Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gelber80

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Luxuspanel... Ez önmagában ellentmondás.... Olyan mint az igényes pornó, a nikotinmentes cigaretta vagy az alkoholmentes sör...." - kommentelte "nemrég" az Urbanista blogon johevi.   Fene tudja, hogy igaza van-e, mindenesetre a kifejezés van annyira ellentmondásos,…..
gelber80 2009.11.10 20:24:50
@mikmaq: mi újlipótvárosban egy hasonlóban laktunk... két hónapja költöztünk el onnan
három szoba 20, 30 és kb. 40 nm-esek, két fürdő, két wc
szépen felújítva, belmagasság 4 méter és csak havi 120e volt a bérleti díj... nem hiszem, hogy azóta kiadták
Munkahelyi (T)error Mi újság? 2008.09.16 10:14:00
Még gimnazista koromban jártam egy úgynevezett diákújságíró tanfolyamra. Jó móka volt, nem utolsó sorban pedig kiváló lehetőség az igazolt hiányzásra :-).Levélírónk valódi újságíró, aki bár rendelkezik kellő gyakorlattal, mégsem képes munkát találni. Ma az Ő…..
w Villalakók 2008.09.16 07:20:00
Hálás és nem túl megerőltető elfoglaltsága a magyar középosztálynak, hogy a kereskedelmi tévék műsorain sápítozik. Tudom, mert évekig ezt tettem. Hogy az egy annyira tré. Hogy annál primitívebb nyilvános produkciót eladdig az ország nem szenvedett. Hogy milyen gagyi a Barátok…..
Nagyon sok félrefordítást küldtetek be, ezek közül következik most egy válogatás:Tob:Az egyik hátborzolós félrefordítás sok filmben, és pl. a Jóbarátok/Friends sorozatban a pathetic. Ami magyarul szánalmast jelent. De mindig patetikusnak fordítják, ami egészen más jelentéssel…..
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
gelber80 2007.09.13 12:31:42
Zsidók és hülyék
2007.09.13. 05:00 Tóta W. Árpád
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság.

Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás.

Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet Magyarországon. Igen, a koalíció ezt most – nem először – meglovagolja, mert az nekik jó. De ne tegyünk úgy, mintha ők találnák ki. Mindenki tudja, hova kell kattintani egy kis véres gennyért. Sőt elég bármelyik politikai fórumban eltölteni egy órát. Így vagy úgy, kódoltan vagy nyersen zsidózásba fullad szinte minden téma. Vagy ha fullasztani nem is sikerül, akkor is megjelenik a hülyemagyar, árpádsávot kihajtogatja, és nekilát zsidózni két pofára.

Magyarország kétségkívül jobb hely lenne nélkülük. Nem azért, mert a zsidózás sértő, hanem mert ostobaság, és a buta ember rossz társaság. De mit is értünk zsidózáson?

Nem, az még nem zsidózás, ha utálod a szocikat.

Nem antiszemitizmus, ha az SZDSZ nem lelkesít. Nincs itt 96 % zsidóüldöző.

Nem vagy antiszemita, ha nem tetszik Paul Wolfowitz pofája.

Az sem antiszemitizmus, ha kritizálod Izraelt. Nem mindegy persze, hogy azért szimpatizálsz-e a palesztinokkal, mert az izraeliek genyók, vagy azért, mert az izraeliek zsidók. De azért van az embernek szája meg billentyűzete, hogy elmagyarázza a véleményét a maga árnyaltságában.

A zsidó vallás kritikája sem antiszemitizmus. Erősen hiszem, hogy aki bacon nélkül él, az szinte halott. Az meg végképp hülyeség, hogy Istennek választott népe volna, meg kőbe vésett parancsolatai. Annál már csak az a nagyobb hülyeség, hogy fia van.

A kérdés az, hogy mindezt ki tudod-e fejezni anyanyelveden úgy, hogy dr. K. attól ne érezze veszélyben magát. Dr. K. hazatelepült pár év Amerika után, mert hiányzott neki a hazája, Magyarország. Nem lövöldözik tankból gyerekekre, sőt irtózik az ilyesmitől. Nem privatizált, nem vett részt az iraki háborúban. Nem felelős semmi ilyesmiért, és ezt csak a hülye nem látja, meg az, aki a hülyéknek muzsikál.

Aki felelőssé próbálja tenni, az tehát hülye. Aki „a zsidókra” haragszik akármiért is, aki „a zsidók” kiszorításában megoldást vél látni, aki szerint valaki azért cselekszik rosszat, mert zsidó - az bizonyíthatóan, látványosan ostoba. „A zsidók” nem csináltak semmit. A Tasnádi Péter, az igen. Dr. K. meg nem.


Hülyék vs. hülyék

De be lehet-e tiltani az ostobák önkifejezését? Hogyan is nézne ki ez? Az uszítást már lefedi a törvény, tehát pogromra, buziverésre, kristályéjszakára buzdítani ma is tilos. Tiltsuk be a zsidózást? Az antiszemita buta, de mániákus, ezért kitartó. Már most átkapcsol kajmánozásra, kazározásra, kilincsorrúzásra, judeolibsizésre, ha kell. Bibliát, Talmud-hamisítványt, Cion bölcseit, sőt vérvádat ragad, mert neki muszáj közölnie a nagyvilággal, mennyire hülye. Fel fogja találni magát. És akkor? György Péter lesz a bírósági szakértő? Esztéták elemzik, hogy a szövegben hüllőt jelent a kajmán, vagy zsidót? Szembe lesznek röhögve: ott csak bizonyos rosszindulatú emberekről volt szó, tisztelt bíróság.

Zsidózás mindig lesz, és amíg nem kell körülírni, addig kiválóan alkalmas arra, hogy a seggarcok megjelöljék magukat. Amit az MSZP kifőzött, az nem akadályozza meg őket a kajmánozásban, viszont azonmód kinyírja a véleményszabadságot.

„Bárki, aki sértve érzi magát egy gyalázkodó kijelentés miatt, jogi úton kérhetne elégtételt” – ez volna a terv. Aranyos. Ne sértsen meg senki senkit. Értsünk egyet mindenben. Holnaptól mindenki okos, ezért senkire se mondhatjuk, hogy balfasz.

Ha ez átmegy, akkor már nem utálhatod a szocikat, mert perelnek. Nem utálhatod az SZDSZ-t, nem kritizálhatod Izraelt, mert valakit az is sért. Paul Wolfowitz is beperel, ha ráér. És ha netán bornírt baromságnak nevezed a zsidó vallást, mert bacon nélkül nincs élet, vagy a Szent Előbőrt: azért is bíróságon felelsz.

Engem pedig beperel ezért az Antiszemiták és Ellenállók Szövetsége.

Aki zsidózik, az hülye. De nem minden hülye zsidózik. Van olyan, aki épp küzd ellene. Hülyén.
Címkék: parlament hülyemagyar
245 komment • Trackback (1)


A bejegyzés trackback címe:
blog.hu/goldmine/hedgehog.php/164215

Kommentek, trackbackek, visszapingek:
electroma.5555 2007.09.13. 05:29:28
És valóban.

Nade lesz itt olyan, aki elmagyarázza nekem, hogy amúgy tanult és intelligens emberek miért zsidóznak? Guk 2007.09.13. 06:03:08
Régen meg mást mondtak , hogy tudom én az egyszerü polgár eldönteni, mikor hazudnak ... de igy vagyok mással is PL Kövérel akkor hazudot mikor a MSZMP be dolgozott vagy most ? Vagy mitől függ ? Adnak e nagyobb fizetést és akkor azt mondom ? Naszta · www.naszta.hu 2007.09.13. 06:40:30
Szerintem meg unalmasak a témák. Ez, amit leírsz triviális. Miért nem dumcsizunk arról, hogy mire van még remény a következő 2,5 év alatt? És utána mi / ki lesz? Ezek reformok? Vagy a Fidesz féle nevezzük el újra ami már van, az reform? Szerintem van itt nagyobb gond is, elég. Mert legyünk őszinték, ma nincs kire szavazni. Vagy ha ezek közül bárkire is, szerintem nem nagy megoldás. És a hangulat sem lesz jobb.

(Mellesleg a törvény az alkotmányossági próbát szerintem nem állja ki. Ha meg igen, akkor lesz mintaper, ahol kiderül, hogy nem változik semmi. Itthon nem divat felelősségre vonni... Ráadásul a náciknak pont az az jó, ha ennyit írtok róluk. Úgyhogy szerintem egész egyszerűen nem kell észrevenni őket: nem értesül róla a másik hülye, hogy van igazi nagy hülye... így van sajtójuk nagy, úgy nincs.) Szindbad 2007.09.13. 06:50:56
Van itt azert egy komoly problema SZVSZ, megpedig, hogy lattunk mar peldat a tortenelemben arra, amikor a hulyek/szelsosegesek kaparintottak meg a hatalmat, es tudjuk, hogy mi lett a vege.

SZVSZ nagyon nem trivialis kerdes, hogy egy demokraciaban mi az, amit a szelsosegeseknek/hulyeknek megenged(het)unk. Ez az iras arra epit, hogy a hulyeseg sulytalan, DE EZ NAGYON NINCS IGY.

