Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János György

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb frontok nyittattak a Bajnai-ellenes kampányban: nem csak BKV-buszokon, hanem óriásplakátokon is feltűnik Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet közös fotón árbázoló alkotás.Emlékeztetésül közölném, hogy körülbelül két évvel vagyunk a választás előtt, nincs napirenden…..
Újraéledő szerkesztőségünk egyik tagja sem lenne Vona Gábor helyében, amikor ma reggel végigpásztázza az internetes sajtó digitális szalagcímeit. A reggeli hír- és ketrecharcban körülbelül 40 perc alatt 4 olyan hír is napvilágot látott, ami a párt oszló-foszló jellegét…..
A Szonda Ipsos rendszeresen publikálja a hazai politikusok népszerűségi indexeit. A Ketrecharc blog párba állította az ismert politikusokat a szerint, hogy kiknek van nagyjából hasonló népszerűsége a társadalom körében. Orbán…..
János György 2011.05.18 16:14:26
@Pistie: "a külföld akkoriban még elhitte, amit a kormány mondd, nem úgy mint ma" - a másik oldala a dolognak, hogy ők 4 év ellenzék után elfelejtették kitisztítani a szájukat. Navracsics akkoriban naponta adott ki ma olyan közleményeket, amit mostanában az MSZP próbál lejáratás címén, csak "sajnos" a fideszesek ezt jobban csinálták.

"Mivel tudd többet egy keresztény titkárnő, mint egy ateista mérnök?" - Mi ez a leosztás? Én ismerek keresztény mérnököt is:) Az a komment egyébként (@Con Storm) nem ér több szót
János György 2011.05.18 13:57:06
@parttalan: ezért jön vissza Bajnai, és lassan Fodor is!
Gyurcsány Ferenc küzd, aktivizálódik - legalábbis politológusok szerint, akik állítják: az MSZP vezetésére tör. Kíváncsiak voltunk, milyen feladatokkal jár, ha valaki újra pártvezér szeretne lenni. A kutatás közben kiderült: nem csak ő erőlködik. Gyurcsány Ferenc…..
János György 2011.05.13 14:09:56
@Zigomer Trubahin: Pont fordítva. Személyétől félnek leginkább, különben nem foglalkoznának vele. Mesterházyt nem nagyon járatják le. Pont azért, mert nem féknek tőle!
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
János György 2011.04.28 15:24:02
@suckit: hm, mit is tesz a cba hazánk felvirágoztatásáért?
Rokonszenvet keltő, hogy nem szégyelli a Hírstarton adott címeit a 168 Óra. Ez azért jó, mert több másik újság a hírgyűjtő oldalakon vadabb címekkel operálva próbál plusz kattintásokra szert tenni. Így fordulhatott elő például, hogy az egyébként Ranschburg Jenő halálát…..
János György 2011.04.22 14:24:44
@sasika61: egy valami kimaradt a gondolatmenetből. a győri választási eredmény TÉNY, az Ön által írtakról pedig ezt nem lehet elmonani. főleg, hogy heller asszony már kimondta, ezt a levelet nem ő írta. nem lennék meglepve ha ebben a témában újabb nol-interjú lenne vele. egy korábbiból: "Most is államellenes izgatással vádolnak bennünket: beszélünk a sajtótörvény ellen, a magánvagyon államosítása ellen, Radnóti Sándor és én egy-egy mondatot mondtunk Orbán Viktorról, méghozzá azt, hogy Orbánnal diktatórikus hajlamai vannak. Most ezt ő nem fogja megbocsátani, nekem az a véleményem, hogy Orbán Viktor ezt örökké az emlékezetébe tartja. Az a véleményem – hangsúlyozom, hogy a véleményem és nem tényként állítom -, hogy Ő áll az egész mögött. Itt most gyűlölethadjárat folyik, csak azért mert más álláspontunk van."
János György 2011.04.22 14:33:01
@agent T: na na, itt egy tényről van szó! és a választás hírét lehozták. a válastás híre és a választási eredmények közlése között volt a határ, amit meghúztak ?? :-) vicces