Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pidou

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
pidou 2014.01.09 18:04:09
@csak egy néző: miért is kéne névszerint a többséget ismerni? Ha figyelemmel kíséred a közvéleménykutatás anyagait, ugyanerre a következtetésre juthatsz.
Újra inzertálom,mert látom nem értetted, sőt a szereposztásról is beszélek:Na ezt vette észre a magyar társadalom többsége, és egységbe tömörült, jól látható alakzatban, struktúrában. Az alattomos lakájok vesztették el alkjukat és képlékany rothadó masszává zsugorodtak...és most vergődnek.
1.)
A keresztény magyar társadalom 1920-1945 közötti polgárosodása során eredményesen exisztált. A II War után a politikai szerepben tetszelgő hatalmi terror képviselői, ideológiai alapon elvettek mindent a magyarnéptől. Mert ugye a közösségi tulajdon magasabbrendű volt ,mint a magántulajdon. Tönkre tették ezek az emberek az értelmiség azon körét akik gondolkoztak. A konszolidáció után jöttel a lakájbesúgók, akik semmit nem érő kedvezményekért ( külföldi utazás, vezetői beosztás,anyagi előnyök..stb) szolgálták a hamis ideológiai hatalmi struktúrát. A társadalom többsége megőrizte hitelességét, szellemi függetlenségét. És most jön törökmoni és be akarja mocskolni azokat,akik nem vettek részt ebben a hazug rendszerben. Torok azt akarja bemesélni,hogy mindenki hazug ,áruló komformista volt.
2.)
A becsületes magyar állampolgár nem volt üldözött,ha a hatalmi diktatúra előírásait betartotta. Lehetett templomba járni ,stb. torok ezzel botor módon érvel..A becsületes dolgozó nem akart 14 Kft-t ,aztán az embeek pénzével meglógni. Nekik volt igazán rabság.
3.)
Aztán jött a rendszerváltás és a politikai hatalomban lévők maguknak,vagy maguk hasznára privatizálták az 1950-55 között államosított vagyont. Egyből a magántulajdon lett a magasabb rendű, mivel az állam rossz tulajdonos és eladtak 115 magyar tulajdonú céget. Ezek az emberek 4 éve kiestek a hatalomból ,mert a magyar társadalom felismerte, a kirablóit , és elzavarta őket. És most jön törökmoni és birkának nevezi a magyar népet, no meg maszlagnak , ez az egyszerű vergődő nem érti,hogy észrevettük a pénzszivattyúkat? Eladósították az áálamot , az önkormányzatokat, és a devizahitellel a polgárokat . Évente 2.500 milliárd Ft áramlik a bankok felé kamat és tőketartozás miatt. És ezek a torok félék kérik számon a szegénységet ,amikor juttatták a társadalmat a szegénységbe.

És fel meri teni ez a torokm ,hogy "Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba?"

A kevélység csimborasszója ez. Ő is tudja , néhány pénzszivattyú lett leállítva , és ezért megőrül, bárkit befröcsköl, értéktelennek minősít,mert nem mer szembe nézni a ténnyel megbukott a liberális gazdaságpolitika, mert erkölcstelen és társadalom ellenes. Szégyenteljesnek tartom,hogy ilyen emberek élnek hazámban.

érted már ?

Ps.: remélem a te szüléid is jól vannak,és a gyermekeid is.
pidou 2014.02.10 14:22:24
@Kristl:
Úgy látom,működik a vélemény terror, aki másként lát , mint ahogy előírják neki, akkor az náci, antiszemita...stb
szánalmas vagy , de megértem félelmed,mert te is látod, hogy nem rajtad múlik ,amit ebben a ketté szakadt országban művel 100.000. neoliberális ember, amelynek következményét hozzád hasonló félelmekkel bajlódó emberek szívnak meg.
El camino 2011.04.25 11:01:00
1 hét és úton vagyok..