Szoval hogyan kontrollalja a demokracia a hulyeseget/szelsosegeseket? Velemenyem szerint egy egeszseges demokracianak nagymertekben intoleransanak kell lennie a hulyeseggel es szelsoseggel szemben. Élőfa 2007.09.13. 06:55:06
Tanult és intelligens emberek miért zsidóznak? Mert frusztrált barmok, akik a saját életük megoldatlan problémáiért másokat szeretnek utálni.

Én sem beszélek világméretű skót-török összeesküvésről a tegnapi török-magyar meccs után.:-) Mert nem a törökök vagy skótok a f@szok, hanem az agyhalott Dougal spori, meg a félig vak asszisztense. Habár...a kelták is parkoltak valamikor a Kárpátok bércei között, meg a törökök is piknikeltek errefelé vagy 150 évet. Lehet, hogy...? Jogdoki 2007.09.13. 07:02:09
Lehet a kodifikátor bármilyen kreatív a véleménynyilvánítás szabadsága vs. lelkiismeret- és vallásszabadság erdménye az AB porondján borítékolható 1:0.

Hétköznapokban másrészt sajnos sok számomra kimondottan szimpatikus emberből tört már elő ez a "hülyeség" miután úgy érezték, hogy a kapcsolatunk elbírja az őszinteségnek ezt a fokát.

Nos hát tévedtek...

Antiszemitának lenni itt és ma no go, és aki ezt nem érti meg az sokak számára elfogadhatatlanná teszi magát. mollyphing hurrikán 2007.09.13. 07:03:08

Szóval, ha ég a ház,basztassuk Prométheuszt és
Irinyit ?!
?-)
Szindbad 2007.09.13. 07:10:08
Szerintem nepszavazni kellene errol a kerdesrol: Akarja-e on, hogy az on es csaladja testi epseget veszelyezteto szelsosegesek 3-5 evig terjedo szabadsagvesztessel legynek sujthatoak, amennyiben rajuk bizonyithato a szelsoseges nezet. :-) Füle Sándor · fule-sandor.blog.hu 2007.09.13. 07:13:33
Most nagyrészt igazat adok Tótának.

Nevükön kell nevezni a dolgokat, embereket. Butaság azt mondani, Amerika a bűnös. Vagy a zsidók. Ismerek én néhány amerikait, meg zsidó cimboráim is vannak. Elárulhatom, egyikük se lelkesedik a háborúsdiért, és egyikük se titkos világellenes összeesküvő.
A normális izraeli zsidó cukrásznak meg buszsofőrnek van tele leginkább a puttonya ezzel a háborús-robbantgatós-megszállós világgal. Ők se akarnak mást, csak reggel szépen elmenni dolgozni, aztán pecázni, satöbbi. Ők a normálisok.

Csakhogy az USA meg Izrael médiumai, politikusai ontják a háborús hangulatkeltést. Ez nagyon sok embert átprogramoz. Mi a fenéért csinálják ezt a derék politikusok és médiamunkások? Hát mert ezért fizetik őket. Node kik fizetik őket?

Na, ezt a kérdést kell pontosan megválaszolni, és a dolgok a helyükre kerülnek.
Paszternak · osember.blog.hu 2007.09.13. 07:20:12
Kövezzetek meg, de.

A hazai zsidóság egy része - remélem, a kisebbik - nem a magyarokkal szolidáris. Prominens képviselőik (MAZSIHISZ, Feldmájer főrabbi, stb.) gyakran hivatkoznak a zsidóság exkluzivitására (zsidó fájdalom). Na, ez csípi mindenkinek a szemét, aki nem zsidó. Akik a II. vh-ban elvesztették a nagypapát, mert kiküldték a frontra vágómarhának, azoknak azt vágják a szemébe, hogy a nagyfater neve felejthető, mert a zsidók legyilkolásához semmi sem fogható.

Énszerintem meg éppenhogy nekik, a zsidó identitású honfitársainknak kellene azzal élni, hogy azt mondják: a zsidó fájdalom egyetemes, és aki már elvesztette a hozzátartozóit a gázkamrában, az tudja, milyen fájdalom az, ha kiirtják, vagy lemészárolják, vagy feláldozzák, vagy vágóhídra küldik a rokonodat.

Nem, ehelyett jön ez a hübrisz, hogy "Auschwitz semmihez sem hasonlítható". De igen, minden népirtáshoz hasonlít, és minden népirtáshoz hasonlóan vérlázító és szégyenletes.

De aki gőgösen nem sajnálja a mások halálát, csak a saját rokonaiét, azt ugye, ezért joggal nevezhetjük antiszolidárisnak?

Ha tehát valaki a halottak hierarchiájához ragaszkodik és leszarja a mások halottai fölötti fájdalmat, az maga akarja kirekeszteni magát a többségből. És most ne gyertek Dunyhás testvérrel, nem rá gondolok, hanem - ismétlem - az ártatlan nemzsidó áldozatokra. Ha a zsidóság gettót épít a halottai köré (is), akkor ki rekeszt ki kit?

Amúgy arról miért nem tudok, csak szóbeszéd alapján, hogy a Magyar Gárda nem csak vért adott megalakulása napján, hanem zsidótemetőt is ment megtisztítani?

A gyűlöletbeszéd törvénye meg egy nagy fasság. Mint a káromkodás betiltására vonatkozó iskolai rendszabályok. Alfdam · alpha.blog.hu 2007.09.13. 07:21:28
Ha antiszemita lennék, akkor azt mondanám, hogy ez at a törvénytervezetet a zsidó lobby találta ki... vagy ha ezt mondom, akkor ez már zsidózás? :D
Mindegy, szerintem a szélsőséges nézetűek az egyetemen maximum a összlakosságra levetített százalékos számukban legyenek megtalálhatóak, úgy igazságos...

Hoppácska 2007.09.13. 07:30:48
"A hazai zsidóság egy része - remélem, a kisebbik - nem a magyarokkal szolidáris. Prominens képviselőik (MAZSIHISZ, Feldmájer főrabbi, stb.) gyakran hivatkoznak a zsidóság exkluzivitására (zsidó fájdalom). Na, ez csípi mindenkinek a szemét, aki nem zsidó. Akik a II. vh-ban elvesztették a nagypapát, mert kiküldték a frontra vágómarhának, azoknak azt vágják a szemébe, hogy a nagyfater neve felejthető, mert a zsidók legyilkolásához semmi sem fogható."

Jajistenem, kik mondanak ilyet, hogy a te halottad felejthető??????
Hol hallottál te ilyet??? Raklaptalp 2007.09.13. 07:32:46
nem ertelek. minden posztotban elhangzik a hulye magyar szo. es? engem nem bant. ha mashol felbukkan egy hulye zsido szo (vagy csak siman zsido - mert az is rohadt banto am), ugrik minden zsido, hogy fasiszta meg naci meg antiszemita, et cetera...
mosten is ugralhatnek itt, hogy Arpad, verig sertettel, hogy mertel le magyarozni. ViKtOr 2007.09.13. 07:33:35
Hát most - talán először - nem értünk egyet. Parasite 2007.09.13. 07:38:54
svédországban már azért megbüntetnek, ha lenégerezed az afrikai gyökerekkel rendelkező feketebőrű szomszédodad. pénzbűntetés, esetleg nyilvános (helyi újságban reklámfelületen) bocsánatkérés. ez sem normális szerintem. gelber80 2007.09.13. 07:41:22
Mint zsidó annyit tudok mondani, hogy nekem zsidózás az, amikor valaminek az a magyarázata, hogy azért, mert zsidó, hacsak mondjuk az nem olyan vallási dologhoz kapcsolódik, mint "azért nem eszik disznóhúst, mert zsidó".

Namost, mint zsidó tisztában vagyok azzal, hogy Magyarországon mindig lesznek olyanok, akik ha tehetnék felpakolnának családostul egy marhavagonba... ezzel megtanultam együtt élni. Ezek az emberek hol többen vannak, hol kevesebben.

Ha az MSZP meg az SZDSZ nem jönne állandóan a zsidózással való fenyegetettség előhozásával, akkor a legtöbb embert nem érdekelné, hogy zsidó, nem zsidó... így viszont beszédtéma.

Én, mint zsidó, azt akarom, hogy ez NE LEGYEN BESZÉDTÉMA.
Persze ebben nem segít az sem, hogy vannak olyan elvetemült zsidók (lásd a MAZSIHISZ... btw... Feldmajer nem főrabbi, még csak nem is rabbi), akiket én magam is szívesen... szóval eltávolítanám őket.
ŐK ENGEM NEM KÉPVISELNEK! ENGEM, MINT ZSIDÓ SENKI NEM KÉPVISEL.

Nem is kell képviselet. Élem a magam életét és azt várom magyar honfitársaimtól, hogy hagyják élni a magam életét zsidóságomtól függetlenül.

