Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unalom ellen kommentelek

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országos Mentőszolgálat vezetése által képviselt értékrendet, (szakmaiságot) szakmaiatlanságot, a valaha méltán híres szervezet aggasztó szakmai hanyatlását hosszú ideje, több fórumon elemzik. Az elmúlt napok eseményei újabb olajat öntöttek a tűzre, mert ugyan az OMSZ…..
Az új budapesti buszüzemeltetési modell első szakaszát valószínűleg a VT-Transman fogja megnyerni. Az új éra elsőként kiszervezett vonalain 150 Mercedes Citaro típusú buszokkal szolgáltatna a fővárosi referenciával már rendelkező cég.   Az index híréből kiderül, miért…..
Nemrég a TASZ véleményt nyilvánított egy nagy vihart kavart oroszországi esettel kapcsolatban. Ahogy lenni szokott a kommentelők nem igazán értették meg, hogy miről is van szó. Történt, hogy Oroszországban egy Pussy Riot nevű fiatal lányokból álló punk banda bement egy…..
unalom ellen kommentelek 2012.08.14 12:17:02
@Belagezapista:
Mármint minek volt a kiindulópontja?

Gondolom az emberek többségének nem tetszik, hogy 3 elvont csaj vonaglik a templomban, de az már egy másik kategória, hogy koncepciós pereket indítunk 2012-ben. Az elsőt egy érett társadalomnak tudnia kell kezelni, a másodikat viszont tűzzel-vassal irtani kell. Feltéve ha ezt a demokrácia nevű izét, még ha a keleti fajtáját is, de művelni akarjuk.
unalom ellen kommentelek 2012.08.14 12:34:48
@Belagezapista:
Nem, a kiindulópont az volt, hogy az oroszok is elszúrták a maguk rendszerváltását és 20 év alatt eljutottak arra a szintre, hogy 3 kiscsajtól összecsinálja magát a hatalom.
Vagy Te esetleg úgy gondolod, hogy akit 56-ban lelőttek a karhatalmisták hibásak voltak, mert lehetőséget adtak a hatalomnak, hogy lelőjék őket?
unalom ellen kommentelek 2012.08.14 13:07:04
@Belagezapista:
Pont ezzel a helyszínnel találtak telibe. A hatalom pont úgy viselkedett ahogy ezt (talán) várták, nemzetközi figyelem rájuk terelődött, . Ha egy vlagyivosztoki lakótelepen csinálják mindenki leszarja. Ha meg valaki ezt félreérti , félremagyarázza annak úgyis mindegy az csak egy birka a sorban. Állandóan bocsánatot kérve nem lehet változást elérni egy ilyen rendszerben. Nem lőttek le senki, nem gyújtottak fel semmit, csak megpróbálják felborítani a szaros bilit. Nemzetközi szervezetek fejezték ki tiltakozásukat művészek álltak melléjük, kezdetnek nem rossz, feltéve, ha vállalják a következményeket.
A Zugügyvédhez sok hasonló eset érkezett, de ez annyiban különbözik is a többitől, hogy az eladó eleget tett a bejelentési kötelezettségnek. Úgy látszik megint önkényes jogértelmezés esete áll fenn.Kedves Zugügyvéd,Személygépkocsimat 2011. áprilisában eladtam, az…..
unalom ellen kommentelek 2012.01.28 08:52:25
@Moan: Szerintem régebb óta. Legalábbis én több mint egy éve adtam el autót és akkor is kellett az önkormányzatnak pecsétet nyomnia rá.
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
Tisztelt Praxis! 33 éves vagyok, eddig semmiféle egészségügyi problémám nem volt, így a tapasztalataim is átlagosnak voltak mondhatóak az egészségügyről. Tudtam, hogy sokat kell várni, hogy vannak gondok, de azt vettem észre, hogy az orvosok erőn fölül teljesítenek és jól…..
unalom ellen kommentelek 2011.05.15 00:39:36
@adamantium: Jól van feküdj csak le aludni, holnap majd állambácsi hoz neked sok pénzt, úgyis tőle várod. Majd bemegy a pénzgyárba és csinál neked olyat.
unalom ellen kommentelek 2011.05.15 00:57:21
@Aliem: Hidd el, azt rohadtul kifizetem.
Apám 45 éve nem ment orvoshoz és én is csak a jogsi és a munkaalkalmassági miatt.
Ha pedig tényleg nem termeli ki a társadalom az egészségügyhöz szükséges pénzt, akkor felesleges pénzt követelni, hisz nincs is. De még egyszer mondom, én tulajdonképpen csak egy kis emberségre vágyom. Tudom jól, hogy az EÜ végtelen mennyiségű pénzt el tud nyelni, mert hihetetlen pénzbe kerülnek a kutatások, műszerek, vizsgálatok, stb, de az hogy haldokló beteg felett felett a munkaidejükre hivatkozva nyavajognak (SAJÁT TAPASZTALAT!) elfogadhatatlan.
unalom ellen kommentelek 2011.05.15 01:32:10
@Aliem:
Az első két mondatom az csak egy személyes megjegyzés volt , nem hittem, hogy neked is magyarázni kell. Na mindegy, ugorjunk.

És igen, több pénz is kell, de mint fentebb ki lettem oktatva azt majd egy virtuális személy, az ÁLLAM odaadja. Én személy szerint akár többet is adóznék, ha az tényleg az EÜ rendbetételére menne.