Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rixbee

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
rixbee 2010.11.21 21:38:51
@New York: ..savanyú a szőlő? Miről beszélsz? Az itt kommentelők nagy része netfüggő és tesz rá, hogy mi megy a TV-ben. Aki tudja mi a tévézés az képtelen nézni ezeket a saját gyártású szarokat. Kamu ország, kamu szolgáltatók minden platformon.
rixbee 2010.11.21 22:31:20
@New York: Ittasan - bocs, többször matt részegen - autóba ülni, az nem szándékosság? Tételezését tekintve a legsúlyosabb, a közlekedési esetek között. Ugyanis az elkövetője nem figyelmetlenséget követ el. Nem állíthatja, hogy nem tudott róla, ha ilyen állapotban vezet, annak milyen következményei lehetnek. Stóhl esetében ráadásul visszaesőről beszélünk és a legutóbbi esetben el is "menekült" a helyszínről. Legalább ne dugjuk a fejünket a homokba és ne vitassuk az emberek azon jogát, hogy kinyilvánítsák véleményüket az ügyről. Sokan vannak akik tévé függők és hergeli őket, hogy a képükbe vigyorog, miközben a gyerekeik az utcán az ilyen viselkedés miatt vannak veszélyben. Ez nem más, mint hogy szembesülnek azzal, hogy itt bármit meg lehet tenni. Bocs, de ezt nehéz bevenni.
Személy szerint engem nem azért bosszant, mert nézem, hanem egy részről azért mert egy tehetséges srác, remek szinkron, stb. és rendesen kinyalja a seggét a sors, más részről azt érzem, hogy durván szarnak a társadalmi szabályokra. És ez árad mindenhonnan, a közéletből, stb. Senki nem csípi, ha a képébe röhögnek.
Megmondom Szélsőközép 2008.02.11 22:27:00
Idézetek: Végtelenül sajnálom, hogy megszűnik ez a műsor, mely végre egy izgalmas gondolatébresztgető üde színfolt volt a nagy langyos magyar médiaposvány közepette. Különösen bánt a dolog azért is ,mert számomra a Café volt az egyik hallgatható rádió. Ezek után viszont…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
rixbee 2007.09.13 10:04:41
Szerintem TWÁ írásokból lejön rendesen az önbizalom ezért nem is nagyon értem, hogy ezt miért kell ilyen formában megírni. Vagy tényleg nem érti?

Lássuk be, az embert - optimális esetben - semmi más nem különbözteti meg a többi emlőstől, minthogy összetett és elvont gondolkodásra képes. (Ebből az összetett és elvont a lényeg.)
Sajnos az emberi faj semmiképpen nem optimális ilyen szempontból, mert a gondolkodás bizony a legfárasztóbb tevékenység, bizonyítottan több energiát emészt mint a fizikai munka. Viszont alapvető életösztönünk az energiák visszatartása, a spórolás velük...másképp fogalmalmazva a lustaság.
Fogalmazzunk egyszerűen, mert az jobban működik: aki nem lusta gondolkodni, hamar át kell hogy lássa, hogy sokkal összetettebb a dologról van szó mint, hogy van zsidó, nem zsidó, kínai, fekete, aztán ez jó, amaz meg veszélyes.
Nem hiszem hogy lehetne azon vitázni, hogy az emberi társadalom falkákra épül. Különböző és egymással összetett átfedésekben lévő egységekből áll, aminek egysége lehet a család. Pusztán azért építünk falkákat mert úgy versenyképesebbek vagyunk. Ezek szükségszerű dolgok.
Az is érthető, hogy áltb. könnyebben szót értek a családommal ismerőseimmel, akikkel van közösségem, még statisztikailag is igaz, hogy a kínainak itthon több kínai ismerőse lesz mint magyar, a gazdagoknak több gazdag ismerőse, stb.
Nem hiszem, hogy extra értelem kell ahhoz, hogy valaki belássa, hogy a közösségi "tömegvonzás" alapján különféle összetartóerejű csoportokból áll az egész emberiség, igen változatos formában. Ámbár nem ritka, hogy a családi, vagy ismeretségi alaponkon nyugvó gazdasági érdekközösség párosul némi erkölcstelenséggel és máris eljutunk a maffia, kartell, vagy bármilyen szinonímával illethető gyűjtőfogalomhoz.
Ez alapján be kell, hogy lássuk hogy bizonyára létezik zsidó gyémántmaffia, kolumbiai drogkartell és cigány színesfémmaffia is, de sorolhatnám. Az ország polgáraként csak azért nehéz megnevezni ugyanezek magyar megfelelőit, mert itthon lévén nagyobb az átfedés, nem könnyen átláthatók a klikkek, de mondjuk New Yorkban nyilván könnyebben definiálható egy esetleges magyar geng.
Az okfejtés első részéből következik, hogy az ellenpólusokon elhelyezkedő lusta, irigy vagy hataloméhes ember ezt a helyzetet elkönyveli zsidó vagy még egyszűbben külföldi befolyásnak és máris helyben vagyunk, létrejönnek mindezen csoportok különféle ideológiára épülő változatai, amik a leggusztustalanabbak mindből. Rasszizmusra, gyűlöletre épülő csoportok, ugyanolyan gazdag átfedésekben más csoportokkal.
Szóval nem az összetartozással van a gond, hanem azzal hogy kevés az "ember", ebből adódóan az egyes csoportok egy kalap alá vonása másokkal zavart okoz a fejekben. Tehát - ha már zsidó viszonylatú a blog - ne mondjuk, hogy nincs zsidó maffia mert logikus hogy ez nem igaz, de gondolkodó emberként szépen tisztázzuk hogy ez kire, kikre vonatkozik, mert értelem szerű, hogy ez nem vonatkozhat kollektívan a zsidóságra, hiszen akkor mi magyrok is törődjünk bele szépen a Benes dekrétumokba, igenis bűnösek vagyunk.

Aki pedig azt kérdezné, hogy "de mégis mi van az oligarhákkal" azoknak üzenem, hogy a pénz, a hatalom nem válogat. Ez az egyetlen közös nevező ami pikk-pakk összerántja a humanoidokat. Egy közös pénzügyi cél érdekében a világ összes tőkéje össze fog tartani - legyen az a szaudi, brit, egyiptomi, cionista vagy akár amerikai - és majd mindenki azt fogja hinni amit ezek kitalálnak hozzá.

Salom.