Köszönöm! Niwrok 2007.09.13. 07:46:10
Amúgy is divat itt a South Parkra hivatkozni, és mivel éppen tegnap láttam, ezért szólok, hogy ebben a témában a 4/01 (Cartman nagy bűne) az abszolút iránymutató. Soha senki nem fog tudni olyan törvényt alkotni, ami elkülöníti, hogy ha valakire azt mondod, hogy "hülye", akkor azt azért mondod, mert hülye, vagy azért, mert zsidó. Minden pozitív diszkrimináció automatikusan maga után hoz egy negatív diszkriminációt, ezért baromság az összes ilyen törvény és szabály.
Árpi, egyébként abban reménykedtem, hogy nagyobb fantáziát találsz a képviselői költségtérítés témájában. Így fél év után éppen rá akartam kérdezni, hogy hallottál-e arról valamit, erre jött a hír:
index.hu/politika/belfold/kltsgtrts570/

Na, erről ennyit. Így menjen az ember bő két év múlva érmét dobni a körhinta nyílásába. Bolhacirkusz az egész. szomorutojas 2007.09.13. 07:50:44
"Én, mint zsidó, azt akarom, hogy ez NE LEGYEN BESZÉDTÉMA.
Persze ebben nem segít az sem, hogy vannak olyan elvetemült zsidók (lásd a MAZSIHISZ... btw... Feldmajer nem főrabbi, még csak nem is rabbi), akiket én magam is szívesen... szóval eltávolítanám őket."

wow, ez úgy kezdodik, mint a Cion bölcseinek jegyzôkönyve...
kurucinfo nagymedált gelber80-nak :( Ras 2007.09.13. 07:51:44
gelber: respekt... by the way számomra totál indifferens a vallásod, csak mer' csak :) én ilyen szolidárpatrióta vagyok, ha már te is ezt a szekeret próbálod tolni ki a mocsárból mint én, megérdemled. A hülye zsidózó meg a zsidózó ellenes hülye is megérdemelné, ha nem 'egymás pöcsével játszadoznának', hanem a szekeret tolnák inkább ki a mocsárból, arra amerre kb. irányozva vagyon és nem az ellenkező irányba. Naszta · www.naszta.hu 2007.09.13. 07:53:45
Szerintem meg most szivatva vagyunk. Minden évben felfovul néhány idióta náci barom az utcán. Semmi különös nincs. Ez a törvény csak arra jó, hogy erről beszéljünk. Semmi másra.

Ez jó az MSZP-nek, mert:

1) az idióta Fidesz nem határolódik el -> náci

2) aktualizálja a tavalyi eseményeket, vö. TV székház

3) nem arra figyelsz, hogy megint mi drágább, melyik reform szar, úgy ahogy van, stb.

4) nem kell húszszor kimondania, hogy náci veszély van

Félreértés ne essék: szerintem sem helyes, ha van szélsőség egy országban. És igen, én is elitélem a Gárdát. De: ha nem foglalkozunk ennyit velük, nem is lesznek fontosak. Ez a mennyiségű sajtó NEKIK kedvez. Ha nem szólna senki erről az 56 idiótáról a nagy sajtó orgánumokban (TV, rádió, újság, stb.), akkor nem tudnának róla, csak a várban lakók. Ergo, a pl. Győri nácigyerek nem találná ki, hogy belép, hiszen nem is tudná, hogy van ilyen...

Továbbra is tartom, hogy 100 fontosabb dolog van, ráadásul azok százezreket érintenek. Jó a reform, de mikéntje helyett, ilyen hülyeségekkel foglalkozunk. (Még mi is!!) wuk 2007.09.13. 07:53:56
"Van itt azert egy komoly problema SZVSZ, megpedig, hogy lattunk mar peldat a tortenelemben arra, amikor a hulyek/szelsosegesek kaparintottak meg a hatalmat, es tudjuk, hogy mi lett a vege."

Ez van most, te észlény. És tudjuk, mi lesz a vége. Ras 2007.09.13. 07:55:37
"Ez, amit leírsz triviális." -> első mondat: 'Evidenciákat ismétlünk ma is.'

az oké hogy felismered a betűket: általános iskola első osztály, tovább kéne lépni... gelber80 2007.09.13. 07:56:17
szomorutojás:
שנה טובה ומבורכת , אושר והצלחה בכל, כתיבה וחתימה טובה
Naszta · www.naszta.hu 2007.09.13. 07:57:10
Ras: te meg csúnya vagy... :p :)

Meg látom a lényeg lecsapódott... :p Kismanó 2007.09.13. 07:57:30
"Nade lesz itt olyan, aki elmagyarázza nekem, hogy amúgy tanult és intelligens emberek miért zsidóznak?"
Tanult emberek zsidózhatnak, de intelligensek soha.
Amúgy azért is lehet -a frusztráció miatt mást gyűlölökön kívül- mert egyedül érzik magukat és ez segít abban, hogy valahová beilleszkedjék. Éppen úgy, mint a vallás. A vallási közösségek és a szélsőségesek tudják legjobban magukhoz vonzani a magányosakat. Szilu Bácsi 2007.09.13. 07:57:55
Hagyjuk már ezt a szarságot!!!
Megint egy gumicsont, amin mindenki rágódik.
B@sszus, ezek a legfontosabb kérdések ebben a "kurva országban"?
Ennyire jól érzi mindenki magát, hogy pár hülyével foglalkozik?
Évek óta ez megy. A MASZOP, meg a SZADESZ bedobja a náci, fasiszta, antiszemita gumicsontot. Rágódjatok ezen hülyék! Addig legalább nem b@szogattok minket ilyen "lényegtelen" egészségügyi, meg gazdasági dolgokkal.
Figyeljünk már inkább a lényegre!!! titok84 2007.09.13. 08:05:33
1. Honnan a zsidózás? Részben onnan, ahonnan a cigányozás. Csendben jegyzem meg, mindkét dolognak állami támogatása, mi több funkciója volt az előző rendszerben. Kutatható dokumentumok bizonyítják, milyen ügyesen gerjesztette és használta fel a Kádár-rendszer az antiszemitizmust és a cigánygyűlöletet. Ennek az is az eredménye, hogy évtizedek kellenek ennek az "örökségnek" a levetkőzéséhez. (Az is izgi ám, utoljára 2002-ben mérték, melyik párt szimpatizánsai leginkább antiszemiták. És ki jött az MIÉP után? Az MSZP. Nem azért, mert Horn, Megyó vagy Kovács Laci bácsi rasszista lenne. Csak a Tábor jó része még a másik rendszerben szocializálódott. Na, azóta nem mérik...)
2. Én várok egy jó törtvényt a gyűlöletbeszédre. És tudom, hogy nem lesz, mert abban annak is benne kellene lenni, hogy indokolatlanul nem lehetne ráfogni valakire, hogy rasszista. Lord_Valdez 2007.09.13. 08:06:22
Tökéletesen egyetértek, hogy nem kellene erre törvényt alkotni.
A demokrácia egy sebezhető államforma, mert pont a demokratikussága miatt elég sokat megenged a demokrácia ellenzőinek is. Ennek ellenére nem hiszem, hogy a demokráciából kellene engedni.

"De ne tegyünk úgy, mintha ők találnák ki."
Dehogynem, már Lovas Pityu is megmondta: az antiszemitizmus egy zsidó trükk. :)

"Aki felelőssé próbálja tenni, az tehát hülye. Aki „a zsidókra” haragszik akármiért is, aki „a zsidók” kiszorításában megoldást vél látni, aki szerint valaki azért cselekszik rosszat, mert zsidó - az bizonyíthatóan, látványosan ostoba."
Ez igaz, de ezt a hibát te is elkövetted, a cigánymentes övezet című posztotdban. Párhuzamba állítottad a cigányokat a medvével, miközben a medve genetakilag ragadozó, míg a cigány genetikailag determináltan kocsmaszétverő.

"Szerintem meg unalmasak a témák. Ez, amit leírsz triviális."
Triviális, de sok ember számára nem. Igaz, ettől a poszttól se fognak megvilágosodni.

"Nem is kell képviselet. Élem a magam életét és azt várom magyar honfitársaimtól, hogy hagyják élni a magam életét zsidóságomtól függetlenül."
Részemről megegyeztünk.

"wow, ez úgy kezdodik, mint a Cion bölcseinek jegyzôkönyve..."
Ez egy koncepciós pernek volt a vádírata, de sokak számára dokumentum értékű. (Ők a ún. "hülyemagyarok")

Itt nem pár hülyéről van szó, hanem elég sokról.
Elfogadom, hogy nem kellene reklámozni őket, de az internet korában nem lehet elszigetelni se a szélsőségeseket.
Jó lenne elfelejteni, ám sajnos tényleg van tömegtámogatottsága az antiszemitizmusnak (is). Ugyanakkor ha beszélünk róla se fog megszünni.
mondo 2007.09.13. 08:12:41
1.) A zsidózást sztem a szidók kezdték, meg a cigányozást a cigányok... vajon miért nincs jehovázás meg krisnázás, stb. azért mert ők megteremtik maguknak az élhető világot, megoldják a problémáikat és nem várnak lustán megoldást az államtól, vagy másrészt nem nyúlják az államot (ami egyenlő a befizetett adónkkal)

2.) Miért mostanában - amikor csúszik lefelé az életszinvonal - kezdődik a zsidózás? Ha mindenki dolgozna, meg nagyjából jól élne, kit érdekelne, hogy zsidózzon?

