Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rty042

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már megszokhattuk, hogy a Vaterán nem feltétlen egyetemi docensek és adjunktusok árulják a portékáikat és már azon is átlátunk, ha nyilvánvalóan át akarnak minket rázni, néha mégis érdemes megállni egy pillanatra és elmélázni azon, hogy miféle létforma vagyunk…..
rty042 2013.01.10 18:10:17
@Chtka: én azt használom, csak korábban nem azt kérdezték ;-)
Pamacs és penge Nicsak, kupak! 2012.06.28 14:38:00
Az előző, utazással kapcsolatos poszttal kapcsolatosan vetődött föl a kérdés, hogy biztonsági borotvákhoz létezik-e valamilyen utólag megvásárolható védőkupak. Nos, a válaszom az, hogy igen, létezik, de a dolog egy fokkal azért összetettebb egy egyszerű…..
Jöjjön ismét a kardos márka, de más, sokkal ritkább műfajban: megkaptam az újjászületett Wilkinson borotvakésemet. Már nem is emlékszem, hol vettem, de nagyon tetszett: a márka borotvakésben igen ritka (azóta sem láttam, igaz, már tudok olyat, aki egyszer szintén látott…..
 Rajzfilm volt már (lesz is még), az régi Popeye volt, most pedig jöjjön egy kortárs gyöngyszem. A P&P Facebook-oldalán kaptam egy kedves olvasótól, de annyira jó, hogy itt a helye, hadd lássák a nem FB-os követők is. A téma nem más, mint egy bajusz, egy borotva és a…..
 Nincs a férfikozmetikumok világában még egy olyan márkanév, amely annyira ismert lenne, s annyi mögöttes tartalmat hordozna, mint a Pitralon. Egyszerűen mindenki ismeri, s még akkor is tudja, miről van szó, ha soha életében nem is találkozott vele – márpedig ilyenek egyre…..
Pamacs és penge Csajok és pengék 2011.04.15 11:16:00
 Érdekes téma, és különösebben nincs is földolgozva. Na, nem mintha itt most komoly kultúrtörténeti tabló következne, a babilóniaiaktól – elvégre a nők számos korban és kultúrában, különböző eszközökkel, anyagokkal és helyeken…..