Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szervusz_Joska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nyílván azok fogják igazán érteni/értékelni, akik tudják mi az a PacMan...  "Ha gyerekkorunkban hatott volna ránk a PacMan, akkor ma sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva, miközben repetitív elektronikus zene szól" - idézik oly sokan Kristian…..
Ritka csemegére bukkantam Szerb Antal A varázsló eltöri a pálcáját című kötetében. A könyv a tragikus sorsú író újságcikkeit tartalmazza, köztük egy pár oldalas nekrológ és karrierösszegzés a westernponyva-író Zane Grey halálának alkalmából. Bevallom, nem ismerem Zane…..
kedves printek brazíliából, lehengerlő az art direction és a kidolgozás - a gazdi és eb szemeinek kontrasztja, a csontvázra vicsorító blökicsurka, a menekülő mellékszereplők, a támadó medve indokolatlanul barátságos sziluettje egyenként hozzátesznek egy darabot az tökéletes…..
Szervusz_Joska 2007.09.15 23:38:21
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..