Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bálnatenyésztő1

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha már 2009-ben lelepleztük azt a hamis Einstein-idézetet, amellyel egyes asztrológusok azt próbálják alátámasztani, hogy Einstein nagyra tartotta az asztrológiát, ez a tévhit továbbra is tartja magát. November 1-jén például a Klubrádió Ötös c. műsorában – melyben vendég voltam – egy…..
bálnatenyésztő1 2011.11.04 16:34:30
@Lófasz Hadnagy:
Ha te nem hiszel egy antarktiszi fényjárónak, az a te hibád. Majd kapsz egy rontást az angyalkártya jóstól.
Amúgy vízöntő vagyok és szeretem a hamburgert.
Lajos megkapta az évközi emelést a frankhitel-törlesztőjére Budapest Banktól, mert miért ne:Sokat olvastam mostanában a posztjaidat, mivel mi is a pórul járt frankhitelesek közé tartozunk és elég sok szó volt erről a blogodban. Az hogy a frank árfolyama hogyan alakítja a…..
Subba Aladár 2011.08.15 09:17:00
Engem nyilván az lep meg a legjobban, hogy létezik olyan ember, aki nem szarja le Geszti húzásait Aladár óta. Boxeralsó úrfit annyira felidegelte a Black Eyed Peas, és a Geszti valamelyik száma közötti hasonlóság, hogy csinált belőle egy harmadik szar számot, amin szemlélteti. De…..
Ha azt mondják még három hónappal ezelőtt, hogy Anders Behring Breiviket kiengedik és boldogan élhet, gondolom, mindenkinek a hátán felállt volna a szőr. Mégis, a legfrissebb közvéleménykutatások alapján, a norvégok 74%-a szerint helyesen döntött a Királyi Bíróság, mikor…..
Miközben az iWiW körül egyre nagyobb a csend, és nem tűnik úgy, hogy a módosításokkal vagy akár a nyereményjátékkal olyan nagy áttörést sikerült volna elérni, a hazai internet is a Google új közösségi oldaláról, a Google+ -ról (vagy ahogy leginkább rövidítik: GP)…..
bálnatenyésztő1 2011.07.18 14:42:38
@spontan:
Igazad van, én sem értek hozzá, facebook-on még a regisztrációnál bajban voltam, iszonyat bonyolult. Meg aztán külföldiül is van.
Sztem face-re csak 2-3 diplomával rendelkezők tudnak regisztrálni.
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
bálnatenyésztő1 2011.07.12 17:49:21
@csomyy:
Én biztosan tudom. Eberswalde és Budapest között építenek egy átmeneti felsővezeték hálózatot. Most erre megy a közbeszerzés.
Telefonnal nem csak vétel esetén lehet szívni, tökéletes példa erre Tamásék története, akik egyszerre esnek bele a naiv boltos (bár csak alkalmi eladók) és a naiv ügyfél kategóriába. Sürősen pénzre volt szükségünk ezért a Ferenc körút 23-ban lévő Superphone üzletben…..
bálnatenyésztő1 2011.07.12 11:52:41
@atpijkamo:
Nekem ez nem tűnik életszerűnek, azért csak tudod, hogy a családban ki, melyik telefont használja, milyen előfizetéssel.
Sztem talált/lopott egy telefont, és miután eladta a boltban 13e-ért, talált rá vevőt 500ft-tal drágábban.
bálnatenyésztő1 2011.07.12 11:57:05
A Zugügyvéd maximálisan megérti az alábbi levélírót, mivel pár évig egy hegedűtanárral szemben lakott albérletben, az három műhellyel is felért.Tisztelt Zugügyvéd!Én már pár éve külföldön élek, de ezen a héten meglátogattam szüleimet, akik egy 10 emeletes panelházban…..
bálnatenyésztő1 2011.07.07 14:30:47
@no mail, no problem:
Ismerve az embereket, nekem ebből nem az jött le, hogy szépen megkérték.
És egy lakóközösségben nem biztos, hogy a (névtelen) levelezés célravezető.
Új interaktív játékkal jelent meg az APEH. A hónapokon keresztül húzódó telefonos-internetes-számítógépes játék jelentősen fejleszti a kommunikációs és problémamegoldó készséget: A játékok az apeh kezdi egy komolyabb összeg váratlan elvételével. A játékosnak első…..
bálnatenyésztő1 2011.06.15 13:04:13
A Homár eddig azt hitte, ilyen csak a Diginél van, de nem, a UPC is képes 2 hónapig elhúzni egy internet-bekötést:Május 2-án rendeltem meg a upc-t, mivel a hompédzsük szerint az új címemen van. Végre vége az ADSL-nek, csuhéj! Egy hét múlva kiderült, hogy az utcában ugyan…..
bálnatenyésztő1 2011.06.15 12:49:01
@Horváth Lajos:
Teljesen hülye vagy. Attól mert te tróger vagy, más szeretné GIGAbittel feltölteni a macskájáról a képeit facbook-ra. :D
Nekem csak szar 20/10-es netem van és utálom amikor 20 percet is kell várni egy HD pornóra. Mi folyik itt gyöngyösön??? Arról ne is beszéljünk amikor a haveroknak is meg akarok mutatni egy-két műalkotást.