3.) Láttatok mostanában olyan mozifilmet (a nagyrész állítólag katolikus meg református országban) hogy ne zsidó esküvő legyen benne?
engem már kicsit ez is felháborít, hogy a katolikus/református vallás nem is szerepel sehol csak a zsidó. .. és ettől egyszer betelik a padlás...

további jó gondolkodást
molaris 2007.09.13. 08:13:39
Azért nem árt tisztázni a dolgokat.Nemtudom hányan olvastátok a MN-ben a távozó izraeli nagykövettel készült riportot.Nem az a végkicsengése,hogy meneküljön minden zsidó innen,SŐT tervezi,hogy mint befektető visszajön.Tehát akkor megállapíthatjuk -nincs itt baj.Amit itt a kormányerők mívelnek,az nem más mint a saját impotenciájuk takargatása.Mint egy előző hsz.-emben írtam,nyilasok+zsidók+komcsik 40 évid békésen kormányoztak,csak aztán beleköptünk a levesbe.Azért annyira nem finnyásak és megint odatolakodtak a kondérhoz.

EZ a törvénytervezet nem másért lenne,mint,hogy megvédje magát a lib-bolsi banda a kritikától.CENZÚRA!Az új APEH törvény és eme gyöngyszem,csak a mostani uralkodók szerint nem fasizmus.Aki figyelt történelem órán,az emlékezhetik miként is megy át a weinmarizmus nácizmusba.Nos itt ezek a nemzeti vonalat kihagyják,maradnak fasiszták.És közben a bérsajtón keresztül okádják a mocskot mindenkire.

Barátaim!Nem késő még most sem megkeresni a történelem könyveket.Nem igaz,hogy ennyire hülyék vagytok,bár látva a TV2-őn mint aláznak meg dr.x.y.-okat az alsós tananyagból,sajnos nagyon is elképzelhető. m.edina 2007.09.13. 08:14:59
Miért hagyjuk beparáztatni, felhergeltetni magunkat? Sokkal több a normális ember, csak a hülyék hangosabbak, és "mi" előszeretettel figyelünk ezekre a barmokra. Ugyanakkor vegyük már észre, nem biztos, hogy a hangosan ugató kutya a legnagyobb veszélyforrás, nézzünk körül, lehet máshonnan kúszik felénk egy alattomos állat. De attól sem kell félni, csak felismerni, és ésszerűen kezelni a helyzetet. Bízzunk már magunkban annyira, hogy nem remegünk minden bokorzörgésre, még akkor sem, ha egyszer elénk ugrott belőle valami fenevad. NYUGALOM EMBEREK! Őrnagy Őrnagy 2007.09.13. 08:15:10
Hmm , fura. Teljesen egyezik a véleményem Árpádéval. Mivé lesz így a világ, ha egy liberálissal egy platformon vagyok?
Árpád, ha ezt megszavazzák, te állandóan bíróságra jársz, mert tényleg kétélű fegyver lesz ez a törvény.
zfuly 2007.09.13. 08:15:21
TWA for president!

Még akkor is, ha szerintem nem akkora bornírt baromság, hogy akár més Isten is létezzen, sőt, tőlem, még fia is lehet.
Bár a bacon letiltását én se értem. :)) nick formerly known as max_headroom 2007.09.13. 08:16:21
TWÁ 2007.09.13. 05:00:

"Zsidózás mindig lesz, és amíg nem kell körülírni, addig kiválóan alkalmas arra, hogy a seggarcok megjelöljék magukat. Amit az MSZP kifőzött, az nem akadályozza meg őket a kajmánozásban, viszont azonmód kinyírja a véleményszabadságot.

...

Aki zsidózik, az hülye. De nem minden hülye zsidózik. Van olyan, aki épp küzd ellene. Hülyén."

Pontosan így van. Gratulálok, nagyon jó cikk. Zsolt72 · www.budapestdailyphoto.com 2007.09.13. 08:18:18
Én vidéken nőttem fel (Tatabánya) ahol 21 évig egyetlenszer sem hallottam azt, hogy zsidó, legfeljebb úgy hogy zsidó étel, zsidó vallás, de nem emlékszem zsidózásra. 15 évvel ezelőtt felköltöztem Pestre és először nem tudtam miről beszélnek. Kérdeztem értetlenül, kik azok a zsidók? Az volt a válasz, hogy: hát nem látod? Mondtam nem....és bevallom ma sem látom. zfuly 2007.09.13. 08:22:56
Ja, kedves Árpád, ha már...

Te, illetve Ti, mint sajtómunkás(ok) néha megállapíthatnátok azt is hangosan, ha valaki manifeszt hülyén antifasiszta.

Kedvenc esetem a Szetey-kép, ami 22 percig volt látható (részben tévedésből, részben tudatlanságból) a Lánchíd rádió (különben alig látogatott) oldalán. Onnan levették, bocsánatot kértek, a felelősöket még aznap kirúgták, az érintett szerkesztő önként lemondott politikai szerepéről - a dolog korrekten rendezve lett.

MINDEZ UTÁN 2 nappal az egész kormány kiáll sírni és rinyálni - és Ti nem röhögtétek körbe őket.
Miként előtte (teljes joggal) körberöhögtétek a népművészeti gárdistákat.

Kacagjatok bátran - mindenkin egyformán hangosan, plíz. Ha már kacaghatnékotok van, ne rejtsétek el. Alf 2007.09.13. 08:26:20
Ez az egész nagyon igaz, annyi plussz még felmerülhet, hogy az okokról egy kicsit megemlékezünk.

Mert ugye itt van a Magyar Gárda, amelyet megcéloztak ezzel, bár nem mondott a magyargárda semmi gyűlölködőt, és a magyargárda az ugye félidióták válasza egy olyan igazságtalanságra, amelyet szintén a most gyűlöletbeszéd-törvényt bevezetni akaró kormánnyal kapcsolhatunk össze.

Nevezetesen az őszi események rendőri brutalitására próbálnak egyesek erőből felelni. Mellesleg mellé, hisz a rendőrök is magyarok, és gárda a javából.

Ha még tovább megyünk, akkor az őszi események okait nagy részben ott kereshetjük, hogy mindenki, aki akart, bizonyítékot lelt arra, hogy a kormány félrevezette a választókat.

Tehát összegezve, a félrevezető kormány most a nyilvánvalóan felháborító intézkedései által gerjesztett veszettséget próbálja kényszerzubbonnyal orvosolni.

A szedálás folyamatos.

Mi lesz a következő, elektrosokk? És rövid úton kihalni esélyes. mingyábehalok 2007.09.13. 08:26:52
a zsidózásról nekem is az a véleményem, hogy primitív dolog.

egyedi emberekről lehet beszélni, személyes tapasztalatokról, nem általánosításról, sztereotípiákról.

- én nem vagyok zsidó, de van több jó barátom, aki zsidó, és ez egyáltalán nem téma közöttünk, ez fel sem merül

- de van kellemetlen tapasztalatom is zsidókkal: éreztem már úgy, hogy egyes zsidók felsőbbrendűnek érzik magukat, lenézően viselkednek velem szemben - ezt nyilván nem díjazom. de ettől még nem néztem másképp a zsidó barátaimra.

- volt zsidó barátnőm, aki azért szakított velem, mert hosszú távon nem látott perspektívát egy nem zsidó sráccal, mert az ő családjában ezt nem fogadnák el. nyilván ezt sem vettem jó néven.

ezek az én személyes tapasztalataim. ezek alapján lehetnék antiszemita is, de nem vagyok az. nem szabad általánosítani.

ez a "világon zsidó uralom van" című elmélet pedig nálam az ufó mondakör kategóriába tartozik. illuminati, 911-es összeesküvés elméletek, stb. vagyis komolytalan. Lord_Valdez 2007.09.13. 08:28:03
"vajon miért nincs jehovázás meg krisnázás"
Mert még nincs hagyománya. Ha évszázadok óta itt élnének, akkor velünk szemben is kialakulnának a megfelelő sztereotípiák.

"Miért mostanában - amikor csúszik lefelé az életszinvonal - kezdődik a zsidózás?"
A szélsőségesek száma és a társadalomban lévő feszültség között van összefüggés. De nincs olyan társadalom, ahol ne lennének.

"Kedvenc esetem a Szetey-kép, ami 22 percig volt látható (részben tévedésből, részben tudatlanságból) a Lánchíd rádió (különben alig látogatott) oldalán. Onnan levették, bocsánatot kértek, a felelősöket még aznap kirúgták, az érintett szerkesztő önként lemondott politikai szerepéről - a dolog korrekten rendezve lett."
Szerintem is ezzel vége az ügynek. Mint ahogy Barangó ügyének is vége kellett volna lennie azzal, hogy a rádió elhatárolott tőle, bocsánatot kértek és megígérték, hogy többet nem hívják meg. wice 2007.09.13. 08:28:46
Alfdam: "Mindegy, szerintem a szélsőséges nézetűek az egyetemen maximum a összlakosságra levetített százalékos számukban legyenek megtalálhatóak, úgy igazságos..."

koszi, ket perce ezen rohogok. Paranoid Android2 2007.09.13. 08:29:25
"Annál már csak az a nagyobb hülyeség, hogy fia van."
Te Kedves Árpád keresztényezel!
Mert a kiválasztott nép, meg az, hogy fia van. Pont egyforma hülyeség Neked és Nekem. De udvarias, kedves ember nem gyalázza más vallását. Pont itt a hülyéket és a nem hülyéket elválasztó határ, amit annyira keresel. Mindenkit úgy mérünk meg, hogy mi várható el tőle. A hittel élő embertársaink világmagyarázata nem igazán kerek matematikailag, de ettől még nem illik őket lehülyézni. Lehet, hogy énis hülye vagyok amikor elvárom tőled, hogy ne gyalázd mások vallását. A vallásgyalázás is egy ugyanolyan ostoba zsigeri gyűlölet, mint a fajgyűlölet. nick formerly known as max_headroom 2007.09.13. 08:30:52
Szindbad 2007.09.13. 06:50:56
"... lattunk mar peldat a tortenelemben arra, amikor a hulyek/szelsosegesek kaparintottak meg a hatalmat, es tudjuk, hogy mi lett a vege."

