Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freedy23

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Filmbarátok Podcast #119 (2017 április) 111 perc   Beszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Kincsem (00:32:35)-A büntető / The Punisher (1989) (00:51:30)-A séf (01:04:00) -Dollár, kanna, szerelem (01:14:42) -A bestia (01:26:10)    A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (51 MB)…..
Beszélgetnek: András, Gáspár, freddyDTéma: Véleményünk Louis CK budapesti fellépéséről, amely 2016 augusztus 27-én zajlott a Kongresszusi Központban A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (43 MB) 47 percDIREKT link (jobb klikk, letöltés)Mediafire linkCsatolmányok: Radio TuneUp…..
Freedy23 2016.09.01 21:01:24
@freddyD: Úgy szokta csinálni, hogy ~évente, amikor összejött neki egy komplett új műsor, és kellőképpen polírozottnak érzi, akkor az egyik helyszínen rögzíti. Én örülnék, hogyha pont a magyarországi helyszínt választaná erre a célra, de valamiért úgy érzem, hogy túl szép lenne... Úgy tudom eddig mindegyik nagy műsora ami elérhető, az USA-ban lett rögzítve

Na mindegy, a lényeg, hogyha nem is pont a magyarországi előadása, de valamelyik másik, ahol lényegében ezt az anyagot adja le, biztosan elérhető lesz előbb vagy utóbb.

Addig is szépen apránként vásárolgatom a Horace and Pete részeket.
Gondoltatok már arra, hogy vajon melyik a 10 legjobb szerelmes film? Én már mindenféle listával találkoztam már. Ezek első ránézésre legalább annyira szubjektívek voltak, legalábbis nekem, mint az én TOP 10 SZERELMES FILMEM. Persze amikor végiggondoltam, hogy mely filmek is kerüljenek rá ezen szép…..
SPOILERESEN beszélünk a Trónok Harca negyedik évadáról. Beszélgetnek: Shirin,Gergő,freddyDA podcast itt letölthető mp3 formátumban (101 MB)KOMMENTÁROKNÁL A 4. ÉVADOT MEGHALADÓ TÖRTÉNÉSEKRŐL NE BESZÉLJETEK! ..
Nemrég sorra vettünk pár magyar raplemezt idénről, most pedig ideje volt még mélyebbre ásni itthon. Beszélünk Bigmek szólólemezéről, a Hősök áprilisban megjelent stúdióalbumáról, a Stíluspakk negyedik részéről illetve két feltörekvőről (DD Kobe, Masihiro) is. Bigmek…..
Van néhány régió 1-es DVD lemezem (amerikai), amelyeket szeretnék újra megnézni, de amióta Blu-Ray lejátszóra váltottam, ez már nem jön össze. Régi DVD lejátszómat régiómentesítettem kódokkal, de a mostani típusomra az istenért sem találok ilyet (Philips azt mondja, hogy…..
Freedy23 2013.02.16 14:56:18
@freddyD: Hát ez kész vicc... kipróbáltam laptopon, és egyszerűen ment. Beraktam olcsó orion asztali lejátszóba, az is vitte a filmet.

Megnéztem amazonon a kiadást amim van, és aszerint is R1-es, meg régi asztali gépem az csak any dvd-vel vitte... szóval fogalmam sincs, hogy most meg miért megy :S
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ha vásárolok, általában mindig igyekszem magyar termékeket venni. Ez a legtöbb esetben ráfizetést jelent (pl tésztáknál általában a külföldi mindig olcsóbb), de ezen azt a pár forintot nem sajnálom. Ezzel indirekt hosszútávon (elméletben)…..
Freedy23 2012.12.21 06:30:52
@Igyek Sam:
Az nem joghurt... Csak vlaami joghurtkészítmény.
NEm hiszem, hogy túl sok minőségi alapanyag lenne benne...
Felkért egy többek között interjúkat is készítő Pioneers nevű csapat, hogy válaszoljak szokatlan kérdésekre. Mivel tényleg szokatlanok voltak, szívesen részt is vettem. Sajnos a hangom kicsit tompa, de azért még érthető ..
Freedy23 2012.06.17 11:33:25
@Blade468: Köszi, nem is gondoltam bele, csak máshol is így hallottam és automatikusan így használtam.
Tényleg úgy a logikus, ahogy te írtad.
Úgy tűnik sajnos elhalasztják a Drive Blu-Ray megjelenését egy hónappal. Ugyanakkor a dvd-s kiadás ha minden igaz valóban már ezen a héten megvehető lesz.Ízelítőül a film eleje, amely valami állati ..
Freedy23 2012.04.25 22:04:31
@freddyD

www.zavvi.com/blu-ray/drive/10568951.html

Az oldal megbízható, én is innen szoktam rendelni ezt-azt.
A szállítás +1 font és általában 5 munkanapon belül megérkezik.

Nagyon jó árak vannak, főleg sorozatoknál, magyar árakhoz képest. Persze magyar szinkron és felirat az nincs, bár magyar felirat nagyon ritkán előfordul.