:D:D
bálnatenyésztő1 2011.06.15 13:01:06
@Horváth Lajos:
Nem csak az van?
Nesze!szer Mihalik Enikő topless 2011.06.06 23:08:00
A francia Vogue most"Kevesebb a cici és több a ruha" - mondta Emmanuelle Alt a magazin új főszerkesztője első lapbemutatóján a tavasszal. A veszélyes szépségű Mihalik Enikőt Giampaolo Sgura divatfotós 'lőtte' le újra. A júniusi-júliusi lapszám a napbarnított bőrt…..
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
bálnatenyésztő1 2011.05.16 22:51:24
@kabelbarat:
Jaja, egyet értek. Ha trabantot viszek szervizbe, vagy egy 25 millás mercit, vállalják ugyanúgy a felelősséget, hogy jó helyre teszik az olajat és nem karcolják össze a fényezést.
Ugyanez a logisztikában, miért kéne plusz biztosítás? Odaadok egy dobozt, amit x HUF-ért elszállít B-be. Ha balesetet szenved a futár, akkor a kötelező, casco fizet. Ha eltűnik a csomag, akkor bizony a belső rendszerrel, vagy az alkalmazottakkal van a hiba, ami teljes mértékben a DHL felelőssége kell, hogy legyen.
Olvasónk történetéből kiderül, hogy egy felelőtlen családtag hitelfelvételei könnyen tönkre tehetik az egész család életét.A mi történetünk elég kusza és nagyon kíváncsi lennék mikor lesz vége és mi lesz a végkifejlete, mert ilyen körülmények között nem lehet már…..
bálnatenyésztő1 2011.05.11 23:17:44
@sixx a bolsevik:
mancsos agancs :D
Egyébként magáncsőd, ilyen létezik a zUSA-ban.
Tulajdonképpen örülhetnénk is, hogy Magyarországon a postások nem értékelik a magaskultúrát. A Hollandiában feladott Beethoven-cédégyűjteménynek így csak a díszcsomagolása veszett el:Hollandiában élek, húsvéti üdvözletként Budapesten élő idős nőrokonaimnak kis csomagot…..
bálnatenyésztő1 2011.05.10 13:24:30
@kis59:
Ha későn jön meg, nem szoktál terhességi tesztet csinálni? :D
bálnatenyésztő1 2011.05.10 13:56:41
@Sün‼:
Nem tudom, de meséld már el! :D
Még mindig elég sokan hirdetnek az ingatlanbazár.com-on, aztán csodálkoznak, ha az ingyenes időszak után fizetési felszólítást kapnak. Minthogy a felhasználóknak emailezgetett dokumentum neve "díjbekérő", és nem számla, nyugodtan töröljék a spamekkel együtt:Pár…..
bálnatenyésztő1 2011.05.09 16:40:34
@Fell Bandi: Oda van írva, hogy a banki befizetés költségét a befizető állja...
bálnatenyésztő1 2011.05.09 21:20:28
@Fell Bandi:
Hmm, a blankoltatom magam, akkor lehetnék én is rabbi a szesell szgtk-en?
  Tudósítóink a Nádor téren örökítették meg a jelenetet, ahogy az egyik tüntető egy Dávid-csillagos (az izraelire emlékeztető) lobogót lobbantott lángra. A nagy füsttől nem sokat lehetett látni, így nem lehet tudni, hogy a zászlót meggyújtó, fekete kabátos férfi a…..
Gabesz rendszeres olvasónk, de ez se menti meg a banki szopatástól. Vagyis a vásárló számára nem túl előnyös átváltásoktól. Etikátlan, de hát mióta foglalkoznak ezzel a pénzintézetek? Előljáróban leszögezem hogy lehet hogy nem törvénytelen amit leírok, ám etikailag…..
Tisztelt blog!   Segítséget szeretnék kérni munkahelyi zaklatás ügyében. 4 hónapja dolgozok egy cégnél adminisztrátorként, de már az első napoktól zavart a főnök "közvetlensége". Ez mára odáig fajult, hogy a folyamatos szexuális tartalmú megjegyzések mellett…..
Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus…..
bálnatenyésztő1 2011.04.22 12:21:37
@Secnir:
:D :D
Nem pont úgy működik a dolog, ahogy gondolhatod.
Az online "adást" kell figyelni, hogy ne történjen nem megengedett dolog a free chat-ben.