Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.E.A.L.

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
S.E.A.L. 2006.09.15 10:32:47
Nem olvastam minden bejegyzést végig. A videón látható történésre reagálok.
Egyetlen kifogásolható (bár igazából jelentéktelen) dolgot találtam Kálmán Olga beszédében (az itt látható videón - a teljes műsort ugyanis nem láttam): miért is kellett neki Hiller István kérdését továbbítania? (Ezt egyébként Pokorni is szóvá tette.) Megkérdezhette volna ő maga is, hogy mit szól ehhez Pokorni, esetleg mintegy megemlítve, hogy Hiller is ezt kérdezte.
Pokorni viszont érdekesen reagált. Először is, azt mondta ugye, hogy nem tudja, mit mondott Hiller, de nem is érdekli. Ez meg már milyen dolog? Akkor minek ment egyáltalán politikusnak, ha nem érdekli, mit mond a másik? Tudomásul kéne vennie, hogy ez (a politika) nem egy felolvasóest, ahol mindenki kiáll és elmondja a magáét, függetlenül a többiektől (persze ez is kell), hanem minimum egy párbeszéd, de ha már ez sem, akkor legalább reagálás is egymás cselekvéseire. Egyik párt sem függetlenítheti magát az eseményektől.
A másik meg az, hogy ha már elmegy egy interjúra, akkor nem lehetett neki olyan marha nagy meglepetés, hogy ott kérdezni fogják. Mi az, hogy nem válaszol? Akkor minek ment oda? (Sőt, minek ment pokitikusnak? Lásd fentebb.) Miért kap fizetést egyáltalán? Abból a szempontból persze érthető a viselkedése, hogy ha válaszol, akkor vagy benyal Orbánnak, de akkor további kínos kérdéseket kapott volna, vagy kritizálja, akkor meg otthon (a Fideszben) lett volna kérdőre vonva. De szerintem nem azért politikus a politikus, hogy ne tudjon egy, a véleményét firtató kérdésre válaszolni.