Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BURBERRY ARMANI

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Moldova nélkül a magyar foci irodalom és a Mágus focirodalom-sorozata olyan lenne, mint a mai magyar foci: sótlan, unalmas, szürke. De legalábbis sótlanabb, unalmasabb, szürkébb, mint amilyen. A Lami, a halhatatlan balhátvéd története különösen a szívünkhöz nőtt, egyfelől, mert…..
Én egyszer a Katona József Színház helyett mentem a Radnótiba, pedig nem is voltam annyira készen, mint pl most, a tegnapi buli miatt, csak szimplán megkeveredtem. Ez a nap már úgyis a kutyáké, úgyhogy a karlócai béke után ma délután Adyról és Lisztről fogunk tanulni.…..
A futball világnyelv. Faktum. Egy arcpirító bőr után ugyanaz a gonosz kacaj szakad fel a dagesztáni birkalegelőn, mint a kolumbiai kokacserjék tövében, még akkor is, ha magát a cselt máshogy nevezi az angol, mint a francia, sőt, a német és az osztrák is. És, kérem szépen, ha már…..
BURBERRY ARMANI 2008.02.07 10:32:22
Végre kiderült egy apró információ az idei Sziget fesztivál felhozatalából! A szervezők egy igazán nagy nevet ígértek a nulladik napra, és az ígéret szép szó... A Vasszüzek hatalmas turnéjuk keretében beveszik augusztus 12-én a Nagyszínpadot. Szóval lehet gyakorolni a…..
Versenytársat kap a mobilokon rendkívül népszerű Opera Mini, a rivális Mozilla ugyanis elkezdte kifejleszteni számítógépeken rendkívül népszerű Firefox mobil változatát. Mike Schroepfer blogbejegyzéséből kiderül, hogy már igen komoly lépéseket megtettek, és azért vágnak…..