek 2011.05.11 16:19:55
@Raikkonen:
Tiszta mázli, hogy nem az egész cikk mosolyogtatott meg, mert akkor egy az egyben az egészet becopyztad volna, csak azért, hogy egy ócska szmájlit betegyél utána.
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
Furcsa nap volt a péntek. Máskor is szoktam autózni déltájban Óbudáról a belváros felé. Ilyenkor már érezni a hétvége előtti csúcsforgalom előszelét, több lámpaváltás a kritikus kereszteződésekben normálisnak számít. Most pénteken viszont akadálytalanul suhantam át a…..