Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papirrepulo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekesen jutottam ehhez a kötethez, ugyanis ez megint olyan volt, amit előjegyeztettem a könyvtárban, mert annyira azt éreztem, hogy most azonnal kell. Pedig vicces, mert először fel sem figyeltem rá, csak aztán jött egy-két szívhez szóló értékelés a molyon, én meg horogra…..
papirrepulo 2012.12.06 17:56:51
Néhány hónapja olvastam Will Self egyik könyvét, a Quantity Theory of Insanity című novelláskötetet, ami eléggé vegyes érzéseket váltott ki belőlem (gyakrabban untam, mint nem), de azért nem zártam ki annak a lehetőségét, hogy valaha elolvassam a szerző valamelyik másik művét…..
Nem vastag.Öt csillagot szoktam adni a jó könyveknek, ez három. Az eleje botrányosan rossz, mert nagyképű és ugyanakkor unalmas. Ráadásul ilyen mondatok vannak benne: „Tudvalevő, hogy Budapest a hazájukon belül nagyvárosi létre áhítozó magyarok kizárólagos esélye.”…..
Nem emlékszem, hogy írtam-e már arról, hogy nem tudok naivan olvasni – könnyen lehet, hogy igen, mert ez a téma az egyik kedvenc vesszőparipám. Nem tudom pontosan, mikor történt a változás, de valamikor egyetemista koromban vettem észre, hogy kezdek máshogy olvasni, s számomra…..