Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ájonka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak, akik szerint emelni kell Magyarországon a dohánytermékekre kivetett jövedéki adót. Mások szerint... stLight.options({ publisher:'18355ba4-a04c-4a33-a76f-847aadfc0f80', onhover:false });Click Here for PollOnline SurveyConjoint Analysis | Polls | Mobile Surveys | Feedback TabView…..
Az állatok kedvesek, szépek, vagy jó az ízük. De mindezen jó tulajdonságuk ellenére a történelem több jelentős eseményének is ők az okozói. Csokorba szedtük a 7 legdurvábbat. Az elszabadult elefántok néha agyontaposnak falvakat, medvék támadnak piknikelőkre, vagy torkunkon…..
Ahmed Dzsudzsák néven igazolhat a Mahacskalához minden idők legdrágább magyar játékosa. Dzsudzsák szerint belefér, hogy egy talibán barlangrendszerben kell laknia. Csatár vagy túsz posztra szerződtetik Dzsudzsákot a dagesztáni csapathoz, amelynek saját öngyilkos merénylő…..
A 2007 óta, a Stájer körönd és az Akné utca sarkán működő étterem, a Xyroé kapott meg országunkban először két Michelin-csillagot. Étteremértékelő sorozatunk első darabja. Már az érkezéskor magával ragad a szlovák rendszámos, szplendid-tahó hangulat, amibe bőszen szór…..
- Ma van a Száztagú cigányzenekarok világnapja.- 202 751 napja nem tudjuk ki lökte Dugovics Tituszt a zászlót kitűzni készülő töröknek a nándorfehérvári csatában.- 234 évvel ezelőtt ezen a napon fedezte fel James Cook a Puding-szigeteket.A nap üzenete: "Jó tett helyébe,…..
Ájonka 2011.04.22 00:57:08