Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaoska

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szerettem volna húsvétkor dühöngeni, szép az ünnep, szép az idő, a kislányom izgatottan várja a nyuszit. A rossz hírek azonban utolértek. A gyöngyöspatai történetről van szó. Hosszú és sok elemében érthetetlen eseménysor végén most megint ott tartunk, mint oly sokszor az…..
Jaoska 2011.04.23 23:22:22
@Szalahadin: Hogy mi az oka? Hogy más országban nincs egy parazita megélhetési jogvédő réteg ami szó szerint ezzel foglalkozna a nap 24 órájában. Ezt régen úgy hívták hogy SZDSZ, mára a történelem szemétdombjára került, de mi van azokkal akik benne voltak?

ÉBRESZTŐ egy egész pártot kitettek nem is olyan rég ezek az élősködők és nem mentek sehova ma is köztünk élnek, és meg is van az eredménye.

Ráadásul az elmúlt 20 évben elég jól beásták magukat a parlamentben mindenhol ott voltak hatalmas kapcsolati hálót építettek ki, egy szvaukba kerül és ömlenek a cikkek megrendelésre.
Jaoska 2011.04.24 00:22:33
@Húsleves: No igen. Ezek az LMP-s férgek már rosszabbak mint a bolsevik MSZP. De hát régen is ez volt a rendszer mindenki tudta, hogy az SZDSZ sokkal inkább magyarellenes, sokkal inkább rosszat akar az országnak... Most az LMP lett az SZDSZ2, ennyi, sőt már nem is SZDSZ2 hanem sima SZDSZ=LMP visszaállt a régi rend.

Pedig egy évvel ezelőtt még azt mondtam volna hogy az MSZP a rosszabb és az LMP jobb mint az MSZP. Ma már nem így látom.
Jaoska 2011.04.24 00:48:38
@képzelt valaki: "Úgy gondolom megengedhetetlen ilyen terrorban tartani a cigányságot."

A magadfajta idióták miatt tartunk ott, ahol. Akik 2 nappal az állatias kegyetlenségű "Szikszói Magyargyilkosságok" után arról beszélnek, hogy a "cigányság van terror alatt".

Jóreggelt, magyarokat mészároltak le brutális kegyetlenséggel éppenhogy! Nem arról kellene beszélni? Ja értem azok csak magyarok voltak...

Nem érdemesek a megfelelő helyről jól eligazított sajtó figyelmére igaz?

A szélsőséges liberális hordák sem tudnak arra mit mondani így inkább agyonhallgatják az egészet.

Meg lehet nézni hogy kik fognak elmenni a meggyilkolt magyarok temetésére, kik mennek le Szikszóra gyertyát gyújtani. Van egy olyan érzésem hogy előre megmondható kik nem lesznek köztük.