Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lazadozo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fővárosi Blog Ferihegy jövője 2012.02.04 07:00:00
Ferihegy cikksorozat  Megjegyzés: E cikk írásakor a MALÉV már nehéz anyagi helyzetben volt, de még a csőd február 3-iki bejelentése előtt voltunk. Ezért az alábbiakban a korábbi tervekről olvashat a Nyájas, amely terveket a MALÉV csődje nyilván át fog rajzolni -…..
Egy neves uniós forrásunk szerint egy állítólag magas pozíciót betöltő magyar politikus köcsög. Véleményét több független forrásunk is megerősítette. A magas rangú tisztségviselő, miután neve elhallgatását kérte, ellenőrizte, hogy beszélgetésünkről hang- vagy…..
Tisztelt Praxis!   Érszűkületet állapítottak meg a bal lábamon.Nos kezelgették is rendesen.Míg egy napon szövevényes úton bekerültem a Bajcsyba.(de minek). A nagy tudású orvosok kitalálták,hogy MINDKÉT LÁBAM amputálják!Nos ezt a tényt csak a műtőasztalon hallottam…..
lazadozo 2011.12.20 17:34:16
@qbr:

Egész pontosan így lehet megtalálni:

TV2 MOKKA 2008.04.28.án (hétfő)
"nem engedte amputálni a lábát" címmel
lazadozo 2011.12.20 21:59:34
@Alexa1:

Semmi akadálya a kapcsolat felvételnek!
lazadozo 2011.12.20 23:06:47
@qbr:

Nos egy kis svéd csavar még az ügyben!

NEM KIMONDOTT SEBÉSZ TETTE A JAVASLATOT!Ő CSAK ELOLVASTA AZ ÉRSZŰKÜLETRŐL KÉSZÜLT ORVOSI JELENTÉST ÉS AJÁNLÁST!!Melyben az állt:MŰTHETŐ!!
De hála Neki őszintén elmondta a dolgokat!
A műsorban valóban nem mondtam el mindent,mert mint fentebb írtam és akkor a filmben is lehet látni,sok orvos között mozogtam és rájuk tekintettel nem adtam elő a teljes sztorit.De ha valaki figyelmesen végignézte akkor azt is észre vehette,hogy Jakupcsek ráérzett és rákérdezett. Ugye ez mögött több is van?

És mind a mai napig nem gondolok sem bosszúra sem megtorlásra.
Őrülök annak,hogy megyek és járhatok.Az érszűkületet meg megműtötték.Így mondhatni,hogy jó a vége.
Ezért nem mondok neveket és kórházakat,mert az egyik helyen talán a lehetőségek vagy a felső vezetés vagy csak simán a nem törödömség volt az irány adó.A másikon meg talán a tudás vagy az emberi hozzá állás döntött.
Minden esetre egy kacifántos és talán tanulságos volt az esetem.
Minden esetre azt javaslom,hogy ha valakiben kétséget merülnek fel akkor próbáljon más honnan is segítséget és tanácsot kérni.