Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TASZtalan

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
TASZtalan 2011.04.27 15:39:42
@Balbágy: a ki-kit szponzorál kérdéshez azért van némi köze...
Csak azért mert nem rettegek itt a többiekkel együtt a gonosz, náci, bakancsos, feketeruhás, nagy fekete autósokról, attól még kereshetek választ erre az egyszerű kérdésre is. Vagy talán tilos?
Megaztán ha elolvasod a hozzászólásokat, a zömük nem a véderőről szól...
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
TASZtalan 2011.04.23 23:04:38
A rettegésről. A szamurájkarddal flángáló csoportokba verődött egyedek nem szúrják senki szemét? A rendőrség miért nem kobozza el a félelemkeltő fegyvereket, amelyet nyíltan viselnek a 'na vajon kik' az utcán? Félelmet keltő hordák masíroznak a 8kerben és megkergetik az odatévedő egyetemistákat, amiért be mertek menni az ő területükre. Ezek nem rasszisták? Dehogynem, hiszen el is ítélték az egyik ilyen rettegést kiváltó csoportot.
Üdültetik az időseket zaklató, leköpő, kővel dobáló, kirabló cigány kiskorúakat, mert pár zsidó jogvédő felhergeli őket, és utána rögtön rettegésről hazudoznak. Ebből alakul ki az igazi fasizmus. Amit az ide szalajtott krav-maga edzőnek álcázott Moszad-ügynökök gerjesztenek. Meg a csaló, politikusokat lefizető joávblumok, akik félelmet váltanak ki a társadalomból. Ez a rettegés, nem egy gyilkosságról történő megemlékezésen történő felvonulás. Egyébként miért nem cikkeztek annó a zsidó zarándokokat kővel dobáló olaszliszkai "csínytevő" kiskorúakról? A vonatokat, autókat, buszokat kővel dobáló, rettegő kis aranyos barnabőrűekről? Tudom, tudom, mindezt a rettegés váltja ki belőlük. Meg az unalom...
Esetleg lehet tudni, hogy melyik zsidó jogvédő egyesület képviseli a miskolci önkormányzatot, ahol Kanadába menekült rettegő romák veszik fel a börtönben ülő gyerekeik után az iskolai segélyt?
Esetleg erről is szívesen venne a közönség egy hasonlóan ütős posztot. Vagy a rabszolgaként tartott emberekről, akiket állati körülmények között tartanak a cigány fogvatartóik. Ilyenkor nincsen Helsinki Bizottság, meg szabadságjogok?