Regisztráció Blogot indítok
Adatok
légyölő galóca

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
légyölő galóca 2015.05.28 10:25:36
légyölő galóca 2015.05.28 10:27:18
@kridli: Mondjuk ez elég nagy csavar lenne, hogy eldobja 1 milliónál majd a maradék 19-et még ő adja oda valakinek!
légyölő galóca 2015.05.28 10:34:05
@Bujumburi: Én is inkább erre tippelnék, bár simán kinéz 35-nek szerintem.
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
légyölő galóca 2015.05.22 09:18:00
@Purple Tentacle: Legalábbis a tvnézőknek összevágott anyagból nekem is az jött le inkább, hogy Peti jött ki rosszabbul a dologból, ráadásul szinte már mindenkinek világossá vált, hogy ki is ő valójában, hogy ezeket a kérdéseket ők teszik fel direkt, és akár megrendezett is lehetett az egész. Ja nem, bocs, a lila ködben úszó Gyulát és a teljesen vakon levő Laurát kivéve.
Képzeljünk el egy lakatlan szigetet, ahová a 90-es évek legtúlértékeltebb zenekarait száműznék kulturális retorzió gyanánt! Lelki szemeinkkel máris látjuk, amint a Bush és az Blur tagjai alkut kötnek, hogy – az éhhalált elkerülendő – titokban megölik és megeszik H.P.…..
  A medence partján nem lesz kegyelem, nyit Gólem egy szabadnap feliratos pólóban, baszki, erről álmodozom már 61 adás óta, mármint nem Gólemtől vagy a mödanszié partján elkövetett rémes atrocitásokról, hanem a kibaszott szabadnapról. Már csak nyolc adás, feleim,…..
légyölő galóca 2015.05.20 09:14:53
@DilisApu: Aha, még meg is magyarázza. Akkor visszakérdeznék: Bence és Loki is a szövetségese volt? Mert én nagyon úgy látom, hogy Loki ellenfele volt Barbi miatt, Bence meg ellenfele volt, mert nem volt "szövetségese". Szóval oké, hogy nem Petit és Botoxot rakta ki, de mi a magyarázat arra, hogy a másik kettőt nem? Szerintem ez a döntés csak egyvalakinek állt érdekében, és az az előre megírt szkript. Sajnálom, de nekem ez a véleményem. És Gyula nagyon rosszul adta elő a rárótt feladatot.
légyölő galóca 2015.05.20 11:08:38
@mercsi: Ember maradt? Hát nekem meg pont tegnap lett antipatikus. Eddig ő volt az egyedüli fiújátékos, akiben nem csalódtam (vagy eleve nem is kedveltem), de a tegnapi onemanshowja annyira szánalmas volt, hogy ezután már neki sem tudok drukkolni. Sőt, jobb lenne ha ma Peti őt mondaná, mint a leggyengébb játékost.
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
légyölő galóca 2015.05.19 21:57:21
légyölő galóca 2015.05.19 22:10:00
Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és…..
légyölő galóca 2015.05.16 13:55:00
@kékalmamag: igen, és Orsi lábán is. Valszeg megjött az új szállítmány a négy tigrisről. Peti outfitjére szavak sincsenek.
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
Ugye még mindenki emlékszik, mekkora a foskolódáscunamit váltott ki a világ legnagyobb lehúzása (aka. az sms igazi ára) bejegyzés. A hitetlenek leellenőrizhetik, hogy Ausztriában 15x olcsóbb egy sms, mint nálunk, szerződés és hűségidő nélkül! A telefonálás csak 8x, a…..
hogyvolt Aranypart - 1x11 2011.09.08 06:59:00
Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a…..
légyölő galóca 2011.09.08 07:58:57
@Gyűrűsfarkú maki: Ráadásul kopasz.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
légyölő galóca 2011.05.25 09:09:49
@chilii: :-) csatlakozom!
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
légyölő galóca 2011.04.28 10:46:57
@Lotyó Bridzsida: Szerintem tévedsz, Pókmajom egy ezer sebből vérző kislány, tele tüskével, amiket gyerekkora óta folyamatosan szerez. Veszélyes típus, mert ilyen ál-magabiztossággal kompenzálja a gyengeségét. Szerintem nem kellene összekeverni az egészséges magabiztossággal, ami vélhetően neked is van. Ráadásul buta is, ezt tudja is a lelke legmélyén magáról.
Amúgy ha olyan nagy esze lenne, rájöhetne, hogy egy biztosabb pár sem árt a játékhoz.