Komolyan gondolod, hogy ha abban a korban be lett volna tiltva a gyűlöletbeszéd, vagy akármelyik jelképük, nem kerültek volna hatalomra?

"SZVSZ nagyon nem trivialis kerdes, hogy egy demokraciaban mi az, amit a szelsosegeseknek/hulyeknek megenged(het)unk."

De, nagyon is az. Bármit megengedhetünk nekik, ami másnak nem árt.

"... egy egeszseges demokracianak nagymertekben intoleransanak kell lennie a hulyeseggel es szelsoseggel szemben."

Nem vagy tisztában a demokrácia fogalmával ezek szerint.

"Akarja-e on, hogy az on es csaladja testi epseget veszelyezteto szelsosegesek 3-5 evig terjedo szabadsagvesztessel legynek sujthatoak, amennyiben rajuk bizonyithato a szelsoseges nezet."

Nem, nem akarom. Demokráciában nézetek nem büntethetők, ez alapelv. Bizonyos cselekedetek büntethetők. _Dob 2007.09.13. 08:33:09
Az uszítás-e, hogy a Hír tv-ben tegnap 60 éves mama "fegyverbe, fegyverbe" felszólításokat hangoztatott?
Sittre vele...

ez nem kapcsolódik ide, de itt a sok okos ember, és talán mondd valamit 873ujr3rk 2007.09.13. 08:33:47
es mi legyen a kinaiakkal ?

youtube.com/watch?v=3-n0ea1nVTQ Lord_Valdez 2007.09.13. 08:33:55
"Ez az egész nagyon igaz, annyi plussz még felmerülhet, hogy az okokról egy kicsit megemlékezünk."
A zsidózásnak több évszázados hagyománya van. A gárdázásnak csak több évtizedes. De ilyenek vannak a világ más országaiban is.

"- volt zsidó barátnőm, aki azért szakított velem, mert hosszú távon nem látott perspektívát egy nem zsidó sráccal, mert az ő családjában ezt nem fogadnák el. nyilván ezt sem vettem jó néven."
Vannak családok, ahol ugyanez megy csak katolikussal. muhi 2007.09.13. 08:35:20
Aki még nem olvasta Paul Johnsontól (Értelmiségiek, A kereszténység története, stb.) a Zsidók története c. könyvet, az pótolja a lemaradást. Nagyon fontos tényeket, körülményeket világít meg. Kiderül (bwahhahha), hogy a zsidókkal kapcsolatos előítéletek részben igazak, de ennek olyan sajátos okai vannak, hogy ezek tudatában a 'hagyományos' antiszemitizmus egyetlen eleme sem ér kalap szart sem (nem mintha eddig).

Carnivora 2007.09.13. 08:35:40
Na a zsidósdi a másik lényegtelen téma ...

Nincsenek átgondolt reformok

Gyurcsány Ferenc szeret drámai hangon megszólalni, és amikor a választások után előállt az új programjával, úgy jelent meg a közvélemény előtt, mint akit csak az érdekel, hogy a legfontosabb területeket, az egészségügyet, oktatást, közigazgatást, rendbe tegye - emlékeztetett a politikai elemző.

Hozzátette: a miniszterelnök első beszéde a parlament őszi ülésszakán azt sugallta, hogy Gyurcsány Ferenc lemondott erről.

"Mindegyik magyar miniszterelnöknél nagyon elkülönült a beszéd és a tények, de most aztán irtózatos távolság van a szavak és a tények között" - jelentette ki Tölgyessy Péter.

Mint mondta: bár már másfél év eltelt a választások óta, olyasmi, amire azt lehetne mondani, hogy átfogó, átgondolt és az egész rendszert megmozgató reform, egy sem született.

- eg ilyesmi sokkal izgalmasabb Árpi itt van a hatalmas reformjaidról alkotott reális vélemény muhi 2007.09.13. 08:40:03
Ja, és zsidózni több más mellett még nem is elegáns, mert gyakran olyan összefüggésben hangzik el, mintha valaki kifogást vagy mentséget keresne. Ugye nem szeretjük azokat, akik folyton másra mutogatnak, hogy az anyám, a főnök, a szomszéd, a kollégám, a kormány, az Apeh, a Bkv miatt... malacka69-"retardált"(TWÁ) · www.szenzor.freeblog.hu 2007.09.13. 08:40:35
Vazze TWÁ,
most mi a rákot írjak, EGYETÉRTEK!:)
Jól kicsesztél velem, nem tudom tomboltatni a grafomániámat. Adjatok témát, mibe kössek bele!:) mezövárosi liberalis 2007.09.13. 08:40:47
a problema az ezzel, hogy -habar szerinte igazuk van, hogy Semmilyen antiszemita hurokat penget- a Lorantgyerek itelete utan megsem irtak meg cimlapon, hogy lorant egy artatlan lelkesz, aki nem antiszemita, es ugy megbuvik a birosagon, mint a seggemen a pattanas.
Eygszovan, aki kirekesztesre szolit fel, aztan a birosagon kiseger, azt rohogjuk nyugodtan korbe es dorgoljuk az arpadsavosok kepebe, hogy szellemi mentoruk egy beszari fereg. countrystudy 2007.09.13. 08:41:03
Paszternak,jól szóltál.
Tegnap ismét vetítették a Szomorú vasárnapot a tévében.Hát engem eléggé felkavart,megint. Gyönyörű lírai jelenetek közé sikerült néhány vérlázíróan sértő mondatot beírni.Pl. az,hogy miért nem olyan ügyesen üzletelnek a nem zsidók? Azért, mert vagy túlságosan finomkodók, vagy nem elég okosak hozzá.Hmm...
RoFä 2007.09.13. 08:43:12
zfuly

Na ezzel a "Ti' névmással nem tudtam soha mit kezdeni. Rögtön beásni magunk a lövészárokba...
Konkrétan a Tóta pont eleget hülyézte az anti-faszistákat... Ebben a cikkben is... tudol te magyarul?

(Ti, mint magatokfajták? Vagy nem? Nem kéne inkább a ráció gerincére hagyatkozni? Bűár olyan megnyugtatóan egyszerű mindent a dialektika szabályai szerint két, azaz kettő darab ellenerőre redukálni, ugyi?) RoFä 2007.09.13. 08:44:03
Árpád!

Szabad behelyettesíteni a cikkben minden zsidót cigányra, vagy pediglen nem szabad?

bobbyperu 2007.09.13. 08:44:25
ilyenkor áldom az eszem, hogy finnországba költöztem. innen ugyanis leszarhatom, hogy mit gondolnak rólam egyesek, azok a magyarok, akiknek folyamatos kényszerük, hogy magyaroknak hívják önmagukat, és akik - tanult létükre is - csak úgy érzik magukat jól (csordában), ha valaki ellen (zsidó, cigány) folyton megnyilatkozhatnak.

további jó "gondolkodást" (amiként az egyik látens antiszemita nevezi az ostobaság konstruálását) RoFä 2007.09.13. 08:45:39
mondo 2007.09.13. 08:12:41

terólad szól a cikk, csak nem vetted észre...

bobbyperu 2007.09.13. 08:48:23
igen, mondo "gondolkodik":)) RoFä 2007.09.13. 08:48:52
Zsidó összeesküvés, haha.

Ajánlom a Matulát, még fent van az Ablak-Zsidó összeállítás. Már ha valaki röhögve akar okosodni. Stil 2007.09.13. 08:49:39
Árpád, tökéletesen igazad van.

Carnivora és a többi napi politikán rágódó: hát ti semmi másról nem tudtok beszélni? Nem csak GyF meg a reformjai vannak a világon...
Még 2 évig úgyis csinál amit akar, aztán meg majd úgyis elveszíti a választásokat valószínűleg. Hülyék meg lesznek mindig, intoleráns emberek is lesznek mindig, és az intoleráns emberekkel szemben intoleráns emberek is lesznek mindig. Sőt, a véleményszabadság sem 4éves cikluusokban működik. Ezekről a dolgokról lehet és kell beszélni. eklar 2007.09.13. 08:50:35
Kedves Tóta W. Árpád!

