Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macilaci12

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Macilaci12 2011.04.30 06:28:40
@freagle: úgy látom, zavarnak a tények. A bírók szinte minden sorozatban döntő hibákat követnek el. Mourinho ezt nem hajlandó tudomásul venni.Csak akkor zavarják a bírói döntések - ez persze emberileg érthető - amikor az ő aktuális csapatát sújtják.
Amúgy a szerdai meccsen egyértelműen kiállítás járt Pepe esetében / hiszen már a szándék is büntetendő; ha a helyzetben kitörő játékos után rúg a védő, de nem találja el, csak a levegőbe rúg, akkor is ki kell állítani; ha a másik felé üt, de nem találja el, akkor is stb. stb. ˛/ Sőt, a madrid még megúszott 1-2 igen érdekes szituációt kiállítás nélkül.
Macilaci12 2011.04.30 06:30:09
@AnjunaBosco: kibújt bebőled a madridi drukker.
Macilaci12 2011.04.30 08:03:01
@RBR:
Hehe, független szakértők.
Röhej.

Ha hallgattál volna.....

Az első esetben a levegőben meglökte a madridi játékost Messi / nem tudom miért gúnyolod a világ legjobb labdarúgóját kisgyereknek/,ilyenért hol szoktak pirosat adni? álmaidban talán. a másik esetben pedig vele szemben szabálytalankodtak előtte, amit a tisztelt jétékvezető nem fújt be, pedig igen jó helyről rúghatott volna szabadot a Barcelona.
A kép forrása a Négymadár blog. Kedvenc miniszterelnökünk húsvéti üzenetében szakrális magasságokba emelte az új alkotmányt: Az újjászületésben ölt testet a kereszténység központi gondolata, a Megváltó kereszthalálának áldozata és az általa elnyert bűnbocsánat. A…..
Macilaci12 2011.04.25 18:58:13
@loláb:

"az egypárti Médiatanács...az ÁSZ elnök"
Mivel ezeket az embereket a parlament választotta, a vonatkozó törvényeket betartva, ezért a fejed tetejére is állhatsz, és akkor sem fogod tudni bebizonyítani nekem, hogy mi velük a probléma. "

Te nem értheted valóban, mi velük a probléma. Egy demokrata érti.
Macilaci12 2011.04.25 10:48:12
@Macilaci12:

Amúgy igen érdekes loláb elvtárs stílusa. Ha nyilvánosan kommentet írsz egy bloghoz, akkor bárkinek, érted, öreg ? bárkinek joga van ahhoz véleményt fűzni.

Ugy nem akarod megszabni, ki szólhat hozzá?
Macilaci12 2011.04.25 18:31:34
@loláb:
Öreg, szerintem te semmilyen intellektuális színvonalon nem állsz.

Mégegyszer, csak a kedvedért, mert igen gyenge vagy: ha egy nyilvános blogon véleményt nyilvánítasz, akkor
ahhoz bárkinek joga van hozzászólni!
Ha ezt nem érted, akkor méltó vagy a jelenlegi jobboldali kommentelők többségének értelmi képességéhez.

Tovább, ha valamit állítasz, de semmivel sem bizonyítod, akkor már nehogy te sértődj meg, ha azt bárki, hangsúlyozom bárki számonkéri rajtad.

Tudod mit, vonulj be a mellékhelységbe és élvezd a budiforradalom minden ízét és bűzét. Orbán bukása után úgyis odakerülnek a "forradalmárok".