Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jogdoki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Jogdoki 2010.02.05 17:51:55
Azt írod:

"A programnélküliség, a primitív demagógia, a szégyentelen hazudozás sose látott támogatást hozott össze a Fidesznek."

Ezek ugyan szükséges, de nem elégséges feltételei a sose látott támogatottság elérésének.

A felsorolásból nekem nagyon hiányzik azoknak a szoci és szdszes politikusoknak a listája akik most előzetesben ülnek és azoké akiknek egyébként minden rendes demokráciában előzetesben lenne a helye.

Nem volnék naiv és egy percig sem hiszem hogy a választások után ez megváltozhat, mivel önkormányzati szinten a fidesz most is van olyan korrupt, mint kormányzati szinten az mszp és az szdsz, de az nagyon sokat elárul, hogy szegény Bajnainak kifizetés-stopot kellett elrendelnie, mert joggal tarthat attól, hogy a hatalomváltás pillanatában még az utolsó minisztériumi tolltartónak is lába kél. (Az hogy erre a bejelentésre illetve annak mögöttes jelentésére a fidesz nem ugrott rá mint kampánytémára, számomra egyértelmű és sajnálatos bizonyítéka annak, hogy tehetségtelen politikusok gyülekezete...)

Már most látszik, hogy a rendőrségben is vannak páran akik próbálják átmenteni magukat a jövőbe és fogadok, hogy a választásig másról sem fogunk olvasni, mint BKV és MÁV korrupciós ügyekről. Ez a még a megmaradt kevéske baloldali szavazót is arra fogja ösztökélni, hogy maradjon otthon, mert egyszerűen morálisan vállalhatatlan lesz rájuk szavazni.

Ezekből viszont következhet, hogy Orbánnak nem kell ma este óriásit vakítani ahhoz, hogy meglegyen a 2/3, elég ha még egy két rendőri vezető megkapja Pintér úrtól a hosszabbítás lehetőségét.
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Jogdoki 2009.06.01 20:39:32

"szomorutojas ·
tojas.blog.hu 2009.06.01. 17:24:28
Végigolvastam a kommenteket.

Worluk, adj hálát a sorsnak, hogy egy megbocsátó vallás hívei háborodtak fel, és nem valami vakhitû csürhe :-D"
Válasz erre

Világbajnok komment!!!
Még most is könnyes a szemem...

Valaki megmagyarázná nekem, hogy a kommentelők túlnyomó többsége miért olvas bele egy olyan blogba ahol egyház-vallás témában (remélem) soha nem fogja azt olvasni, amit szeretne?

Ez az igazi feladvány.
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..