Keresni lámpással szoktunk. A lámpavas másra való! Vagy már itt tartunk? RoFä 2007.09.13. 08:52:28
Lord_Valdez 2007.09.13. 08:33:55

Első kézből mondom, hogy értem miről beszélsz :D

(Szerintem ugyan az ilyen család hülye, akár református, vahabita, haszid, mormon, hindu vagy buddhista, de mivel én jó liberális vagyok, éppenséggel meg tudom érteni. Godnolkodni az ő lekorlátozott kicsi fejével. De attól még hülye, nagyon.) Carnivora 2007.09.13. 08:52:57
Stil 2007.09.13. 08:49:39

21. században élünk f*szt érdekelnek a zsidók pár balfasz van , aki max. ezzel üti el az idejét ... wice 2007.09.13. 08:54:30
arpi, ha vki monnyuk kiall a kossuth terre egy csikos zaszlos tuntetesen, es felolvassa a talmud-hamisitast v a cion bolcseinek jegyzokonyve c ugyancsak hamisitast, esetleg olyanokat mond, h izraelben verik a negereket, az most uszitas, v nem uszitas?

emlekszel a hegedus-ugyre, ahol a birosag megallapitotta, h nem uszitas, ha "galiciai jottmentekrol" irkal az ember? emlekszel, h a rajongoi utana a vallukon vittek ki a birosagrol? emlekszel olyan ugyre, amikor minden normalis ember szamara nyilvanvalo modon a zsidokkal szembeni eloitelet v gyulolet kelteset celzo beszedet, irast, barmit a birosag uszitasnak itelt? tenyleg csak az az uszitas, ha pontos instrukciokat ad vki egy mar felfegyverzett tomegnek, h kiket kell megolni es hol kell meggyujtani a zsinagogat, h a leheto legbiztosabban leegjen?

az uszitas elleni torveny nem er hajitofat se. ha maganszemelyek perelhetnek a kozosseguk elleni uszitas miatt, az talan segit. jelenleg ugye ha azt mondod, h xy egy keresztenyvert ivo zsido, akkor beperelhet, es meg is nyeri, valszleg. ha azt mondod, h a zsidok keresztenyvert isznak, senki se szolhat egy szot se, mert nem kozvetlenul rola volt szo. nem abszurd ez?

egyebkent felesleges aggodni amiatt, h majd akkor nem utalhatod az szdsz-t v az mszp-t, mert beperelnek. a politikai partok nyilvanvaloan nem fognak vedelmet elvezni. es termeszetesen valoban hulyeseg lenne olyan torvent hozni, h egy kozosseget _megserteni_ is tilos, mert a sertes szubjektiv dolog. ha azt mondom, a vallas bizonyitatlan dolgokba vetett irracionalis hit, biztosan lesz, aki ezt sertesnek veszi, de nyilvanvalo, h ha ezt nem tehetnem, az lehetetlenne tenne minden vitat mindenrol. a nem politikai kozossegekkel szembeni egyertelmu eroszakra/negativ diszkriminaciora uszitas es a ragalmazas miatt viszont szerintem teljesen oke lenne engedni, h maganszemelyek pert indithassanak. miert ne?

persze lenne "egyszerubb" megoldas is, ha pl a parlamenti partok egyontetuen es _egyertelmuen_ kuldenenek el mindenkit a picsaba, akik ilyesmikkel probalkoznak. de hat ez egyelore, ugy nez ki, utopia. RoFä 2007.09.13. 08:55:14
Mondjuk szerintem is érde, mikor azzal baszogatják a publicistát, hogy ma miért nem a kormányt baszogatja. Pláne a blogjában.

Úgyis lesz poszt az egészségbiztosítási rendszerről, már érzem jönni :D

holex 2007.09.13. 08:55:27
Ami nekem ebből lejött (bár én hülye vagyok alapvetően), hogy zsidózni értelmetlen, de ezt mondjuk eddig is tudtam.

Amúgy nem ütközik véletlenül alkotmányos jogba, az hogy ha korlátozzuk a vélemény szabad kinyilvánítását? Vagy most akkor hovafelé megyünk?

Diktatúrába, ahol kuss van?

Kezdünk (néhányan) kitörni az általános műveletlenségből és a hülyeségből, kezdjük használni az agyunkat és gondolkozni, erre most jön egy faszság, és megint az lesz, hogy kussolni jobb lesz, és újra az lesz az alagút végén a fényben, hogy sorvadjon el az agyunk az evolúciós (bocsánat: demokratikus) fejlődésben, mert használni se merjük majd gondolkodásra.

Jogom van (ha akarok) zsidózni, cigányozni, buzizni, röhögni rajtuk, kegyetlenül kigúnyolni őket és megdícsétni is őket (ha akarom). Jogom van szarni a kínaikara, az afrikaiakra, a mongologra, az etiópokra, az európaikara, az amerikaikra, az ausztrálokra meg az eszkimókra is, és senki nem veheti el ezt a jogot tőlem, és azt se, hogy elmondjam, hogy mit gondolok. Jogom van szabadon fikázni azokat, akik vallásosak, akik ateisták, akik keresztények, akik katolikusok, akik mohamedánok, akik buddhisták.

És amennyi jogom van leszarni őket, pontosan annyi jogom van isteníteni is.

Úgyhogy kérem szépen törvénybe iktatni, hogy ne csak a negatív kritikáért legyek perelhető, hanem igenis hivatalból induljon ellenem eljárás, ha jót mondok bárkire vagy bármire, és igenis 8-10 évig letöltendő börtönbüntetést kapjak a
dícséretekért is.

A demokráciában ez így fair, nem? RoFä 2007.09.13. 08:58:03
Wice

a jelenlegi kurucinfos narratíva alapján kurvára nem zsinagógákat gyújtogatnának, ha tehetnék, inkább médiumok szerkesztőségeit. :D

(A kedvenc folklórelemem erről a scene-ről, ahogy a turbókurucok manapság Bencsik Andrást fikázzák és viszont...Ez olyan szép... :) Trackback: polmavo [Látogató] 2007.09.13. 08:58:36
Szabaccság!
Használati utasítás: a rendes olvasók kedvéért tök píszi lesz a duma, egyes szavak és kifejezések mavo-fanok által megszokott verziója alant a lábjegyzetben.Felállott a Majomházban a Klón, háta megett egy teljes Cuclista De Még Magyar... mavo · mavo.blog.hu 2007.09.13. 08:59:57
No igen, a turbómagyar kontra Bencsik tata meccsnek vannak pikáns részletei. :-) Carnivora 2007.09.13. 09:00:45
wice 2007.09.13. 08:54:30

Minek gyűlöletszar törvény a jelenlegi törvények jelentős részét sem tudják betartatni ... amúgy sem lehet ilyesmit törvényileg szabályozni. - wice 2007.09.13. 09:00:57
holex: az pl az onrendelkezesi szabadsag diktatura fele menetelo korlatozasa, h ha vki lop v gyilkol, azt lecsukjak? a vilag nem fekete-feher, akkor nem kellenenek tobbkotetes torvenykonyvek, max egy kotabla par okos mondattal. wice 2007.09.13. 09:02:36
rofa: jaja, "judeai nemzeti front" a "nemzeti front judeaert" ellen. es mindketten a "judeai nepi front" ellen. es viszont. Paranoid Android2 2007.09.13. 09:03:24
Az antiszemita definiciója:
Első verzió: Antiszemita az aki minden zsidó nemzetiségű vagy vallású személyt úgy gyűlöl, hogy azt a gyülöletet semmilyen személyes tapasztalat, ismeretség, közös élmény (börtön üldöztetés) nem képes az adott személyes kontextusban feloldani.
Második verzió: Antiszemita az aki minden zsidó nemzetiségű vagy vallású személyt úgy gyűlöl, hogy spontán alakuló emberi kapcsolataiban a személyes tapasztalat felülírja a zsidókra vonatkozó sztereotípiákat és képes a beszületes zsidóembereket a nem becsületes zsidóemberektől megkülönböztetni.
Harmadik verzió: Antiszemita az aki minden zsidó nemzetiségű vagy vallású személyt abból az okból gyűlöl, hogy a médiában, a közbeszédben tapasztal egy olyan hangulatot, irányultságot, amely a zsidóságot valami különleges felsőbbrendű valamiként jeleníti meg, amely, mind erkölcsi, mind intellektuális értelemben a magyarság felett áll. Ezt a fajta antiszemitizmust az jellemzi, hogy képviselői pl. "észreveszik", hogy az "ötvenes évek" vezető sztálinistái szinte mind zsidók voltak.
Negyedik verzió: Antiszemita az aki minden zsidó nemzetiségű vagy vallású személlyel kapcsolatban felteszi a kérdést: Becsületes magyar ember-e?
STB. STB. STB:
Ennél még az is definiáltabb vita volt, hogy Isten egylényegű, vagy három, esetleg kettő?
Én személy szerint nagyon utálom azokat a baloldali értelmiségieket, akiknek kedvelt teremsportja az antiszemitázás. Madárijesztő 2007.09.13. 09:03:28
grat. Carnivora 2007.09.13. 09:03:32
Magyarország nagyon szuper itt , ha szabad lesz a verseny lásd. villamosenergia drágulást generál nagyon fasza ennek éppen fordítva kellene mennie ... ez is érdekesebb téma a mindennapi életünkben, mint ez a zsidózásosdi ... holex 2007.09.13. 09:08:38
wice: itt most nem bűncselekmények elkövetéséről (és azok felelősségre vonásáról) van szó, hanem arról, hogy ha pl.: lehülyézlek Téged (vagy lebarmozlak, vagy lebuzizlak, vagy leakármizlek, ami Neked sértő), akkor Te rohanhatsz a bíróságra, hogy elégtételt vegyél rajtam. Ez a véleményszabadság korlátozása, és nem összehasonlítható az általad említett bűncselekményekkel. mao zedong 2007.09.13. 09:09:26
én nem hallottam sose senkit komolyan zsidózni Mo-on főleg nem az a nemtom milyen pártállású csávó a parlamentben
Mindenesetre ezt a zsidós kártyát jol jáccák ki a komcsik meg a szadesz -zseniálisan. A másik oldal meg rendkivül balfasz mer mindig felül nekik...

