Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiloS

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        15.nap 60,1 Kg                                     0.nap 64,7 Kg              …..
LiloS 2011.04.24 08:52:51
Helló Bence!
Amit Petrával elértél, az fantasztikus. Amúgy a blogodra kb. 1 hete akadtam rá, nagyon tetszik, iszonyúan motiválnak az írásaid:)
De kérnék egy kis tanácsot azzal kapcsolatban, hogy mit egyek hús helyett, ha vega vagyok? Még mielőtt azt hinnéd, hogy azért nem eszem húst, mert azt hiszem, hogy ettől kevesebb erőszak történik az állatok ellen vagy ilyesmi, elmondom, hogy SAJNOS undorodom a hústól, rá sem bírok nézni, nemhogy megenni. Persze zsírszegény túrót meg joghurtot, tojást stb... eszem.
A táplálkozásommal egyébként nincs nagy baj, nagyjából megfelelően étkezem, csak a szokásos bűnözések csúsznak be és persze a lustaság...ami minden télen eredményez 4-5 kg pluszot, de idén 6 kg jött föl, ami kiverte a biztosítékot. Egyébként mezomorf alkat vagyok, ami elég jó, mert ha elhatározom magam, akkor elég könnyen gurulnak le a kilók. Viszont a "csuklós teszt"-tel kapcsolatban megjegyezném, hogy elég nagy marhaság...én nem érem át, pedig amúgy tényleg mezomorf vagyok, a barátnőm viszont tényleg endomorf ő meg átéri. Ja és a kifejezettem ektomorf lakótársam ugyancsak nem éri át...na mindegy.
Szóval tényleg az lenne a kérésem, hogy mivel és hogyan helyettesíthetném a húst? És hogy milyen márkájú fehérjeport ajánlasz?
Egyébként 59 kg vagyok, 53 szeretnék lenni,úgy tényleg elég jól nézek ki:) Május végére terrvezem, hogy elérem ezt az álomsúlyt, bár ha előbb történik meg a módszereddel, akkor aztán tényleg te vagy az istenkirály:)