Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baloghandris

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Úriember a pályán 2009.08.11 17:01:00
   Nem tudom, hányadszor nézem meg ezt a videót, egyszerűen nem bírom elhinni, hogy létezik ennyire vegytisztán unfair gól. Azért Kovács Péter sunnyogó-zavart gólöröme azt sugallja, ő is érzi, hogy nem nagyon lehet büszke erre a találatra: ..
Bár a "szülők egyesülete" (MSZOE) eltörölné, továbbra is szükséges lesz a diplomához legalább egy nyelvvizsga. Néhol kettő. És ez így is van jól. Így is katasztrófális a kikerülők többségének a nyelvtudása, mi lenne, ha még ez a kis kényszerítés…..
Már megint az a szitu, amikor bizonyos kérdésekre adott válaszokból pszichológusok messzemenő következtetéseket vonnak le. Ez kb. az a szint, hogy rajzolj fát, illetve milyen autó lennél. Óvoda. Totálisan alkalmatlan kérdések egy pályázó megítélésére. Ha már pszicho…..
Releváns információ szakmai önéletrajzból:"Szenvedélyes pecás vagyok. Amikor csak tehetem, a vízparton ülök és riogatom a halakat."Nyelvtudás - két mondat, mégsem derül ki belőle a konkrét információ:"2005. szeptemberétől tanulok heti kettő alkalommal 90 percben…..
Egy dolog, hogy a hírek tele vannak már lassan 2 hónapja az elbocsátásokkal. Ezt tudja mindenki, van elbocsátás számláló, ami 20e felett jár. De látványosan megnőtt az ismerősök, HR-esek által átküldött CV-k mennyisége, ahol egy-egy szerencsétlenül járt, leépített kolléga,…..
Nyugalom ... a kezdet 2007.09.12 22:58:00
miért?Elsősorban azért, mert viszket a világ! Mindenki rohan, nincs nyugalom. A lelkekben sincs meg az béke és egyensúly, amivel jó érzés létezni.Bántjuk egymást. Beszólunk a másiknak. Sokan már észre sem veszik, annyira az énjükké vált a destruktív hozzáállás. Tankként…..