Véleményem egyébiránt hogy demokrácia nincsen sehol sem, mert demokráciában azt mondok amit akarok ha nekem ugy teccik akkor hitler ha ugy akkor sztalin képet lóbálok az utcán nem? Szindbad 2007.09.13. 09:10:06
max: ezt azert vitara bocsajtanam. Mindannyiunk kart szenved, ha a hulyek barmit is tesznek. Ha csak pofaznak, akkor is, pl. en felidegesitem magam, es belerohanok az elottem fekezo autoba.

A hulyeseg es a szelsoseg minden formaja a demokraciara karos. bm613 2007.09.13. 09:10:28
Android: [i]udvarias, kedves ember nem gyalázza más vallását[/i]
Miért gyalázás egy valláskritika? Miért élvez a vallás bármiféle kiemelt védelmet? Ha bármi másban nem értek egyet valakivel, kifejezhetem ezt kb. akárhogyan, de ha a világ keletkezéséről, a halál utáni életről és ilyesmikről alkotott véleményem tér el, akkor kussolni kell, mondván, hogy tiszteletben kell tartanom a hitét? Ez röviden és tömören fogalmazva egy orbitális baromság. Ajánlom Richard Dawkins: The God Delusion című könyvét, remélem,, belátható időn belül megjelenik magyarul is.

TWÁ-nak meg annyit, hogy igenis kell valami szankció. Lehet azt is csinálni, hogy a már említett, meglévő uszítás elleni törvényt komolyan vesszük, és a Hegedűs Ló...-félék nem ússzák meg a bűnüket, vagy lehet új törvényt is alkotni, a lényeg az, hogy ne lehessen büntetlenül uszítani. Nem hinném, hogy ez veszélyeztetné a szólásszabadságot, sok civilizált nyugat-európai országban is működik... Paranoid Android2 2007.09.13. 09:11:36
Judea Népe Front ha jól emlékszem, de rohadt egy antiszemita film is volt igaz? mao zedong 2007.09.13. 09:14:34
amugy meg nem értem mér náci a magyar gárda. Olvassatok utána a náci definiciójának (nem is hasonlit a fasizstára amugy). Meg azt sem értem az árpád sávos zászló mitől lenne náci? én nem látok rajta horogkeresztet... Ez a zászló Magyarország és btw. europa egyik legrégebbi királyi házának zászlója. Szervusz_Joska 2007.09.13. 09:14:56
"Ha csak pofaznak, akkor is, pl. en felidegesitem magam, es belerohanok az elottem fekezo autoba."
Sok önuralmad lehet, ha másokra is veszélyessé válsz ezáltal. KopaszMercis 2007.09.13. 09:15:21
Szerintem is hadd zsidozzanak. Sot en a horogkeresztet is engedelyeznem, meg az osszes onkenyuralmi jelkepet. Regen volt mar a holocaust. Es ahhelyet hogy a sok latenshetero jobbos utalgat, nyugodtan felvallalhatna, hogy "ime tessek en ennyire nagyon hulye vagyok".
Komolyan neha faraszt, hogy meg a baloldal is ennyire jobboldali :) wice 2007.09.13. 09:16:42
holex: pont arrol beszeltem, h a sertes szubjektiv dolog, tehat buntetni hulyeseg lenne. olvass mar figyelmesebben. mao zedong 2007.09.13. 09:17:00
Mongyátok már el nekem hogy én is értsem mitől náci a magyar gárda és mitől náci jelkép az árpád sávos zászló???
Most komolyan nem értem...
hhh. · hhh.b13.hu 2007.09.13. 09:17:57
nem egy konstruktív írás. gumicsont. passz. Paranoid Android2 2007.09.13. 09:18:22
Nem a vallások élveznek kiemelt védelmet, hanem az udvariasság. Valláskritikailag tudomásul veszed, hopgy a vallásosak érzékenyek a hittételeikre és nem gúnyolódsz azokon. Emberségből. Arról lehet vitatkozni, hogy van-e Isten, de arról nem, hogy mindenki hülye, aki azt hiszi, hogy van. molaris 2007.09.13. 09:18:48
Amúgy szeretnék közreadni két történetet.1,Igen régen történt.Egy bizonyos Jákob a családjával Sekhem városa alá érkezett,és megvette a mező azon részét ahol tábort ütöttek.Az uralkodó fia elcsábította Jákob lányát,majd feleségül kérte.Ebbe látszólag belementek Jákob és fiai,azzal a feltétellel,ha a shekemiek körülmetélkednek.Nos amikor harmadnapon leginkábbgyötörte a féfiakat a sebláz,a derék zsidók lerohanták Shekemet és mindenkit megöltek.Ez volt az első népírtás.Olvasható:I Mózes33,17-20,és 34-ben.
A második:ez is régen történt.Perzsiát Xerxes uralja.Hámán az egyik kedvenc főembere,kinek minden kívánságát teljesíti.Kivagyiságában elrendelteti Xerxessel,hogy mindenki hajoljon meg előtte.Erre a hithű Mordechaj nem hajlandó,ezért Hámán sorsot vettet,miként tudna elbánni a zsidókkal.Mikor meg van a megoldás ráveszi Xerxest,hogy iktassa tövénybe a zsidók kirtását.Igen ám,de történetesen Xerxes felesége Eszter,Mordechaj unokahúga,és zsidó.Ő pedig kis csalafintasággal leleplezi Hámánt,és kivégeztetteti Xerxessel.Ugyanakkor törvényt hozat vele,hogy a zsidók megvédhetik magukat.Ádár hó 13-án aztán véres bosszút állnak Szuszában.Majd 14-én az egész országban irtják az ellenségeiket.Megölnek mintegy 75000 embert,és nyugalom köszönt be.Nos ennek a borzalomnak az emléke ma a zsidók egyik legnagyobb örömünnepe:a purim./pur=sors/ molaris 2007.09.13. 09:19:49
Bocsánat!Forrás a Biblia,Eszter könyve. RoFä 2007.09.13. 09:19:57
Paranoid Android2 2007.09.13. 09:11:36

Vörös tenegérszgyalogos, jah.

Amúgy nem csak antiszemita, de vallásgyalázó, mélységesen keresztényellenes is, mármint annak, aki hülye. :D tz · tz.freeblog.hu 2007.09.13. 09:22:17
azért fújkodni egy népre, mert jobban összetartanak, mint - például - mi, magyarok?! nevetséges.
de.
az ne kiabáljon, h antiszemitizmus, akinek a földijei gestapo-módszerekkel dolgoznak. (wiesenthal-csoport)(href.hu/x/3hy5)
szóval vannak dolgaik, amik annyira nem elfogadhatóak számomra, de ettől még nem fogom az egész népet démonizálni. execute 2007.09.13. 09:22:42
Mielőtt nagyon belendültök a jobbozásba: a baloldali szavazók között, több a kirekesztő idióta. Csak ugye a tanulatlan szlömösök a zsidózás, és cigányozás mellett, még a komcsikat is szeretik. Ettől még ostobábbak.


Források:

nol.hu/cikk/411098

"Leginkább a baloldali érzelműek körében jóval nagyobb az átlagosnál az idegenellenesek aránya ..."


index.hu/politika/belfold/budapest/bpszav64535/

..szlömös balosok... Gazdasagilag eletkeptelen 2007.09.13. 09:22:53
Mielott barmi masrol ertekeznek, kijelentem, hogy vannak zsido barataim, cigany barataim, homokos barataim es minden egyeb kisebbsegbol barataim. Igazabol kizarolag kisebbsegekbol valasztom a barataim, mert az a trendi.
Rohej, ezzel jon mindenki, mert ez majd jol megalapozza a serthetetlenseget, vagyis akkor mar nem lehetek antiszemita, homofob vagy lemminggyulolo.
Miert van az, hogy a kulonbozo antiszemita megnyilvanulasok ellen nem zsido szarmazasu emberek sikitanak a legjobban? Mi kozuk van hozza? Kerte oket valaki? zsanett 2007.09.13. 09:23:30
Én hülye, a koaliciós pártok meg............................................................................. wice 2007.09.13. 09:23:38
kopaszmercis: amugy neha hajlok ra en is, h meg lehetne probalni nem felni, lobogtasson mindenki, amit akar, mondjon amit akar. de nemtom, mi lenne az eredmenye:

a. az emberek latnak, h ezek hulyek, es kirohognek oket, v
b. az emberek latnak, h ezt szabad, tehat lehet, h nincs is ebben semmi rossz?

most vagyok tul egy faraszto homeopatia vitan, felsoroltam egy rakas adatot, ami egyertelmuen mutatja, h a hp kamu, es mi volt ra az ultimate valasz? "dehat tobbszaz haziorvos alkalmazza, csak kell lennie benne vminek". nemtom, erted-e a parhuzamot. _alesi_ 2007.09.13. 09:24:19
molaris: az egész onnan indult, hogy egy zsidó csúnyán nézett egy perzsára. Két hét után, már egy csapat perzsa volt a sztoriban, akiket egy hónap után már állítólag össze is vert. Majd egy év után már úgy alakult a sztori... Na szóval így megy ez a több ezer éves történetekkel... Paranoid Android2 2007.09.13. 09:24:48
Mi az a :D?
Mi az a tenegérszgyalogos? :)
Jézus ábrázolása nekem tetszett! RoFä 2007.09.13. 09:25:17
mao zedong 2007.09.13. 09:17:00

A Gárda nem náci, csak kicsit stiches. A jelszavaik a leventére, a körülöttük burjánzó szubkultúra (kurucinfo stb) viszont már inkább Szálasira emlékeztetnek, csak néha kicsit durvábban fogalmaznak.