Nagyon sokszor vannak akciók, szerintem nézz körül az oldalon.
Még a Karamalz bejegyzésem kapcsán ajánlották többen is, hogy próbáljam ki a Somersby cider-t. A Borsodi Friss almás lötty nagy kedvelőjeként természetesen megfogadtam a tanácsotokat és valóban, ízletes egy ital, azt kell mondjam. Azért jóval komolyabb kategória, mint a…..
Freedy23 2011.12.03 11:25:02
@freddyD:

Még az a szerencse, hogy csak a tok sérült, pár száz Ft-os blu-Ray tokkal könnyen orvosolható, hogy ne csúfoskodjon a gyűjteményben.

Amúgy honnan rendelted? Én zavvi.com-ról, vagy sendit.com-ról szoktam rendelni. Zavvi-n rendelésenként 1 font a szállítási díj és mindig rengeteg akció van.
Milyen tematikus adásokat hallgatnátok szívesen? Sorozatosból biztosan lesz még folytatás és én már tervezek egy "Kultfilmek, amelyek nem azok" kiadást, ahol garantáltan lesz egy audio csetepaté :P Mik érdekelnének benneteket? Sportfilmek? Életrajzi…..
Nézzük szorgalmasan a "Szeretünk Raymond" sorozatot és jelenleg a harmadik évadnál tartunk. Eddig minden évad külön intrót kapott és egyre jobbak lettek. Szerintem relatíve kevesen ismerik ezt a sitcomot, úgyhogy bemutatnám az intrókat, főleg a harmadik az eléggé…..
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Freedy23 2011.06.22 15:52:55
@freddyD:

Szerintem a háttérben még az állhat, hogy a választás megnyeréséért úgymond eladták a lelküket az ördögnek.
Rengeteg pénzbe került a kampány amit "valahonnan" elő kellett teremteni, és rengeteg egyéb támogatásokat kaphattak "innen-onnan", és talán ezekért cserébe kell nekik ezeket az átnevezős, ilyen olyan hülyeségeket megcsinálniuk.

Legalábbis remélem hogy a jobb cél érdekében velemnnyi rossz lenyelése,ez esetben ugye sok pénz kidobása effektus van, mint hogy csak simán a zsebüket pakolják tele.

Amúgy a házimozi kérdést sikerült megoldanod?
Freedy23 2011.06.22 17:57:07
@freddyD:
Hát jó kérdés, szerintem nincs nagy kereslet ilyesmi összeállításra, mert ugye magukban nem működnek, akinek meg van házimozi erősítője, az valószínűleg más kategóriában keres hangfalakat.

Nézz körül apróhírdetéses oldalakon, hátha más is árul olvasófejhibás lejátszót hangfalakkal, az talán segít az ár belövésére. Másrészt meg elég ha 1 ember keres pont ilyesmi hangfalakat, úgyhogy egy próbát megér a hírdetése.

Amúgy blu ray lejátszónál is érvényes, hogyha van rajta koax kimenet, akkor egy párszáz Ft-os kábellel össze tudod kötni a mostani rendszereddel, és máris megvan a térhangzás. Igaz, Dolby True HD, DTS HD stb nem lesz, de ezek a hangfalak kevesek is hosszá, hogy érezhető legyen a különbség.
Ugyanígy blu-ray lejátszó +hangfalszett összeállításoknál is csak egy bizonyos árketegória felett jön ki jól a formátumok közti különbség.

Én amúgy egy stereo rendszert használok filmnézésre is, logitech z5500-ról váltottam. Úgy érzem megérte az 5.1 hangzást "feláldozni" a sokkal valósághűbb hangokért.
Zenét hallgatni is ezerszer jobb, The Dark night és egyéb filmek nagyon jól szólnak. Ami még jó, hogy bármikor lehet bővíteni akár 5.1-re is.

Még valami.. Nem tudom ismered-e, eredetileg PS2-re megjelent Bully nevű játékot? (EU-ban Canis Canem Edit néven jelent meg)
Rockstar Games adta ki, GTA szerű iskolaszimulátor, kicsit érdekes, talán fura, de nagyon megfogó hangulata van a játéknak szerintem. Angliából rendeltem nem oylan rég nagyon jó állapotút kb 1500Ft-ért postaköltséggel együtt.
Még a God of War sorozatot ajánlanám, bár szerintem azt említették már chaten stb-n.
Freedy23 2011.06.24 16:31:55
@algi:

Minden olyan ember miatt, aki nem akar dolgozni, és a segélyekre számít megélhetés terén, ezzel IS rontva az ország helyzetét.

Ha ez után se világos, sajnálom.
Anno érettségire kaptam egy akkoriban még elég pöpec házimozirendszert, 250 W, jól szólt, csak a lejátszó már nem volt olyan stabil. Kétszer is már megszereltettem, mostanság már a lemezt sem tudja leolvasni. Harmadjára már nem nagyon akarnám szervízbe vinni, úgyhogy inkább…..