Amúgy a gárdások a kurucinfohoz képest ártalmatlan hülyének tűnnek egyelőre.

Az árpádsávval annyi picit gond van, hogy a nyilasok lóbálták egy enyhén módosított változatát. Aki most lóbálja, az...hmm..."esetleg" azért lóbálja, mert tudja, hogy másokat ezzel felidegesít / megisjeszt. Dafkemagyarok.

Amúgy szerintem gusztustalan lóbálni, és gusztustalan lenne betiltani is.

Azért még a nagy tüntetések idején, mikor kiléptem a házból és szemben az utcán négy ilyen nejlonnyilas talpig feketében, alakzatban, piros-fehér zászlót lóbálva menetelt a Batyi felé, akkor eszembe jutottak bizonyos régi, szemcsés híradófelvételek - biztos csak érzékeny vagyok mert nincs velem Isten :D wice 2007.09.13. 09:26:33
gazdasagilag eletkeptelen: miert van az, h amikor egy ficko veri az utcan a nojet, egy ferfi odamegy, es megprobalja leallitani? mi koze hozza, talan o is no? RoFä 2007.09.13. 09:27:09
A "vörös tengerészgyalogos"-t magára mondja Brian sok más mellett. Mikor kiderül, hogy félig római, mert a mama félrekefélt, akkor dühös lesz, és sok szinonimával próbálja érzékelteteni, mennyire zsidó is ő. :D

execute 2007.09.13. 09:27:51
amúgy a zsidózás ellen mit tesz a hazai zsidóság?? Ilyen szemét SZDSZ-el a háta mögött? Meg olyan alpári magyarellenes szószólókkal, hogy az ember keze ökölbeszorul??

Ha nem lenne Demjén Rózsi, vagy Csintalan Sándor, vagy példul az a két leendő Magyar Gárdat tag, akiket lepofoztak a rendőrök október 23-án, akkor még többen utálnák őket.

Ezek az emberek valóban tesznek valamit az antiszemitizmus ellen, hisz hazafiságukat bizonyították, miközben a vallásukat is nyilvánosságra hozzák.

A hazai libsik ezzel szemben csak ártottak a zsidóügynek. Persze ez is a céljük. Antiszemiták nélkül szart se érnek. Nibelung 2007.09.13. 09:30:28
Paszternak · osember.blog.hu 2007.09.13. 07:20:12

Azért ne felejtsd el, hogy a magyar zsidókat magyar csendőrök tuszkolták fel az auschwitzi vagonokra. A doni hadsereg katonáit nem zsidók küldték a halálba, hanem a németbarát magyar politika. A történet nem egészen szimmetrikus. RoFä 2007.09.13. 09:31:42
execute 2007.09.13. 09:27:51

Terólad is szól az írás :D Nibelung 2007.09.13. 09:34:32
"Erősen hiszem, hogy aki bacon nélkül él, az szinte halott."

Árpád, szoktad méretni a koleszterinszintedet? Persze te még fiatal vagy, téged ez még nem érint. Paranoid Android2 2007.09.13. 09:35:59
Mi az a :D? Rofa Paranoid Android2 2007.09.13. 09:36:47
Mi az a :D? Rofa hogolyo78 2007.09.13. 09:36:49
No, hasonló okokból mondom én már régen, hogy legalizálni kéne az összes náci/nyilas jelképet. (A vörös csillag nem érdekel.) Tudnánk, ki kicsoda. Egyértelmű lenne, hogy ki kitől és kitől nem határolódik el. (Nem szavakban, hanem ténylegesen.) Nem csak a pártokra gondolok. Hamarabb észbe kapnának azok a fiatalok is, akiket - korukból adódóan - könnyen elsodornak mindenféle mozgalmak/szervezetek.
mao zedong 2007.09.13. 09:37:07
RoFä:

ahha éértem akkor aki Heinekkent iszik az komennista? Illetve minden Indiai is náci tehát kapcsolatot keresünk jelképek és a vélt jelentésük között úgy ahogy érdekünk diktálja éértem. Jah még valami mér van az hogy vöröscsillagos cuccokat hordani kibaszott coool horogkereszteset meg náci és börtönbe való???
a nemzeti szocializmusnak (ugye mer igy hivják csak benne van az a fráánya szocializmus szó is sajnos;)) mennyi áldozata volt? mongyuk 10 millió vagy ha az egész 2. világháborút hitler számlájára írjuk akkor legyen 50 a kommenizmusnak meg mondjuk 300 ???
holex 2007.09.13. 09:38:56
wice: akkor mi ugyanarról beszéltünk a kezdetektől fogva, nem is értem, hogy miről vitázunk? nagyköcsög 2007.09.13. 09:38:59
gelber80-nak teljesen igaza van,bár még a végén Őt is le antiszemitázzák ezekért a mondatokért.
Itt qrvára nem érdekelne senkit ki milyen származású,ha nem venné elő a kormány ezt az örökzöldet,amit zs kártyának nevezünk.
Amit pedig Tóta kever(vagy nem tud megkülönböztetni egymástól tán képességei miatt) az az antiszemita és az anti cionista.
Maga a szó hogy antiszemita már önmagában zavaros.
Szemita nép az arab is,mégsem jön szóba soha egy arab ország sem,csak folyton ez a kis népesség,amit mellesleg a többi szemita nép is utál valamiért.
Szóval ha sikerül felfogni mi a két szó közt a különbség,ki mit és miért utál vagy itél el(már aki szélsőséges,bár hogy mi a szélsőséges az is relativ fogalom.Úgy tünik ma már csak a szélsőségesnek nevezetettek kérik ki maguknak ha egy kormány hazudik,vagy hogy a választot képviselő nem a választókat képviseli),akkor talán könnyebb megérteni miről van szó.

Ignis Ardens (Kunzler) · ignis4rden5.blogspot.com/ 2007.09.13. 09:39:19
A gyűlöletbeszéd törvény hülyeség.
A liberális állam lényege, hogy úgy véli, az ordas eszmék térnyerését hatékonyabban lehet úgy megakadályozni, hogy hagyjuk szabadon folyni a verbális szart, amíg verbális, mintha mártírokat gyártanánk. A demokratikus társadalom öntisztulási mechanizmusai ugyanis biztosítják, hogy az ilyen szólás az értelmes közlésekkel és a civilizált politikai eszmerendszerekkel ütközve elszigetelődjön. A liberális állam csak akkor lép fel a közlés ellen, ha az nyilvánvaló és azonnali erőszakkal fenyeget. Vagy akkor se. Ha akkor se: diszfunkciós.
Az akkor se vagyunk mi. Míg Gyurcsány pofázik itt a náciveszélyrül, dörzsöli a markát és begyűjt plusz 4% szavazatot, politikai tőkét kovácsol a terjedő agresszióból. Pedig a pofázás helyett annyit kellett volna tenni, hogy csendben és kulturáltan megakadályozzák pl, ami a meleg-tüntetésen és utána történt, ahol a rendőröknek nem akaródzott intézkedni, pedig volt erőszak bőven, van is rá törvény, mások megverését az alkotmány se védi.
Nem az a probléma, ha pofáznak, hanem az, ha ütnek. Márpedig ezek ütnek, ha hagyjuk.
malacka69-"retardált"(TWÁ) · www.szenzor.freeblog.hu 2007.09.13. 09:41:07
Nézzük meg a következő mondatokat, és figyeljük meg, hogy melyiknél, mekkora a felháborodás.
(1) Nem szeretem az amerikaiakat...
(2) Nem szeretem az izraelieket...
(3) Nem szeretem a zsidókat...
Nos, mindegyik mondat ugyanaz, és mégse. A zsidóság történelmi okoknál fogva túlérzékeny. Szerintem lassan nekik is változtatniuk kéne ezen. És akkor még nem írtam be a (4) Nem szeretem a cigányokat mondatot, amin szinte meg sem rökönyödnek Mo.-on jabbok 2007.09.13. 09:41:45
Köszönöm, Android!
Magam is mindig elcsodálkozom a TWÁ-hoz hasonló "szellemi felsőbbrendűek"-en. Hogy milyen önkritikátlanul kritizálják, hogy MÁSOK hogyan kritizálnak...
:o)
Amikor a melegparádén a "meleg kisebbség" néhány tagja a lehető legsértőbb módon gázol bele egy vallási kisebbség legszentebb jelképeibe, az vicces. De ha a vallási kisebbség tagjai válaszul lebuzizzák, az felháborító.

Nekem "matematikailag is elég kerek" mind az Isten léte, mind a fiáé. De tisztában vagyok vele, hogy ez HIT: vagyis lehet, hogy igazam van (ez esetben Árpád tett rossz lóra), de a